jolka11 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:
LOCZEK Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Jeszcze raz dziękujemy za ciepłe słowa!!!:B-fly: Wszystkim uczestnikom wystawy również gratulujemy !!!:Rose: Każda wystawa powinna tak wyglądać-czysta walka i miła atmosfera.:knajpa: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
NigdyNigdy Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='flashka-g'] nie rozumiem tylko dlaczego sedzina pierwszego w porownaniu o BOB odsunela Weterana- Bursztynek sie slicznie pokazywal:loveu: Oj! Bursztynek zaprezentował się bardzo ładnie, ale po kilku rundkach zaczął zwalniać- nie wiem, czy to z nudów, czy ze zmęczenia, ale zaczęliśmy trochę zawadzać na ringu, blokując Queenie ;) I tak jestem bardzo zadowolona i z wyniku końcowego i z opisu, w którym przeczytać można m.in. że Bursztyn "kocha życie" :loveu: [quote name='Asiaczek']NigdyNigdy - miałas owacje "na stojąco"! Zauważyłaś? Czy zauważyłam???? To było cudne! :Rose:
SYLWIA:) Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 GRATKI dla ŁÓDZKICH ZWYCIĘZCÓW !!!:Rose: zajrzałam na stronkę poznańskiego ZKwP jest obsada sędziowska na poznańską wystawę:roll: SH suki- Iwona Urbanowska - to chyba żart????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: psy- Tino Pehar (HR)
SYLWIA:) Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 wracając do Łodzi muszę się pochwalić opisem Viki:lol: po dokładnym obmacaniu sędzina pisze: "dobra postawa ciała,pewna siebie,dobrze wychowana,dobra prezentacja w ruchu":lol: a Queenik jakby ktos nie zauważył "suczka w typie sportowym" ...i jak tu się dobrze nie bawić:p :p :p
NigdyNigdy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='SYLWIA:)']jest obsada sędziowska na poznańską wystawę:roll: SH suki- Iwona Urbanowska - to chyba żart????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: psy- Tino Pehar (HR) Hmmm.... Sama nie wiem, co o tym myśleć..... :roll: Wiele lat temu, na jednej z wystaw, na której mnie nie było zresztą, sędziowała p. Urbanowska, a że znałam stawkę i wyniki stwierdziłam, że mi się ta sędzia podoba i zależało mi na jej ocenie. Po Waszych relacjach z Nowego Dworu, nie wiem, co sądzić. Ale do tej pory nas nie oceniała, więc raz kozie śmierć (przypomnijcie mi te słowa po wystawie w Poznaniu, dobrze? :evil_lol: ) Tym bardziej, że na poznańską jeździmy od kilkunastu lat, niemal bez przerwy, więc to już w zasadzie tradycja :cool1: Mam tylko nadzieję, że mi się znów Jagódka ze Sztysiem nie nałożą z sędziowaniem.... :roll: Co do opisów na wystawie w Łodzi- mi się tam one podobały :lol: Wprawdzie miałam nadzieję, że opis Jagny będzie odpowiedzią na pytanie dlaczego "tylko" doskonała, ale niestety (a w zasadzie "stety") wszystko było tam cud, miód i malina :roll: Ale opis Bursztyna mnie rozbawił i rozczulił zarazem: "Bardzo dobrze zachowany fizycznie, mimo wieku, szczęka w bardzo dobrym stanie, żywy temperament, rozbawiony, kocha życie, energiczny" :lol:
Ravk Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Zapraszam do obejrzenia fotek z Wystawy w Łodzi - tylko sobota i (prawie) tylko husky ;) w mojej galerii na http://www.husky.bedzin.pl
flashka-g Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ta tłumaczka co była w Łodzi to jakos dziwnie tlumaczyla;) Ja czeski nawet dobrze rozumiem, duzo czasu spedzilam w tym kraju, z reszta do granicy tez mam niedaleko, ale jakos jej tlumaczenie mi nie podchodzilo. Ale czesto tak jest ze jak sie nie zna anatomicznych nazw psich to sie potem wymysla rzeczy z nieba;) No to widze ze w Poznaniu bedzie ciekawie na suczkach szczegolnie;)
jolka11 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Ravk']Zapraszam do obejrzenia fotek z Wystawy w Łodzi - tylko sobota i (prawie) tylko husky ;) w mojej galerii na http://www.husky.bedzin.pl świetne zdjęcia !!:loveu: I bardzo dobrze ,że tak dużo zdjęć hasiorków :p
piotrjan Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='NigdyNigdy']Ale opis Bursztyna mnie rozbawił i rozczulił zarazem: "Bardzo dobrze zachowany fizycznie, mimo wieku, szczęka w bardzo dobrym stanie, żywy temperament, rozbawiony, kocha życie, energiczny" :lol: wesołe jest życie staruszka ...... :cool1: :p :diabloti:
NigdyNigdy Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 zpr napisał(a):Czy ma ktoś stawkę z Łodzi z ringu SH? :cool3: Stawkę mają pewnikiem wszyscy, ale wyniki mało kto notował :p Znam taką jedną, co notowała, ale nie powiem, że to Żaneta, bo nie wiem, czy będzie chciała się podzielić :evil_lol:
Cyraneczka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Pewnie że chciałabym się podzielić gdybym je miała :placz: Notowałam cały dzień wszystkie wyniki w cudzym katalogu i oddałam go po wystawie. A teraz ani wyników ani katalogu :placz: :placz: :placz: Wklejcie staweczkę to wspólnie uzupełnimy. Ja sporo pamiętam, ale musiałabym zobaczyć stawkę to pamięć mi bardziej wróci :diabloti: .
Kida Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Łódź CACIB PSY szczenięta I- Adventurer ED II- Rokefeler Brazil zPR III- Libertin Fortunatus młodzież I- Maks Pieroth Blue - Zw.Mł. :) II-Oumiak's Bay of Passion III- Bali Sona From Chandu IV- Hawk Seven Heaven Cerber Husky Team bdb pośrednia I- Winterfrost's Pegaso II- Atylla Primamore Polonica III-Leshan de Ciukci otwarta I-Swift Wolf Fortunatus CWC CACIB NPwR II-Rick de Ciukci III- ? IV- ? championów I- Talizman For Fortunatus ED res.CACIB II- Dustin Sądeckie Pieszczochy III- Until The Top of Baker Lake IV- Easy Rider Hydrargium weteranów I-Bursztyn z Coyoacan BIS Weteranów :multi: SUCZKI szczeniąt I-Caipiriha Silver Screen II-Beibe z Klanu Wydry młodzież I- Arktogea Queen of Night Zw.Mł, NJwR, BIS Junior :loveu: II- Royal Lovely Sun ED III- ? IV- ? pośrednia I- Happy Hilary ED II- Sasquehanna FCI Rossa III- ? IV- Arktogea Queen of Snow otwarta I- Blue Merle Siberia Bricassart CWC, CACIB, NSwR, BOB, III BOG II- Alabama Fortunatus III- Jagienka z Coyocan ? IV- Ulka ED championów I-Winterfrost's Lara Croft II- Arktogea Vixen III- Precious Pepper of Nordica Proszę pomóc w uzupełnieniu, bo nie zapamiętałam wszystkiego ;)
NigdyNigdy Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 OK. To leci to, co i ja wiem :) Łódź CACIB PSY szczenięta I- Adventurer ED II- Rokefeler Brazil zPR III- Libertin Fortunatus młodzież I- Maks Pieroth Blue - Zw.Mł. :) II-Oumiak's Bay of Passion III- Bali Sona From Chandu IV- Hawk Seven Heaven Cerber Husky Team bdb pośrednia I- Winterfrost's Pegaso II- Atylla Primamore Polonica III-Leshan de Ciukci otwarta I-Swift Wolf Fortunatus CWC CACIB NPwR II-Rick de Ciukci III- ? IV- ? MIESZEK z Coyoacan- bdb championów I- Talizman For Fortunatus ED res.CACIB II- Dustin Sądeckie Pieszczochy III- Until The Top of Baker Lake IV- Easy Rider Hydrargium weteranów I-Bursztyn z Coyoacan BIS Weteranów :multi: SUCZKI szczeniąt I-Caipiriha Silver Screen II-Beibe z Klanu Wydry młodzież I-Arktogea Queen of Night Zw.Mł, NJwR, BIS Junior :loveu: II- Royal Lovely Sun ED III- ? IV- ? pośrednia I- Happy Hilary ED II- Sasquehanna FCI Rossa III- IV- AZTEKA z Coyoacan- dosk. otwarta I- Blue Merle Siberia Bricassart CWC, CACIB, NSwR, BOB, III BOG II- Alabama Fortunatus III- ? IV- Ulka ED Jagienka z Coyocan - dosk. championów I-Winterfrost's Lara Croft II- Arktogea Vixen III- Precious Pepper of Nordica
jolka11 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 To ja też dodam swoje 3 grosze :lol: Łódź CACIB PSY szczenięta I- Adventurer ED II- Rokefeler Brazil zPR III- Libertin Fortunatus młodzież I- Maks Pieroth Blue - Zw.Mł. :) II-Oumiak's Bay of Passion III- Bali Sona From Chandu IV- Hawk Seven Heaven Cerber Husky Team bdb pośrednia I- Winterfrost's Pegaso II- Atylla Primamore Polonica III-Leshan de Ciukci otwarta I-Swift Wolf Fortunatus CWC CACIB NPwR II-Rick de Ciukci III- Budyń Luks Torpeda IV- Arktogea Trajan MIESZEK z Coyoacan- bdb championów I- Talizman For Fortunatus ED res.CACIB II- Dustin Sądeckie Pieszczochy III- Until The Top of Baker Lake IV- Easy Rider Hydrargium weteranów I-Bursztyn z Coyoacan BIS Weteranów :multi: SUCZKI szczeniąt I-Caipiriha Silver Screen II-Beibe z Klanu Wydry młodzież I-Arktogea Queen of Night Zw.Mł, NJwR, BIS Junior :loveu: II- Royal Lovely Sun ED III- Miss Shayane ED- ? IV- Dream's Serengetti Bricassart ?-Nie wiem czy nie na odwrót pośrednia I- Happy Hilary ED II- Sasquehanna FCI Rossa III- Diva Eskimo River IV- Arktogea Queen Of Snow AZTEKA z Coyoacan- dosk. Fama Sądeckie Pieszczochy-dosk. otwarta I- Blue Merle Siberia Bricassart CWC, CACIB, NSwR, BOB, III BOG II- Alabama Fortunatus III- ? IV- Ulka ED Jagienka z Coyocan - dosk. championów I-Winterfrost's Lara Croft II- Arktogea Vixen III- Precious Pepper of Nordica
zpr Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='jolka11']To ja też dodam swoje 3 grosze :lol: Łódź CACIB PSY szczenięta I- Adventurer ED II- Rokefeler Brazil zPR III- Libertin Fortunatus młodzież I- Maks Pieroth Blue - Zw.Mł. :) II-Oumiak's Bay of Passion III- Bali Sona From Chandu IV- Hawk Seven Heaven Cerber Husky Team bdb pośrednia I- Winterfrost's Pegaso II- Atylla Primamore Polonica III-Leshan de Ciukci otwarta I-Swift Wolf Fortunatus CWC CACIB NPwR II-Rick de Ciukci III- Budyń Luks Torpeda IV- Arktogea Trajan MIESZEK z Coyoacan- bdb championów I- Talizman For Fortunatus ED res.CACIB II- Dustin Sądeckie Pieszczochy III- Until The Top of Baker Lake IV- Easy Rider Hydrargium weteranów I-Bursztyn z Coyoacan BIS Weteranów :multi: SUCZKI szczeniąt I-Caipiriha Silver Screen II-Beibe z Klanu Wydry młodzież I-Arktogea Queen of Night Zw.Mł, NJwR, BIS Junior :loveu: II- Royal Lovely Sun ED III- Miss Shayane ED- ? IV- Dream's Serengetti Bricassart ?-Nie wiem czy nie na odwrót pośrednia I- Happy Hilary ED II- Sasquehanna FCI Rossa III- Diva Eskimo River IV- Arktogea Queen Of Snow AZTEKA z Coyoacan- dosk. Fama Sądeckie Pieszczochy-dosk. otwarta I- Blue Merle Siberia Bricassart CWC, CACIB, NSwR, BOB, III BOG II- Alabama Fortunatus III- ? IV- Ulka ED Jagienka z Coyocan - dosk. championów I-Winterfrost's Lara Croft II- Arktogea Vixen III- Precious Pepper of Nordica No widzicie jak fajnie ;)
Cyraneczka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Super, to ja już nie mam czego dodawać bo bez stawki i tak nie uzupełnię ;) Dodam tylko: pośrednia I- Happy Hilary ED - CWC, res.CACIB otwarta III- TIFANI ED młodzież I-Arktogea Queen of Night Zw.Mł, NJwR, BIS Junior :loveu: II- Royal Lovely Sun ED III- Miss Shayane ED IV- Dream's Serengetti Bricassart jest dobrze :)
Kida Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No to się udało :) Ja chciałabym złożyć jeszcze serdeczne gratulacje dla czarnej Queennie za BIS Juniorów, na którym niestety nie mogłam zostać i prosić Dogomaniaków o zdjęcia- jeżeli ma ktoś jakieś z porównania o NJwR, bo nam aparat padł, a bardzo chciałabym jakąś fotkę z porównania mieć ;)
LOCZEK Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dzięki za gratki!!! Podaj meila to Ci prześle fotki-troche tego mam.
asia40 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :klacz: dla Queennie. Zapraszam na sernik przy następnej okazji wystawowej.
LOCZEK Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='asia40']:klacz: dla Queennie. Zapraszam na sernik przy następnej okazji wystawowej. DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI!!!!!! Zaproszenie przyjęte i vice-versa!
Miśka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Gratulacje dla wszystkich nowych championow, zwyciezcow, debiutantow sezonu 2007 :-) widze, ze troche mnie ominelo podczas niebytu w sieci...:roll: chcialabym zaktualizowac strone z wynikami, galerie i inne dane na sh'world stad bede wdzieczna za podeslanie wlascicieli fotek/wynikow wystaw tegorocznych na haukenn@o2.pl, sprawniej to wszystko sie zaktualizuje
Recommended Posts