Miśka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 tymczasem ilosciowa stawka na Krosno... malutko po krajowkach teraz sie rozbija haszczakow :roll: Siberian Husky PSY Klasa szczeniąt 1 241 - 241 Klasa młodzieży 1 242 - 242 Klasa pośrednia 1 243 - 243 Klasa otwarta 1 244 - 244 SUKI Klasa szczeniąt 1 245 - 245 Klasa młodzieży 1 246 - 246 Klasa pośrednia 2 247 - 248 Klasa otwarta 3 249 - 251 Klasa championów 1 252 - 252
zpr Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Z tego co wiem Najlepsze Szczenię Leshan, NJwR Laredo, CACIB i BOB Lino, pośrednią wygrał Talizman, w sukach Cacib suczka z Innisfree's - gratulacje i czekamy na dokładne wyniki i na fotki rzecz jasna!!! :eviltong:
Miśka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 pies, szczeniąt - Arktogea QUICK DEMON - II wo pies, szczeniąt - AJUSCO z Coyoacan (FCI) - III ob pies, szczeniąt - LESHAN de Ciukci - Iwo pies, młodzieży - EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON - III pies, młodzieży - LAREDO DE CIUKCI - Zw.Ml, NJ pies, młodzieży - SWIFT WOLF Fortunatus - II pies, pośrednia - TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek - I pies, pośrednia - ATAMAN NinsunKwitek Beata, Annopol pies, pośrednia - A'DURANGO Eskimo RiverZeniuk Mateusz, Gdynia pies, pośrednia - BUDYŃ Luks TorpedaMaj Małgorzata, Tuszyn pies, pośrednia - ANTON NIKE'S BLUE HURRICANE Dysy Aneta, Sosnowiec pies, otwarta - KORAL BLACK Eskimoski Domek - I pies, otwarta - RAMZES Russ KennelPodbielkowski Grzegorz, Wyszków pies, otwarta - QUNITESSENCE FortunatusNowak Ewa, Góra Kalwaria pies, otwarta - LIDER NIKE'S z Pierwszej RękiRafalak Artur, Warszawa pies, otwarta - Husqvarna FANTASTICKarasiński Jacek, Aleksandrów pies, otwarta - FIRST EXPRESS Dwie KoronyOlszewski Piotr Jan, Białystok pies, otwarta - DJ RED DAWID COPERFIELD Potęga NaturalnościLewandowska Krystyna, Warszawa pies, otwarta - CONNOR FortunatusMazurek Paweł, Zamość pies, otwarta - ANORAK Leśna ŚcieżkaJaniak Grzegorz, Wartkowice pies, otwarta - NABUKO Eskimoski DomekKapołka Agnieszka, Bytom pies, championów - Arktogea BLACK DIAMOND - nb pies, championów - EASY RIDER Hydrargium - BOB suka, szczeniąt - AZTECA z Coyoacan (FCI)Czarkowscy Ewa, Piotr, Smyków 72 suka, szczeniąt - BIANCA Śnieżne PsyDarłak Mariusz, Piastów suka, szczeniąt - Discovery POISON Kwitek Beata, Annopol suka, szczeniąt - Arktogea QUEEN OF DREAMS Żmuda Żaneta, Pomiechówek suka, szczeniąt - Arktogea QUEEN OF NIGHT - I suka, młodzieży - HAPPY HILARY Eskimoski Domek - I suka, młodzieży - MAAGIE MAE D.B. ArcticWłodarska Agata, Poznań suka, młodzieży - BAFFI Luks TorpedaKucharski Robert, Warszawa suka, młodzieży - FAMA Sądeckie PieszczochyPoręba Mariola, Nawojowa suka, pośrednia - PURE POISON FortunatusStolarska Ewa i A., Jadwisin suka, pośrednia - ŚNIEGUROCZKA Śnieżna RakietaLewandowska Krystyna, Warszawa suka, pośrednia - TINA TURNER Eskimoski DomekRadomska Teresa, Secemin suka, pośrednia - Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA Ziaja-Kardyka Jolanta, Dąbrowa Górnicza suka, pośrednia - Arktogea VIXEN Goszka Sylwia, Gdynia suka, pośrednia - MIRA CETI Srebro PółnocyWołoszun Jan, Tomaszowice suka, otwarta - Husqvarna CASABLANCA Ziaja-Kardyka Jolanta, Dąbrowa Górnicza suka, otwarta - ULKA Eskimoski DomekRadomska Teresa, Secemin suka, otwarta - TIFFANI Eskimoski DomekBrzeski Wojciech, Władysławowo suka, otwarta - SEONA de Ciukci - IV suka, otwarta - MAXIMA z Leśnego TraktuWydra Justyna, Elżbieta, Warszawa suka, otwarta - Husqvarna HAWANA OF ARKTOGEAKarasiński Jacek, Aleksandrów suka, otwarta - DUTCHESS Arktyczna PięknośćPasternicka Lidia, Poznań suka, otwarta - ASTRA DemarKawałowska Teresa, Warszawa suka, otwarta - ARIZONA DREAM FortunatusStolarska Ewa i A., Jadwisin suka, otwarta - EVERYTHING'S GONNA BE ALRIGHT Potęga NaturalnościMentrak Agnieszka, Warszawa suka, championów - Innisfree FLEUR DE LIS - CACIB
NigdyNigdy Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Mam pełniuśkie wyniki, ale na zasadzie numere psa- wynik. Nie mam jeszcze katalogu, więc nie bardzo wiem, który kogo dotyczy :evil_lol: Jakby nikt nie uzupełnił wyników to jutra, to się polecam ;-) A tak wogóle, to gratulacje dla zwycięzców, a niezwycięzców zapraszam na kolejne wystawy :-) Aha! Jeszcze para Husky- wygrała dzisiaj Najlepszą Parę Wystawy :multi: Gratulujemy! Grupę wygrał bardzo śliczny Basenji, druga była Akita Amerykańska, trzeci- bodajże Chow-Chow. Oceny dokonywała sędzia z Ukrainy, która zrobiła niesamowite show :-)
Miśka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 NigdyNigdy napisał(a):Mam pełniuśkie wyniki, ale na zasadzie numere psa- wynik. Nie mam jeszcze katalogu, więc nie bardzo wiem, który kogo dotyczy :evil_lol: Jakby nikt nie uzupełnił wyników to jutra, to się polecam ;-) A tak wogóle, to gratulacje dla zwycięzców, a niezwycięzców zapraszam na kolejne wystawy :-) Aha! Jeszcze para Husky- wygrała dzisiaj Najlepszą Parę Wystawy :multi: Gratulujemy! Grupę wygrał bardzo śliczny Basenji, druga była Akita Amerykańska, trzeci- bodajże Chow-Chow. Oceny dokonywała sędzia z Ukrainy, która zrobiła niesamowite show :-) wstawiaj numerami, rozszyfrujemy moze :-)
DK Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 LINO skończył dzis Intrerchampionat :multi: :multi: :multi: Głowa mi pęka. Nie wiem czy z gorąca czy emocji. Oczywiście że jedno i drugie ;) Zdjęcia robiłam na trzy aparaty. http://dwiekorony.pl/fotki05/wawa06_m.html TUTAJ jest to co zgrałam z mojego.
jolka11 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 DK napisał(a):LINO skończył dzis Intrerchampionat :multi: :multi: :multi: Głowa mi pęka. Nie wiem czy z gorąca czy emocji. Oczywiście że jedno i drugie ;) Zdjęcia robiłam na trzy aparaty. http://dwiekorony.pl/fotki05/wawa06_m.html TUTAJ jest to co zgrałam z mojego. Gratulujemy :multi::multi::multi: LINO prezentował się dzisiaj przepięknie. Gratulujemy wszystkim ZWYCIĘZCOM .Zwłaszcza ,że upał był dzisiaj niemiłosierny :crazyeye: A tak wogóle, to gratulacje dla zwycięzców, a niezwycięzców zapraszam na kolejne wystawy :smile: My tak łatwo się nie poddajemy :evil_lol:. Teraz przerwa ,a po wakacjach znów nas zobaczycie :lol:
Cyraneczka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 My również gratulujemy LINO i LILY - nareszcie zostały docenione i to w pięknym stylu :-). Gratulujemy CACIBów i pierwszego miejsca na parze hodowlanej!!!
Nitor-Nivalis Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :) i czekamy na fotki :)
sh_maniak Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Gratulacje :) Kto na ochotnika uzupełni wyniki ? ;)
jolka11 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 sh_maniak napisał(a):Ajusco i Hilary nie widać :shake: Nie rozumiem :roll: Ja widzę wszystkie fotki.
Nitor-Nivalis Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Ja tez nie widze Ajusco ani Happy Hilary
jolka11 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Ja tez nie widze Ajusco ani Happy Hilary Czy juz widać?
jolka11 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):tak :multi: To świetnie . Teraz ja czekam na inne fotki :lol:
Miśka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 a ja standardowo prosze o fotoreportaze na adres haukenn@o2.pl :-) z gory wielkie dzieki
piotrjan Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Warszawa 2006 FIRST EXPRESS Dwie Korony Oczko wyżej niż na tabliczce , oczko niżej niż w marzeniach
Recommended Posts