Savannah Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 sh_maniak napisał(a):Terrorystka :lol: :lol: :wink: 8) :angel: w sprawie wystaw, musze byc :evilbat: :wink: Pzdr 8)
flashka-g Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Jacek to może przerzuc sie na buldogi?? Mi sie bardzo podobał buldog ze Szczecina który z tego co pamietam wygrał tam BIS.
Malvina Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Trochę mnie tu nie było i mam zaległości ale mam nadzieję że nadrobię :) To jutro do Częstochowy lecę kąpać Lavię
Savannah Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Włocławek sędzia.E.Marcinkowska BOB, NJwR, Zw.Mł. Evening Shine nItor Nivalis to jest tyle co wiem :) W młodziezy suki V2. Arktogea VIXEN V3. TIKI TIKI E.D Były jeszcze jakies psy w młodziezy, natomiast psów w wyższych klasach nie było :o Z sedziowania można wynieśc jakis wniosek jakie psiaki lubi pani Ewa Marcinkowska, w koncu bedzie siędziowac w moim mieście :) Czarne rulez :evilbat: Pzdr
Savannah Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Zapomniałam dodac Ewa gratulacje :wink: :) :wink: :)
Malvina Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 My już powróciliśmy z Częstochowy zw młodzieży, BIS JUNIOR i zakończony Mł Championat 8)
SH Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Podobno we Włocławku NEMO BROWN NUGAT NIKE'S Śnieżna Wataha dostał Zwycięstwo Młodzieży :roll: A w Częstochowie wyniki przedstawiają się następująco sędzia - Krystyna Opara psy kl. młodzieży ANTON NIKE'S Blue Hurricane 2-dosk. NEMO BROWN NUGAT NIKE'S Śnieżna Wataha NB PRINC Śnieżna Rakieta 1-dosk. + Zw.Mł. psy kl. pośrednia DUSTIN Sadeckie Piszczochy 1-dosk. +CWC KIRKUK de CIukci 2-dosk. psy kl. otwarta CHAGARAN Legenda północy 2-dosk. DARYL SH Merkambertaner 3-dosk. Husqvarna FLAMENCO 4-dosk. Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA 1-dosk. + CWC SNOWSTORM z Watahy Ostrego Zęba NB ZHOFREY z Goluboj Zvezdy dosk.? psy kl. championów EXPLORER BEAR Hydrargium 1-dosk. + CWC + NPwR + BOB + BOG II psy kl. weteranów AKRON Samcanka 1-dosk. suki kl. szczeniąt LUKA Śnieżne Demony 1-WO suki kl. młodzieży Artctic Champions AMERICAN BEAUTY 1-dosk. + Zw.Mł. + BIS Junior I NIKITA BLACK STRIPE NIKE'S Śnieżna Wataha 3-dosk. PENNYROYAL TEA Fortunatus 2-dosk. PYSZNA Eskimoski Domek bdb/dosk.? Arkotgea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA dosk.? Arktogea VENICE 4-dosk. suki kl. pośrednia Husqvarna FAWORYTA 2-dosk., KALINKA Eskimoski Domek 1-dosk. + CWC suki kl. otwarta ARNICA z Lejancu 3-dosk. BALLADA Śnieżna Rakieta 4-dosk. BASZA Akademicka Rodzinka 2-dosk. VANILLA Syberyjska Rapsodia 1-dosk. + CWC+ NSwR suki kl. championów Snow Grove's BLISSFUL BROWNIE 1-dosk.+ CWC suki kl. weteranów BENI Eskimoski Domek 1-dosk.
Savannah Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 SH napisał(a):Podobno we Włocławku NEMO BROWN NUGAT NIKE'S Śnieżna Wataha dostał Zwycięstwo Młodzieży :roll: . tak, to prawda :wink: a Evening Shine Nitor Nivalis, dodatkowo III BIS Junior, na Bog niestety nic, jeszcze raz gratulacje dla Ewy :)
SH Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A ja tam gratuluję psiakom :wink: To one w końcu wygrywają, a my, ludzie, tylko spijamy śmietankę :lol: :wink:
Savannah Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 SH napisał(a):A ja tam gratuluję psiakom :wink: To one w końcu wygrywają, a my, ludzie, tylko spijamy śmietankę :lol: :wink: prawda. Ja gratulowałam właścicielce psiaka :wink:
Cyraneczka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Gratulacje dla Lavii i Malwiny!!! Widzę, że dzisiaj Comecikowe córeczki były na hustawce :P Jedne powygrywały w pięknym stylu, inne poprzegrywały w pięknym stylu :evilbat: W kazdym razie, gratulacje dla tych wygranych!!!!!!!!!! Oraz cierpliwości dla tych przegranych!!!!!!!!!!!
Cyraneczka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Jakby ktoś jeszcze nie znał staweczki na Chorzów to podaję: Chorzów 2005 FCI 270 - Siberian Husky Psy - Rüden Klasa szczeniąt 542. Oumiak's AMBASSADEUR-DE FRANCE Klasa młodzieży 543. ANTON NIKE'S Blue Hurricane 544. CAMEO Poranek Kojota 545. Husqvarna FAIR PLAY 546. MISTER BINGO Srebro Północy 547. PRINC Śnieżna Rakieta Klasa pośrednia 548. APSIK Saga Dalii 549. DUSTIN Sądeckie Pieszczochy MłCh.PL 550. KIRKUK de Ciukci 551. KOMANDOR Eskimoski Domek Klasa otwarta 552. CHAGARAN Legenda Północny 553. Husqvarna FLAMENCO 554. SNOWSTORM z Watahy z Ostrego Zęba Klasa championów 555. EXPLORER BEAR Hydrargium MłChPL.ChPL.MłZwPL.ZwPL 556. Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA ChPL Klasa honorowa 557. AKRON Samcanka ChPL Suki - Hündinnen Klasa młodzieży 558. Artic Champions AMERICAN BEAUTY 559. ARYSA Saga Dalii 560. EFRA Moanke 561. EVENING FALLS Potęga Naturalności 562. MASZEŃKA Śnieżna Rakieta 563. TIKI-TIKI Eskimoski Domek 564. Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA Klasa pośrednia 565. Husqvarna FAWORYTA Klasa otwarta 566. ARABESCA Poranek Kojota 567. BASZA Akademicka Rodzinka 568. BLUE SKY Poranek Kojota 569. Husqvarna HEROINA OF ARKTOGEA 570. MILKA Mknąca Strzała 571. ODE z Tarnawskiej Riwiery 572. VANILLA Syberyjska Rapsodia MłChPL Klasa championów 573. CASSANDRA de Ciukci MłChPL.ChPL
Cyraneczka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 I jeszcze wyniki z Włocławka: PSY kl. Mł. NEMO BROWN NUGAT NIKE'S Snieżna Wataha - I, Zw.Mł. DEMON Śnieżne Psy - II SUKI Kl.Mł. EVENING SHINE Nitor Nivalis - I, Zw.Mł., BOB, III BIS Junior TIKI TIKI ED - II Arktogea VIXEN - III kl. pośrednia PIĘKNA ED - I Kl. Otwarta Arktogea BLACK PEARL - I, NSwR BUNSHEE Moro-No-Kimi - II Gratulacje dla EWY i suni !!!!!!!!!!!!!!!! :fadein:
ewaka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Z tego co dobrze zanotowałam: Wyniki Włocławek 2005 CWC Sędzina - Ewa Marcinkowska Psy klasa młodzieży Nemo Brown Nugat Nike`s Śnieżna Wataha - I dosk Demon Śnieżne Psy II dosk Psy klasa championów Sachem Z Watahy Ostrego Zęba - nb. (wciąż się kuruje) Suki klasa młodzieży Evening Shine Nitor Nivalis - I dosk. NJwR, BOB, III Bis Junior Tiki Tiki Eskimoski Domek - II dosk. Arktogea Vixen - III dosk. Suki klasa pośrednia Piękna Eskimoski Domek - I dosk. Suki klasa otwarta Arktogea Black Pearl - I dosk. NSwR (bez CWC) Bunshee Moro-No Kimi - nb.
Cyraneczka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 No to się chyba wszystko zgadza, poza drugą suczka w kl. otwartej. Nie byłam więc nie wiem czy była wystawiana czy nie. Takie informacje dostałam. I jeszcze PIĘKNA Ed - też I bez CWC Proszę o potwierdzenie, bpo nie wiem czy to prawda. Pozdrawiam Żaneta
ewaka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Żaneta, na pewno była tylko jedna suka w otwartej. :) Jacek był samiuśki na ringu. :( W sumie było 7 hasiorów wystawianych, generalnie liczbowo-bryndza.
Cyraneczka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Ok. A Włocławek niby wcale nie jest taką dziurą i całkiem niedaleko od Warszawy i z północy i z zachodu... a tak słabo obstawiony. Ale za to w Chorzowie będzie duża konkurencja jak na krajówkę :D
SH Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Na Śląsku zawsze jest duża konkurencja :evilbat: W końcu to kolebka rasy w Polsce. Jedynie w Raciborzu było skoromnie, ale... to chyba ze względu na sędziego i równoległy Nowy Targ.
flashka-g Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 no zobaczymy tylko co sie sedzinie spodoba z tej stawki
Nitor-Nivalis Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Dzięki za gratulacjie :) wyniki Ewaki sie zgadzaja, w klasie otwartej byla jedna suczka Arktogea BLACK PEARL i z tego co wiem nie dostala CWC, reszta sie zgadza. Faktycznie stawka bardzo skromna. Ale musze dodac ze moja mala Evening byla III na BIS Junior w stawce okolo 50 juniorów. Na grupie sedzina wybrala psy bardzo rzadkie u nas, III Hokkaido, - bardzo ładny zreszta i to on powinnien wygrac grupe. II krótkowłosy Chow Chow, I łysy malamut :) -ale za to bardzo ładny :). Nic juz nie zawojował na BIS. BISa wygrał Foksterierek. Jak mi sie uda to dzisiaj dodam fotki :)
Nitor-Nivalis Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 A wogóle Ewaka gdzie ty stałas we Włocławku :) i czemu ja znowu nikogo nie widzialam :)
Nitor-Nivalis Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 aaa :) to fajny psiak :) moze nastepnym razem ja zobacze :)
agacia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 I to chyba niedlugo,bo na klubowce bedzie :evilbat:
Recommended Posts