piotrjan Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Patrzę i patrzę i brudu nie widzę . Ale zdjęcie było zrobione dzień wcześniej , więc może jednak ?
Ejka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='NigdyNigdy'] Zanim rozpoczniemy kolejną zadymę :mad: Regulamin Wystaw: b) Tytuły (...) Tytuł „Najlepszy Pies/Suka w Rasie”. O tytuł ten mogą ubiegać się psy (suki) w każdej rasie z ocenami doskonałymi i I lokatą z klasy pośredniej, otwartej, użytkowej i championów, konkurując ze sobą w tzw. „porównaniu”. :cool1: Qurcze i znowu nauczka, i czas żeby zabrać się za czytanie wrorca!
HUSKYTEAM Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Patrzę i patrzę i brudu nie widzę Nie? A spodnie wystawiającego? Przecież to wygląda, jakby się spod betoniarki wyczesał prosto na ring ;-) A tak w ogóle to wrzuć kilka fotek z wystawy... ja na Łódź szykuję specjalny strój, ale nie chcę zapeszać więc ciiiii
dachenoceras Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):... ja na Łódź szykuję specjalny strój, ale nie chcę zapeszać więc ciiiii ...a ja zmieię płeć (serio), ale też ciiiii...
Cyraneczka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 dachenoceras napisał(a):...a ja zmieię płeć (serio), ale też ciiiii... Aaa, to sędzia ma jakieś specjalne upodobania?? Powiedzcie coś, żebyśmy sie też przygotowali odpowiednio, plizzzzzzzzzzzz
Desiderata Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):No chyba, że osoba wystawiająca jest w typie sędziny ;-) Wtedy wszystko jest możliwe :-) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jacek czy Ty Może rozmawiałeś z P. Boryczko pod moja nieobecność. Już wiem - w trakcie oceny się dowiedziałeś i nic mi nie powiedziałeś:mad: , teraz to ja rozumiem z jakiego powodu to zamieszanie. Wie ktoś gdzie w najblirzszum czasie sędziuje p. Boryczko? To pojadę tą teorię sprawdzić w praktyce.:evil_lol:
Desiderata Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Monika R. napisał(a):jesli dobrze kojaze to w Plocku Na stronie związku tak podają. Mimo że nieciekawy dojazd z Torunia do Płocka to jednak się zastanowie, jeszcze prawie trzy tygodnie na zgłoszenie:cool3:, ale teraz się w garniak odwale to może NSwR zgarniemy:eviltong: albo nawet rase;)
Desiderata Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ejka napisał(a):Malutkie sprostowanie:) OFELIA 2 miejsce TIFFANI 3 miejsce Dzięki wielkie za sprostowanie i jeszcze raz przepraszam za błąd:oops:, ale wszystko było pisane z pamięci.
flashka-g Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='NigdyNigdy']:lol: Zanim rozpoczniemy kolejną zadymę :mad: Regulamin Wystaw: b) Tytuły (...) Tytuł „Najlepszy Pies/Suka w Rasie”. O tytuł ten mogą ubiegać się psy (suki) w każdej rasie z ocenami doskonałymi i I lokatą z klasy pośredniej, otwartej, użytkowej i championów, konkurując ze sobą w tzw. „porównaniu”. :cool1: ale nigdzie nie pisałam ze moja wiedza nie zawodzi;)
Nitor-Nivalis Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 No to ja powróciłam własnie do domku :) :) Fotek nie mam :oops: bo jakoś tak mi sie nie chcialo. Bardzo się cieszę że udało nam sie skonczyć Mł.Ch.Pl :multi: no i jeszcze BIS Junior w ogromnej ilości psiaków. Gratulacje dla wszytskich :) i dzieki za miła atmosferkę :) Wielkie gratulacje dla Vixen :) na grupie jesli sie nie myle sie nie powiodło a szkoda, bo Vixen miala dobry dzien :)
flashka-g Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Gratuluje pozatym wszystkich sukcesów:multi: ;)
Nitor-Nivalis Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Dzieki :) a najbardziej ciesze sie z tego ze nie musze jechać do Opola na dwa dni :multi: i chyba odpuszcze sobie hasiorki w niedziele, bo i tak przyszly tydzien zapowiada sie zbyt bardzo wystawowy :)
sh_maniak Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Gratulacje sukcesów :multi: Ja widze że Efra-husky sie nie pochwaliła :cool3: . Efrunia córcia - Potęga Naturalności Evening Falls miała robione genetyczne badania oczów w OptiGenie i wyszło, że :multi: Oczy czyste - Normal/Clear, i jeszcze napisali: "This dog will never develop XL-PRA disease":multi:
Cyraneczka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 sh_maniak napisał(a):Gratulacje sukcesów :multi: Ja widze że Efra-husky sie nie pochwaliła :cool3: . Efrunia córcia - Potęga Naturalności Evening Falls miała robione genetyczne badania oczów w OptiGenie i wyszło, że :multi: Oczy czyste - Normal/Clear, i jeszcze napisali: "This dog will never develop XL-PRA disease":multi: No to faktycznie jest się czym chwalić!! Gratulacje dla suni i właścicielki za zdrowe oczka :) Oby takich było więcej :)
NigdyNigdy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Desiderata napisał(a):Na stronie związku tak podają. Mimo że nieciekawy dojazd z Torunia do Płocka to jednak się zastanowie, jeszcze prawie trzy tygodnie na zgłoszenie:cool3:, ale teraz się w garniak odwale to może NSwR zgarniemy:eviltong: albo nawet rase;) Też planuję tam jechać, ale nie po to, żeby trzymac sznurek, a raczej po to, żeby zaglądac sędziemu przez ramię ;) Jak chcesz, mogę być Twoją wtyką- za odpowiednią opłatą oczywiście :razz:
Desiderata Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 NigdyNigdy napisał(a):Też planuję tam jechać, ale nie po to, żeby trzymac sznurek, a raczej po to, żeby zaglądac sędziemu przez ramię ;) Jak chcesz, mogę być Twoją wtyką- za odpowiednią opłatą oczywiście :razz: To się nazywa konkretna rozmowa:cool3: Cennik poprosze!!!
NigdyNigdy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Desiderata napisał(a):To się nazywa konkretna rozmowa:cool3: Cennik poprosze!!! No wiesz, negocjajce to mój zawód :razz: Ale tak na forum publicznym to wiesz- no, nie wypada :p sh_maniak napisał(a):Kasia teraz euro dobrze stoi Funt brytyjski jeszcze lepiej :razz: To, jak Arku? Dostanę PW? :diabloti:
Desiderata Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='NigdyNigdy']No wiesz, negocjajce to mój zawód :razz: Ale tak na forum publicznym to wiesz- no, nie wypada :p To, jak Arku? Dostanę PW? :diabloti: Szukałem jakiegos kontaktu do Ciebie na GG albo Tlenie - ale nie znalazłem:shake: , moze na początek mail turek_32@tlen.pl:lol:
sh_maniak Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='USH']A ja się pochwale ,że dzisiaj córeczka Shapacia mieszkająca w Estonii (siostra Sybci:loveu: ) wygrała klasa młodzieży, potem najlepszego juniora a potem najlepsza suke w rasie :) :multi: Ponoć u nich tak jest :) gratulacje :multi: dodam, ze sędziował Piotr Król i klasę otwartą wygrała debiutując w dorosłej klasie Potega Naturalności Essence of Black rozpoczeła Championat Estonii :multi:
Desiderata Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 sh_maniak napisał(a):gratulacje :multi: dodam, ze sędziował Piotr Król i klasę otwartą wygrała debiutując w dorosłej klasie Potega Naturalności Essence of Black rozpoczeła Championat Estonii :multi: No to pięknie :lol: . GRATULACJE!!!
HUSKYTEAM Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):No to ja powróciłam własnie do domku :) :) Fotek nie mam :oops: bo jakoś tak mi sie nie chcialo. Bardzo się cieszę że udało nam sie skonczyć Mł.Ch.Pl Właśnie, w ferworze walki zawodowej zapomniałem złozyc oddzielnych gratulacji, ale to wynika z tego, że ja od dłuższego czasu i tak jakoś kojarzę że ten championat dawno macie... A co do fotek i "nie chciało mi się" to w 100% potwierdzam. Dziesięć razy namawiałem, proponowałem, nawet chciałem sam iść po aparat, to nie. Ech, w Łodzi Ci nie przepuścimy!
pmmazz Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 flashka-g napisał(a):z tego co wiem to nie moze;) Taaaa.... Rok 2005, marzec, Jarosław, husky na powietrzu w śniegu, sędzia: Maria Zasada... Startowałem ze swoim kojotem w pośredniej, NIE DOSTAŁ CWC, ale dostał NPwR, a porównanie o rasę przegrał z suką championką.... taaaa....nie może.... :lol: pozdrowionka pmmazz /pavka/ i el Coyote
Recommended Posts