agacia Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 To ja jeszcze dorzuce cos od siebie odnosnie ZG :wink: Strasznie maly ring byl jak na moj gust,ale sedziowanie nawet mi sie podobalo. Sedzina zwracala uwage na glowy i katowanie,chociaz niektorych jej sformulowan nie rozumiem.Na BIS weteranow sedzia chyba juz wczesniej mial jakies swoje typy,bo prawie,ze od razu wskazal psy na lokaty.Wygral stary siwy basset :wink: Na szczescie pogoda dopisala i na terenie strzelnicy jest duzo miejsca gdzie mozna rozlozyc sie w cieniu,ale malo jest,zeby troszke z psiakiem pocwiczyc przed ocena. Nawet byla jedna ocena dobra,ktora dostal jakis samojedzik :wink: Teraz ide odespac,a za tydzien znow wystawka :wink:
pmmazz Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ktrebor napisał(a):Parę zdjęć z dzisiejszej wystawy krajowej w Warszawie, niestety nie zanotowałem wyników. Jeśli chodzi o wrażenia, to... gorąco, słonecznie i pani sędzina oceniająca "nie jest tak źle, ocena doskonała" :) inne oceny chyba nie padły co oczywiście świadczy o wysokiej jakości wystawionych psów:) Powyżej ARCTIC8 Husky Team i Arktogea TRAJAN Powyżej DJ RED DAVID COPPERFIELD Potęga Naturalności Powyżej Arktogea VIXEN Powyżej Arktogea TRAJAN Powyżej Arktogea TRAJAN Powyżej Arktogea TRAJAN Powyżej ARCTIC8 Husky Team Powyżej DUSTIN Sądeckie Pieszczochy Powyżej FIRST EXPRESS Dwie Korony Powyżej DUSTIN Sądeckie Pieszczochy Powyżej FIRST EXPRESS Dwie Korony Powyżej EASY RIDER Hydragrium Powyżej EASY RIDER Hydragrium Powyżej ŚNIEGUROCZKA Śnieżna Rakieta Powyżej Arktogea VENICE Powyżej Arktogea VIXEN Powyżej PURE POISON Fortunatus Powyżej Arktogea VENICE Powyżej Arktogea VIXEN Powyżej PURE POISON Fortunatus (kl.młodzieży II lokata) Powyżej RILLA Dotyk Północnego Wiatru powyżej QUINTESSENCE Fortunatus (Zw.Mł) poprawione!!!!!
Miśka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 podpisuje foty od gory 1 - Arctic 8 Husky Team (szary) i Arktogea Trajan 2 - David Copperfield 3 - nie wiem 4 - Trajan 5 - Trajan 6 - Trajan 8 - nie Easy Rider tylko Husky Team 9 - Dustin Sadeckie Pieszczoych 10 - Dwie Korony First Express 11 - Dustin 12 - Firs Express 13, 14 - Easy Rider 15 - Snieguroczka Sniezna Rakieta 16 - Arktogea Venice 17 - ? nr kat 786 18 - Arktogea Vixen 19 - Venice 20 - ? nr kat 786 21 - Pure Poison 22- Rilla Dotyk Polnocnego Wiatru 23 - ? 24 - Quintessence Fortunatus
Monika R. Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 3 zdjecie to prawdopodobnie Arctic Champions American Beauty
Miśka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 to to z trzeciej fotki to nr kat 786 - kto ma katalog niech sprawdzi
Miśka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 no to na 17 fotce jest Pure Poison a nie Vixen (patrze ze buciki nie takie :) )
Monika R. Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 no tak sorka pomylka przypomnialo mi sie ze w tym miocie po Antarctice byla jakas braz czy ruda a imiona mi sie pokickaly,a rzeczywiscie to Vixen :roll:
Asdf Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 moze tak, czarne buciki vixen i spódniczka 3 fotka od góry czerwone buciki i pani w spodniach pure poison
Nitor-Nivalis Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 czy ma ktos pełne wyniki z Chorzowa ?
flashka-g Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Mł.Ch.PL Arctic Champions AMERICAN BEAUTY nie było ani w Wawie ani w Chorzowie- odpoczywa na klubówke. Ja wynikow nie mam nawet nie wiem kto moze miec.
Gosia & c.o. Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Napewno ma Jola, a może i SH jak zwykle notowała ;)??
flashka-g Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 No to Sh jak sie pojawi to na pewno poda;] a jak tam ida wszytskim przygotowania na klub?
SH Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ha, ha, ha :wink: Nie mam ani kompletnych wyników ani fotek :( Na dodatek nie mam też dostępu do netu i katalogu równocześnie. Mam tylko wyniki psów (wszystkie klasy), 1 i 4 lokatę w sukach młodzieży, lokatę z pośredniej + NSwR, 3 i 4 lokatę w otwartej no i jedyną lokatę z championów suczek. Jak uruchomię sobie net w domciu to wpiszę w/w wyniki. A może wcześniej zrobi to Śnieżna Rakieta?
efra-husky Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Chorzów 11.09.2005 Suczki, klasa młodzieży Od lewej I miejsce - TIKI-TIKI Eskimoski Domek II miejsce - Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA sunia po lewej III miejsce - EVENING FALLS Potęga Naturalności fot. autorstwa Żanny Wieczorek
Śnieżna-Rakieta Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Wyników nie spisywałam. Wklejam stawkę z częściowymi wynikami. Może razem to uzupełnimy. Psy Klasa szczeniąt Oumiak's AMBASSADEUR-DE FRANCE 1wo., II BIS PUPPY Klasa młodzieży ANTON NIKE'S Blue Hurricane – 4 lokata, dosk. CAMEO Poranek Kojota - 2 lokata, dosk. Husqvarna FAIR PLAY MISTER BINGO Srebro Północy – 3 lokata, dosk. PRINC Śnieżna Rakieta - 1 lokata, dosk., Zw.Mł. Klasa pośrednia APSIK Saga Dalii – 4 lokata MłCh.PL. DUSTIN Sądeckie Pieszczochy – 1 lokata, dosk., CWC KIRKUK de Ciukci KOMANDOR Eskimoski Domek, Klasa otwarta CHAGARAN Legenda Północny Husqvarna FLAMENCO – 1 lokata, CWC SNOWSTORM z Watahy z Ostrego Zęba Klasa championów MłChPL.ChPL.MłZwPL.ZwPL. EXPLORER BEAR Hydrargium ChPL. Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA – 1 lokata, CWC,NPwR.,Zw.Rasy, II BOG Klasa honorowa ChPL.AKRON Samcanka Suki – Hündinnen Klasa młodzieży Artic Champions AMERICAN BEAUTY - nieobecna ARYSA Saga Dalii – 4 lokata EFRA Moanke EVENING FALLS Potęga Naturalności – 3 lokata.,dosk MASZEŃKA Śnieżna Rakieta – dosk., bez lokaty TIKI-TIKI Eskimoski Domek- 1 lokata, Zw.Mł., BIS Junior Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA – 2 lokata, dosk. Klasa pośrednia Husqvarna FAWORYTA – NSwR. Klasa otwarta ARABESCA Poranek Kojota BASZA Akademicka Rodzinka BLUE SKY Poranek Kojota Husqvarna HEROINA OF ARKTOGEA MILKA Mknąca Strzała ODE z Tarnawskiej Riwiery - bdb MłChPL. VANILLA Syberyjska Rapsodia – 3 lokata, dosk. Klasa championów MłChPL.ChPL CASSANDRA de Ciukci
Gosia & c.o. Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 to ja dopisuje to co wiem: Psy Klasa szczeniąt Oumiak's AMBASSADEUR-DE FRANCE 1wo., II BIS PUPPY Klasa młodzieży ANTON NIKE'S Blue Hurricane CAMEO Poranek Kojota - 2 lokata, dosk. Husqvarna FAIR PLAY 4 dosk. MISTER BINGO Srebro Północy – 3 lokata, dosk. PRINC Śnieżna Rakieta - 1 lokata, dosk., Zw.Mł. Klasa pośrednia APSIK Saga Dalii – 4 lokata MłCh.PL. DUSTIN Sądeckie Pieszczochy – 1 lokata, dosk., CWC KIRKUK de Ciukci KOMANDOR Eskimoski Domek, Klasa otwarta CHAGARAN Legenda Północny - 2 dosk. Husqvarna FLAMENCO – 1 lokata, CWC SNOWSTORM z Watahy z Ostrego Zęba Klasa championów MłChPL.ChPL.MłZwPL.ZwPL. EXPLORER BEAR Hydrargium 2 dosk. ChPL. Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA – 1 lokata, CWC,NPwR.,Zw.Rasy, II BOG Klasa honorowa ChPL.AKRON Samcanka- nb Suki – Hündinnen Klasa młodzieży Artic Champions AMERICAN BEAUTY - nieobecna ARYSA Saga Dalii – 4 lokata EFRA Moanke EVENING FALLS Potęga Naturalności – 3 lokata.,dosk MASZEŃKA Śnieżna Rakieta – dosk., bez lokaty TIKI-TIKI Eskimoski Domek- 1 lokata, Zw.Mł., BIS Junior Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA – 2 lokata, dosk. Klasa pośrednia Husqvarna FAWORYTA – 1 dosk, CWC,NSwR. Klasa otwarta ARABESCA Poranek Kojota BASZA Akademicka Rodzinka BLUE SKY Poranek Kojota Husqvarna HEROINA OF ARKTOGEA- nb MILKA Mknąca Strzała ODE z Tarnawskiej Riwiery - bdb MłChPL. VANILLA Syberyjska Rapsodia – 3 lokata, dosk. Klasa championów MłChPL.ChPL CASSANDRA de Ciukci 1 dosk. CWC Ktoś inny jeszcze coś dorzuci i jakos sie to ułoży ;)
flashka-g Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Psy Klasa szczeniąt Oumiak's AMBASSADEUR-DE FRANCE 1wo., II BIS PUPPY Klasa młodzieży ANTON NIKE'S Blue Hurricane CAMEO Poranek Kojota - 2 lokata, dosk. Husqvarna FAIR PLAY - 4 dosk. MISTER BINGO Srebro Północy – 3 lokata, dosk. PRINC Śnieżna Rakieta - 1 lokata, dosk., Zw.Mł. Klasa pośrednia APSIK Saga Dalii – 4 lokata MłCh.PL. DUSTIN Sądeckie Pieszczochy – 1 lokata, dosk., CWC KIRKUK de Ciukci- 3 dosk KOMANDOR Eskimoski Domek - 2 dosk. Klasa otwarta CHAGARAN Legenda Północny - 2 dosk. Husqvarna FLAMENCO – 1 lokata, CWC SNOWSTORM z Watahy z Ostrego Zęba - nieobecny Klasa championów MłChPL.ChPL.MłZwPL.ZwPL. EXPLORER BEAR Hydrargium -2 dosk. ChPL. Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA – 1 lokata, CWC,NPwR.,Zw.Rasy, II BOG Klasa honorowa ChPL.AKRON Samcanka- nieobecny Suki – Hündinnen Klasa młodzieży Artic Champions AMERICAN BEAUTY - nieobecna ARYSA Saga Dalii – 4 lokata EFRA Moanke- bdb? EVENING FALLS Potęga Naturalności – 3 lokata.,dosk MASZEŃKA Śnieżna Rakieta – dosk., bez lokaty TIKI-TIKI Eskimoski Domek- 1 lokata, Zw.Mł., BIS JUNIOR V Grupy,BIS Junior Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA – 2 lokata, dosk. Klasa pośrednia Husqvarna FAWORYTA –1 dosk, CWC,NSwR Klasa otwarta ARABESCA Poranek Kojota BASZA Akademicka Rodzinka BLUE SKY Poranek Kojota Husqvarna HEROINA OF ARKTOGEA- nb MILKA Mknąca Strzała ODE z Tarnawskiej Riwiery - bdb MłChPL. VANILLA Syberyjska Rapsodia – 3 lokata, dosk. Klasa championów MłChPL.ChPL CASSANDRA de Ciukci 1 dosk. CWC
Śnieżna-Rakieta Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Psy Klasa szczeniąt Oumiak's AMBASSADEUR-DE FRANCE 1wo., II BIS PUPPY Klasa młodzieży ANTON NIKE'S Blue Hurricane - bdb CAMEO Poranek Kojota - 2 lokata, dosk. Husqvarna FAIR PLAY 4 dosk. MISTER BINGO Srebro Północy – 3 lokata, dosk. PRINC Śnieżna Rakieta - 1 lokata, dosk., Zw.Mł. Klasa pośrednia APSIK Saga Dalii – 4 lokata MłCh.PL. DUSTIN Sądeckie Pieszczochy – 1 lokata, dosk., CWC KIRKUK de Ciukci - 3 dosk. KOMANDOR Eskimoski Domek - 2 dosk. Klasa otwarta CHAGARAN Legenda Północny - 2 dosk. Husqvarna FLAMENCO – 1 lokata, CWC SNOWSTORM z Watahy z Ostrego Zęba- - nieobecny Klasa championów MłChPL.ChPL.MłZwPL.ZwPL. EXPLORER BEAR Hydrargium 2 dosk. ChPL. Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA – 1 lokata, CWC,NPwR.,Zw.Rasy, II BOG Klasa honorowa ChPL.AKRON Samcanka- nb Suki – Hündinnen Klasa młodzieży Artic Champions AMERICAN BEAUTY - nieobecna ARYSA Saga Dalii – 4 lokata EFRA Moanke - bdb? EVENING FALLS Potęga Naturalności – 3 lokata.,dosk MASZEŃKA Śnieżna Rakieta – dosk., bez lokaty TIKI-TIKI Eskimoski Domek- 1 lokata, Zw.Mł., BIS Junior Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA – 2 lokata, dosk. Klasa pośrednia Husqvarna FAWORYTA – 1 dosk, CWC,NSwR. Klasa otwarta ARABESCA Poranek Kojota BASZA Akademicka Rodzinka BLUE SKY Poranek Kojota Husqvarna HEROINA OF ARKTOGEA- nb MILKA Mknąca Strzała ODE z Tarnawskiej Riwiery - bdb MłChPL. VANILLA Syberyjska Rapsodia – 3 lokata, dosk. Klasa championów MłChPL.ChPL CASSANDRA de Ciukci 1 dosk. CWC
SH Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 No to jeszcze moje uzupełnianki :lol: Psy Klasa szczeniąt Oumiak's AMBASSADEUR-DE FRANCE 1wo., II BIS PUPPY Klasa młodzieży ANTON NIKE'S Blue Hurricane - bdb CAMEO Poranek Kojota - 2 lokata, dosk. Husqvarna FAIR PLAY - 4 lokata dosk. MISTER BINGO Srebro Północy – 3 lokata, dosk. PRINC Śnieżna Rakieta - 1 lokata, dosk., Zw.Mł. Klasa pośrednia APSIK Saga Dalii – 4 lokata bdb MłCh.PL. DUSTIN Sądeckie Pieszczochy – 1 lokata, dosk., CWC KIRKUK de Ciukci - 3 lokata dosk. KOMANDOR Eskimoski Domek - 2 lokata dosk. Klasa otwarta CHAGARAN Legenda Północny - 2 dosk. Husqvarna FLAMENCO – 1 lokata, CWC SNOWSTORM z Watahy z Ostrego Zęba- - nieobecny Klasa championów MłChPL.ChPL.MłZwPL.ZwPL. EXPLORER BEAR Hydrargium 2 dosk. ChPL. Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA – 1 lokata, CWC,NPwR.,Zw.Rasy, II BOG Klasa honorowa ChPL.AKRON Samcanka- nieobecny Suki – Hündinnen Klasa młodzieży Artic Champions AMERICAN BEAUTY - nieobecna ARYSA Saga Dalii – 4 lokata dosk. EFRA Moanke - bdb EVENING FALLS Potęga Naturalności – 3 lokata.,dosk MASZEŃKA Śnieżna Rakieta – dosk., bez lokaty TIKI-TIKI Eskimoski Domek- 1 lokata, Zw.Mł., BIS Junior Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA – 2 lokata, dosk. Klasa pośrednia Husqvarna FAWORYTA – 1 dosk, CWC,NSwR. Klasa otwarta ARABESCA Poranek Kojota ? lokata dosk. BASZA Akademicka Rodzinka - nieobecna BLUE SKY Poranek Kojota ? lokata dosk. Husqvarna HEROINA OF ARKTOGEA- nieobecna MILKA Mknąca Strzała - nieobecna ODE z Tarnawskiej Riwiery - 4 lokata bdb MłChPL. VANILLA Syberyjska Rapsodia – 3 lokata, dosk. Klasa championów MłChPL.ChPL CASSANDRA de Ciukci 1 dosk. CWC
Recommended Posts