MALWINKA Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 przy okazji, warto pochwalić tutaj :P - jeden z tych dwóch przystojniaków, Borys zdobył przedwczoraj na swojej pierwszej wystawie Zwycięstwo Młodzieży i BOB - pokonując w rasie moją sunię... ciekawa jestem, jak rozkręci się kariera Barney'a, kiedy już znajdzie się na niego chętny - piękne psiaki z nich wyrosły :P ... pozdrawiam, MONIKA. Quote
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Siemka... Malwinka to ja -sznaucerka z forum.dogs.pl Tak sobie czytam i jedyne co mi wpada do głowy to najlepiej łapać na tą resę nad ymi którzy się zastanawiają nad kupnem psa takim jak eurasier Quote
PUENTA imszar Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 a możę światówka coś zdziała :) Quote
małgoooś Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 PUENTA imszar napisał(a):a możę światówka coś zdziała :) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
MALWINKA Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Na światówce będzie pewnie tyle interesujących ras chodziło po ringach, że doprawdy nie sądzę, by eurasiery zrobiły jakąkolwiek furorę ;) a i w V grupie jest parę miłych dla oka kąsków, które być może będzie można nareszcie obejrzeć "na żywo" na polskiej ziemi :razz: oczywiście, dla mnie możliwość spotkania niemieckich, czeskich, duńskich czy skandynawskich eurasierów będzie z pewnością wielkim wydarzeniem - o ile oczywiście takowe będą zgłoszone... :D że nie wspomnę o możliwości spotkania się z polskimi hodowcami (liczę bardzo na możliwość spotkania z Ro-Ka-Te :p pozdrawiamy, MONIKA i Berta od Niedźwiadka Gryzzly Quote
iszkan Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 mnie bardzo się podobają eurasiery. Napiszcie mi jak najwięcej o charakterze, o pielęgnacji. Dzięki;) Quote
Recommended Posts