efra-husky Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Śnieżna-Rakieta napisał(a):Ja będę z Princem i Iskrą. :D Mogę spytać w jakiej klasie będzie Iskierka??
Śnieżna-Rakieta Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 efra-husky napisał(a):Śnieżna-Rakieta napisał(a):Ja będę z Princem i Iskrą. :D Mogę spytać w jakiej klasie będzie Iskierka?? W otwartej. :D
efra-husky Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 My młodzież. Ciekawe jesteśmy konkurencji a z tego co wiem to nie będzie katalogu.
flashka-g Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 gabi zreguły nie było tam duzo psów..ale kika w młodziezy moze byc.
Asdf Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Miśka napisał(a):cisza przed burza :] Po burzy jest zawsze oczyszczona atmosfera :) Czy w tym wypadku tak będzie ? :wink:
Miśka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 hmmm.... to mamy dwie definicje burzy ;-) mysle ze "po" przybedzie kolejnych 20 stron topicu...
flashka-g Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 o tak juz dawno nic sie tu nie pisało ze az nudno..bo klubówce napewno nawiaża sie jakieś tematy. ja włąsnie zaraz wyjezdzam jzu do łodzi bede spać hotelu..tak wiec do jutra i miłego szykowania oraz bezpiecznej drogi!!
Malvina Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 No to ja zacznę my wróciliśmy dzisiaj bez sukcesów ale wielkie gratulacje dla Agi i Shapaliego, którzy zdominowali otwartą :D Rasę wziął pies z Estoni, ogólnie było bardzo pozytywnie i chociaż nic nie zdobyliśmy i tak jesteśmy zadowoleni i gratuluję wszystkim zwyciężcom :drinking:
Malvina Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Nie spisywałam ale suki pośrednią wzięła Explorer She Is no Angel i chyba była NSwR weterany Ranger, w mł Dustin był II, suki mł Arktogea Venice, otwartą chyba Albany Arktyczna siła mam nadzieję, że nic nie przekręciłam bo nie spisywałam wyników
sh_maniak Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 A dużo było wogóle sh? Nie masz dokładniejszych wyników suk w kl mł?
Malvina Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 były 83 syberiany a w sukach mł 23 suki nie jestem pewna co do wyników więc nie chce źle podać
sh_maniak Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 :o chyba najliczniej obsadzona klasa :o a jakieś zdjęcia masz?
ofca Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 GRATULACJE dla Tsunami!!!!Jacek w takiej stawce to jest na prawde coś!!!!!!!!!!! pozdrawiam iwona
ewaka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Jak poczekacie z pół godziny to wrzucę całą stawkę. nie mam tylko konkurencji hodowlanych. poza tym że ED został najlepszą hodowlą
flashka-g Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 To nie wygrała Venice tylko Arktogea Tsunami;]
ewaka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Mam nadzieję, że nie zrobiłam błędów, ale jakby coś to sprawdźcie i poprawiajcie. Na pewno niektórzy się zdziwią. ;-) Sędzia nieźle dał popalić wielu hodowcom, bo szczędził doskonałych ocen. ;-) i nieco namieszał w wystawowych szykach. My dostaliśmy po dupie, ale Gaspuś i tak jest cudny. I trudno, w kilku punktach miał rację – ale w wielu opisach różnych psów – po prostu dał czadu, u nas też ;-). Może się niektórzy pochwalą ;-) Siedziałyśmy z SH tuż za sędzią więc, w większości powinno byc dobrze, ale mogą się zdarzyć jakieś błędy. Tabliczek CWC - na ringu w ogóle nie było :o , ale potem na koniec sekretarka ringu powiedziała mi, że wszystkie 1 lokaty je dostały. Nie mam konkurencji hodowlanych, i nie wiem jak poszło temu estońskiemu psu na BIS, bo po juniorach uciekliśmy. Papapa dla wszystkich PSY KLASA BABY 1.LAREDO DE CIUKCI – WO KLASA SZCZENIĄT 1. BUDYŃ LUX TORPEDA – WO 2. VILLARICA SANTIAGO – WO KLASA MŁODZIEŻY 1. LATRANS AWARE OF VICTORY – DOSK – MŁ. ZW. KLUBU 2. DUSTIN SĄDECKIE PIESZCZOCHY – DOSK 3. KASDAN DE CIUKCI – DOSK 4. ARKTOGEA TRAJAN – DOSK MAGNUM SREBRO PÓŁNOCY – BDB MISTER BINGO SREBRO PÓŁNOCY – BDB NEMO BROWN NUGAT NKIE`S ŚNIEŻNA WATAHA – BDB PRINC ŚNIEŻNA RAKIETA – BDB QUINTESSENCE FORTUNATUS - BDB KLASA POŚREDNIA 1. GREENLAND HYDRARGIUM – DOSK – CWC 2. KIVALINA`S THE BLACK KNIGHT – DOSK 3. KORAL BLACK ESKIMOSKI DOMEK – DOSK 4. ANORAK LEŚNA ŚCIEŻKA – DOSK FIRST EXPRESS DWIE KORONY – DOSK HUSQVARNA FANTASTIC – DB GASPAR Z BANCIARNI – DB KLASA OTWARTA 1. SHAPALI DE CIUKCI – DOSK – CWC 2. EXPLORER BORN TO BE WILD – DOSK 3. FUTURE KING ESKIMOSKI DOMEK – DOSK 4. ARKTOGEA BLACK WIZARD – DOSK DJ RED DAWID COPERFIELD POTĘGA NATURALNOŚCI – DOSK HEYKE GOLDEN DEMON – DOSK JANOSIK Z COYOACAN – BDB AJAKS WALECZNY FORTUNATUS – BDB HUSQVARNA KOMPLEMENT – DB SNOWSTORM Z WATAHY OSTREGO ZĘBA – NB KLASA CHAMPIONÓW 1. KRISTARI`S FIRELITBYCHIPSAHOY – DOSK – CWC – NPwR, BOB 2. PUSHMATAHA FORTUNATUS – DOSK 3. ARKTOGEA SWEETY – DOSK 4. EXPLORER BEAR HYDRARGIUM – DOSK HUSQVARNA HAPPY END OF ARKTOGEA - DOSK KLASA WETERANÓW 1. INISFREE NEW YORK RANGER 2 BURSZTYN Z COYOACAN SUKI KLASA BABY 1. BLUE PRINCESSA BRICASSART – WO, BIS BABY 2. BLUE MERLE SIBERIA BRICASSART – WO KLASA MŁODZIEŻY 1. ARKTOGEA TSUNAMIE - DOSK – MŁ. ZW. KLUBU, II BIS JUNIOR 2. LATRANS ALL FOR YOU – DOSK 3. MEGHAN OF SIBERIAN LADY – DOSK 4. TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI – DOSK ARCTIC CHAMPIONS AMERICAN BEAUTY – DOSK ARCTIC CHAMPIONS ARIZONA DREAM – DOSK ARKTOGEA VIXEN - DOSK EVENING SHINE NITOR NIVALIS – DOSK LUKA ŚNIEŻNE DEMONY – DOSK PURE POISON FORTUNATUS – DOSK TIFFANI ESKIMOSKI DOMEK – DOSK TIKI-TIKI ESKIMOSKI DOMEK – DOSK TINA TURNER ESKIMOSKI DOMEK – DOSK MOONFLOWER SEVEN HEAVEN – BDB MIRA CETI SREBRO PÓŁNOCY – BDB PYSZNA ESKIMOSKI DOMEK – BDB ŚNIEGUROCZKA ŚNIEŻNA RAKIETA – BDB ARKTOGEA VENICE – BDB DELIA SĄDECKIE PIESZCZOCHY – DB EVERTTHING`S GONNA BE ALRIGHT POTĘGA NATURALNOŚCI – DB KONFIETKA ŚNIEŻNA RAKIETA – DB MERCI SREBRO PÓŁNOCY – DB NIKITA BLACK STRIPE NIKE ŚNIEŻNA WATAHA - DB KLASA POŚREDNIA 1. EXPLORER SHE IS NOT ANGEL – DOSK – CWC – NSwR 2. ARKTOGEA DOLCE VITA – DOSK 3. FANTAZJA DWIE KORONY – DOSK 4. AMI FAST PAWS – DOSK PIĘKNA ESKIMOSKI DOMEK – BDB KALINKA ESKIMOSKI DOMEK – NB KLASA OTWARTA 1. ALBANY ARKTYCZNA SIŁA – DOSK – CWC 2. ARIZONA DREAM FORTUNATUS – DOSK 3. HUSQVARNA HAVANA OF ARKTOGEA – BDB 4. ARKTOGEA BLACK PEARL – BDB ASTRA DEMAR – DB CARMEN-SMALL BLACK MOANKE – DOST ODE Z TARNAWSKIEJ RIWIERY – DOST GAJA GOLDEN DEMON - NB KLASA CHAMPIONÓW 1. POCAHONTAS FORTUNATUS – DOSK – CWC 2. JAGIENKA Z COYOACAN – DOSK 3. KONUVERES ARCITC AURORA - BDB 4. ARKTOGEA CHRYSTAL MOUNTAIN – BDB WHYSKY BALCK LABEL SYBERYJSKA RAPSODIA – BDB CASSANDRA DE CIUKCI – NB SNOWY GROVE`S BLISSFUL BROWNIE - NB KLASA WETERANÓW HYDRA CIEŃ WILKA - DB
Nitor-Nivalis Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 w klasie mlodziezy w suczkach nie wygrala VENICE tylko TSUNAMI Arktogea - Gratulacje Mlodziez I. Zw.Mł. NJWR II BIS Junior - Arktogea TSUNAMI II. Latrans ALL FOR YOU III IV ? BOB piesek z Estonii ogolnie fajnie bylo, choc mam nieodparte wrazenie ze sedzia troszke ocenial po kolorkach. Gratulacje dla wszytskich zwlaszcza dla TSUNAMI i Jacka (normalnie poszliście jak burza :)) I wsumie bylabym zadowolona gdyby nie to ze mam zwichniętą noge w kolanie :( jesczez raz Gratulacje Mam wszytskie wyniki ale dzis juz nie dam rady :) pozdrowionka
Nitor-Nivalis Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 dzieki ci Ewaka ze ja tego nie musialam pisać :) jestem prawie pewna ze sie wszystko zgadza :)
sh_maniak Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Moja Asia 4-ta w tak licznej stawce, super :angel: faktycznie ocena sędziego ostra :D
agacia Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Moja weteranka miala bdb,a nie db :wink: Chociaz medalu nie dostalysmy to mamy ladny pucharek 8)
SrebroPółnocy Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 :( witam serdecznie nastapiła pomyłka w klasie młodziezy w suczkach Merci Srebro Północy nie dostała ocene db tylko ocene doskonała :roll: chodzi o Siberian Husky
Recommended Posts