agacia Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ewaka czyzbys planowala jakas lajke sobie sprawic? :wink:
Nitor-Nivalis Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 wyniki Sopot 2005 Siberian Husky Psy szczeniąt PICO Dziki Włóczęga - II Villarica SANTIAGO – w.o lokata I Siberian Husky Psy młodzieży AGAT C'Est La Vie ANUCINO PRINCES Książęta Północy Potęga Naturalności ENDLESS WOLF GOLDEN BOY Mountain Stream KAIRO KISMET PRINCE Książęta Północy – lokata II KASDAN de Ciukci - lokata III MOONWALKER OF Seven Heaven – lokata IV NEMO BROWN HUGAT NIKE'S Śnieżna Wataha Nordic Blue MONTE CARLO – lokata I zw.Mł ONYX Arktogea PRINC Śnieżna Rakieta QUNITESSENCE Fortunatus Siberian Husky Psy pośrednia BAYO Himal Blue DAKOTA NIKE Nitor Nivalis – lokata III Vinyamar's DESERT STORM DUSTIN Sądeckie Pieszczochy – lokata II KORAL BLACK Eskimoski Domek – lokata IV Kivalina's THE BLACK KNIGHT – lokata I, CWC Siberian Husky Psy otwarta AMADEOS Mountain Stream Arktogea BLACK DIAMOND – lokata I, CWC, CACIB, BOB i III BOG DARYL SH Merkambertaner DJ RED DAWID COPERFIELD Potęga Naturalności SHAPALI de Ciukci – lokata II TORAM Merkambertaner WIPER Fanaticus Siberian Husky Psy championów CAMEL Gorzowska Panorama – lokata II EASY RIDER Hydrargium EXPLORER BEAR Hydrargium – lokata I CWC. Res. CACIB RUNAMUCK Russ Kennel SACHEM z Watahy z Ostrego Zęba – Lokata III Explorer STARLIGHT EXPRESS Siberian Husky Suki szczeniąt Arktogea VENICE – lokata I, Best puppy in breed, BIS puppy Arktogea VIXEN – lokata II Siberian Husky Suki młodzieży ATLANTA Połanieckie Wzgórze EVENING SHINE Nitor Nivalis MEGHAN of Siberian Lady MOONFLOWER of Seven Heaven – lokata IV RISING STAR Fortunatus ŚNIEGUROCZKA Śnieżna Rakieta TIFFANI Eskimoski Domek – lokata I, zw.Mł, TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski – lokata II Arktogea TSUNAMI ZIMOWA BALLADA Eskimoski Domek – lokata III Siberian Husky suki klasa pośrednia AMI FAST PAWS – lokata II KALINKA Eskimoski Domek – lokata I CWC PANTERA Błękitny Skarabeusz – lokata IV PIĘKNA Eskimoski Domek – lokata III Siberian Husky Suki otwarta ALASKA Nitor Nivalis ANDY MC DOWELL Potęga Naturalności ARANKA Klan Bystrych ARIZONA DREAM Fortunatus – lokata II BILLA Wataha z Wysokiej EVORA de Ciukci HELOISE Józki KELLI Albus KISI Mat-Elf Arktogea LOLITA – lokata III MISZA Wilcze Wzgórze NAOMI PRINCESS Książęta Północy – lokata I, CWC, CACIB ukończony Championat Polski PASSA Błękitny Skarabeusz SELVA Sivudelek SONORA de Ciukci SWEETY PRINCESS Książęta Północy Siberian Husky Suki championów Arktogea ALPINA – lokata II Snowy Grove's BLISSFUL BROWNIE – lokata I, CWC, res. CACIB Siberian Husky Suki weteranów AZJA Nocny Wędrowiec – Lokata I HYDRA Cień Wilka- lokata II jak by ktos mial cos z moich braków to poprosze :)
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Miśka napisał(a):sędziował"a" - Z.P to kobieta ;-) tak, tak kobieta :lol: było widac :wink: a ktotam był asystentem na ringu? pani Korpetta??? :) Pozdrawiam Lidka i Villarica
Miśka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 chiba tak. czyzby robila rozszerzenie na V grupe?
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Miśka napisał(a):chiba tak. czyzby robila rozszerzenie na V grupe? no własnie, dlatego się zastanawiałam :) ona hoduje chyba goldeny..? :wink: wogóle na jakie grupy ona ma uprawnienia? Pozdrawiam Lidka i Villarica
Miśka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 http://www.primapsy.republika.pl/index.html stronka hodowli na pewno na I, II i III, VIII, co wiecej - nie wiem
Nitor-Nivalis Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Tak ma sporo grup, ale akurat ja uwazam ze ona powinna zrobic rozszerzenie na grupe V, to dobra sedzina ktora doskonale zna sie na rzeczy i bardzo przyklada sie do sedziowania. wilu moich znajomych mialo z nia styczność i bardzo ją chwalą. Wię moze i dobrze ze bedzie miala kolejna grupę
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Tak ma sporo grup, ale akurat ja uwazam ze ona powinna zrobic rozszerzenie na grupe V, to dobra sedzina ktora doskonale zna sie na rzeczy i bardzo przyklada sie do sedziowania. wilu moich znajomych mialo z nia styczność i bardzo ją chwalą. Wię moze i dobrze ze bedzie miala kolejna grupę no to miejmy nadzieje że juz niedługo zrobi uprawnienia na V :) to prawda bardzo mi sie podobało jej asystowanie w Sopocie, oraz uwagi jakie mówiła na temat psów :) Pozdrawiam Lidka i Villarica
sh_maniak Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Z tego co mi znajomi mówili, to do niej prawie nikt na 2 i 3 gr nie jezdzi ... ja się na 5 jak bedzie miała tez nie wybieram :wink:
Savannah Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 a ja napewno pojade :wink: zawsze warto spróbowac 8) Pozdrawiam Lidka i Villarica
HUSKYTEAM Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Witam, Przez kilka dni nie miałem za bardzo dostępu do łącza, ale śpieszę nadrobić zaległości: po pierwsze WIELKIE podziękowania za kibicowanie i pomoc podczas konkurencji finałowych wszystkim znajomym i "konkurentom". Bardzo nam pomogliście, naprawdę! Tylu oklasków nie miała żadna inna rasa. Po drugie gratulacje za osiągnięte wyniki i równą walkę. A po trzecie to wstawiam jeszcze 2 fotki nadesłane przez znajomych - pozdrowienia przy okazji!
Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 no Jacek wreszcie się odezwałes :) super! Jeszcze raz gratuluje sukcesu Kronosika (buziaki dla niego!) i cieszę się że podobały ci się moje zdjecia :) Pozdrawiam! Lidka i Villarica
agacia Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 A czy ja moge ladnie prosic o zdjecia z Sopotu wszystkich,ktorzy tam byli i maja jakies foty? :wink: moj mail shusky@tlen.pl
Malvina Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ja też się przyłączam do gratulacji :D I również prosiłabym o fotki na arctic_champions@wp.pl
Savannah Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Malwa&Landi napisał(a):Ja też się przyłączam do gratulacji :D należą sie :bigok: Pozdrawiam Lidka i Villarica
sh_maniak Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Stawka na Toruń 2005 Siberian Husky Psy młodzieży A'CHICAGO Eskimo River Siberian Husky Psy młodzieży A'DURANGO Eskimo River Siberian Husky Psy młodzieży KASDAN de Ciukci Siberian Husky Psy młodzieży MOONBEAM Seven Heaven Siberian Husky Psy młodzieży Arktogea ORFEUS Siberian Husky Psy pośrednia ANORAK Leśna Ścieżka Siberian Husky Psy pośrednia GREENLAND Hydrargium Siberian Husky Psy pośrednia KEVIN Eskimo River Siberian Husky Psy pośrednia ROMEO Dotyk Północnego Wiatru Siberian Husky Psy pośrednia Kivalina's THE BLACK KNIGHT Siberian Husky Psy otwarta AKAKS WALECZNY Fortunatus Siberian Husky Psy otwarta AMADEOS Mountain Stream Siberian Husky Psy otwarta Arktogea BLACK DIAMOND Siberian Husky Psy otwarta Arktogea BLACK WIZARD Siberian Husky Psy championów CAMEL Gorzowska Panorama Siberian Husky Psy championów SACHEM z Watahy z Ostrego Zęba Siberian Husky Suki młodzieży MOONFLOWER of Seven Heaven Siberian Husky Suki młodzieży TIKI-TIKI Eskimoski Domek Siberian Husky Suki młodzieży Arktogea VENICE Siberian Husky Suki młodzieży Arktogea VIXEN Siberian Husky Suki pośrednia Arktogea DOLCE VITA Siberian Husky Suki pośrednia MONAKE Eskimoski Domek Siberian Husky Suki pośrednia PIĘKNA Eskimoski Domek Siberian Husky Suki pośrednia RÓŻA Dotyk Północnego Wiatru Siberian Husky Suki otwarta BUNSHEE Moro-No Kimi Siberian Husky Suki otwarta Husqvarna HAWANA OF ARKTOGEA
flashka-g Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 a my jedziemy dzisiaj do Bratysławy;] poogladac piekne zagraniczne psiaki i powygrywac oczywiściee :evilbat: :D
sh_maniak Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Trzymam kciuki za Dastina i ED (jak dojedzie) :D
Asdf Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 A ja do Torunia dotre tylko z Kaziem :( Po wystawie w Sopocie, kiedy Artik nie chciał biegać po ringu przejrzałam jego opuszki i okazało sie ze jeden ma lekko przecięty a na drugim ma ranke :( :(( A miała to być ostatnia wystawa Arta w tym roku :(
Atomic Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Aga to trzymam kciuki za Kaziulka :) I trzymam kciuki żeby Arti szybko wrócił do zdrowia :) HUSTYTEAM ja również przyłanczam sie do gratulacji. Kronos na mnie równiez wywarł wielkie wrazenie ! Gratuluje z całego serca i mam nadzieje ze Kronik bedzie zdobywał kojelne laury ;)
Recommended Posts