sh_maniak Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ale upał dzis we Wrocławiu :roll: ..... jutro leżak biore :lol:
Malvina Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 To do zobaczenia jutro jednak przyjadę :D
Gosia & c.o. Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 No to kochani do zobaczenia jutro (nareszcie sobie z haszczakami polatam :)) )
agacia Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 To do jutra 8) Ja bede z najpiekniejszym psem na wystawie,wiec latwo mnie poznacie :wink:
HUSKYTEAM Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Zaraz... nie wiedziałem, że wystawiamy tego samego :wink:
rOOn7 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 kurcze jaka Acana jakie stoisko :roll: ja to dzis bezproduktywnie dzien spedzilem na rabaniu i noszeniu drzewa fajnie ze jutro wystawa bo odespie kolo ringu ;-)
Asdf Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 rOOn7 napisał(a):kurcze jaka Acana jakie stoisko :roll: ja to dzis bezproduktywnie dzien spedzilem na rabaniu i noszeniu drzewa fajnie ze jutro wystawa bo odespie kolo ringu ;-) Już widze jak spokojnie odsypiasz koło ringu, paląc jednego papierosa za drugim :lol:
agacia Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 HT zeby miec najpiekniejszego psa na wystawie nie trzeba wystawiac :wink: A Lucy jest najpiekniejsza i nie obowiazuja ja zadne wzorce,wiec jest idealna w kazdym wzgledzie 8)
flashka-g Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 mi zostało okolo 9 h do wyjazdu z domu wiec sie szykuje;] i ciaoooos;]
agacia Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 A ja mam tak bliziutko,a musze wstawac przed 5 :( :wink:
efra-husky Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Od 10.00 trzymamy kciuki Wszystkim życzymy powodzenia :kciuki:
sh_maniak Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 ja już w domku po obiadku :lol: ale mnie nogi bolą :-?
sh_maniak Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 gorąco było :lol: niech inni się chwala swoimi sukcesami, co ich będę wyręczać :wink: Ja tylko powiem za siebie, że wywalczyłam z moim Soskiem zw. mł :angel:
Atomic Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Marta gratulacje :) A inni ? Jak poszło ? Chwalić sie ale to juz ! :)
sh_maniak Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 dzieki :wink: powiem tylko tyle, że dgm super dzisiaj poszło :klacz:
Malvina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 też gratuluję, a ja miałam umówiony transport i wszystko zapłacone, a budzik mi się popsuł, zaspałam i nie dojechałam już :x To trzeba mieć pecha :evil:
NigdyNigdy Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Późnawo już, a szczegółowych relacji wciąż nie ma 8) No ja rozumiem, że zwycięstwa pozgarniali ci, co daleko do domu mają, ale.... szybciutko wracajcie i piszcie, jak było, bo się doczekać nie mogę i chora jestem (bo, jak patrzę na swoje psiule, to chyba im to wisi), że nas tam nie było ;-) Aha! No ale sh_maniakowi już teraz gratulujemy :thumbs:
sh_maniak Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 no ja w sumie mam wyniki w katalogu wpisane :wink: ....... bardzo chcecie wiedziec co i jak :wink: Dziękuję nigdy nigdy :D
sh_maniak Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Wrocław 2005 ( mogą być błedy, wiec jak cos prosze o poprawki :wink: ) PSY: kl.szczeniat CHINOOK de Ciukci - abs kl.mlodziezy ANTON NIKE'S Blue Hurricane - dosk BALTO de Ciukci - abs DONIN Moanke - bdb ENDLESS WOLF Potega Naturalnosci - dosk 1 zw.mł KAIRO KISMET PRINCE Ksiazeta Polnocy - dosk 4 MOONBEAM of Seven Heaven - dosk NEMO BROWN NIKE'S Sniezna Wataha - dosk PRINC Sniezna Rakieta - dosk 3 Arktogea TRAJAN - dosk 2 kl.posrednia AMOR z Groty Krasnoluda - bdb 4 DAKOTA NIKE'S Nitor Nivalis- dosk 1 CWC, Res CACIB DUSTIN Sadeckie Pieszczochy - dosk 2 JAWOR NIKE'S z Pierwszej Reki - bdb KOMANDOR Eskimoski Domek - bdb MONTE CARLO Nordic Blue - dosk 3 kl.otwarta Husqvarna FLAMENCO - dosk 4 FUTURE KING Eskimoski Domek - dosk 3 SHAPALI de Ciukci - dosk 1 CWC, CACIB, BOB, BOG SNOWSTORM z Watahy Ostrego Zeba - abs SOCHI de Ciukci - dosk 2 TIMUR Slezanski Niedzwiedz - dosk kl.championow EXPLORER BEAR Hydrargium - abs Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA PUSHMATAHA Fortunatus - dosk 1 CWC SACHEM z Watahy Ostrego Zeba Arktogea SWEETY kl.weteranow BALTO ze Spiewnego Gonu - dosk BURSZTYN z Coyocan - abs SUKI: kl.mlodziezy Arctic Champions AMERICAN BEAUTY - abs EVENING SHINE Nitor Nivalis - dosk LUKA Sniezne Demony - dosk MEGHAN of Siberian Lady - dosk NIKITA BLACK STRIPE NIKE'S Sniezna Wataha - dosk PENNYROYAL TEA Fortunatus - dosk PIEKNA Eskimoski Domek - dosk PURE POISON Fortunatus - dosk 3 TIKI-TIKI Eskimoski Domek - dosk TIWAYE ASANPI FOR PN Eskimoski Domek - dosk Arktogea TSUNAMI - dosk 1, Zw.mł , NJwR ULKA Eskimoski Domek - abs Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA - dosk 2 Arktogea VIXEN - dosk 4 kl.posrednia ATLANTA Polanieckie Wzgorze - dosk 2 KATIA Eskimoski Domek - dosk 3 RISING STAR Fortunatus - doak 1, CWC, CACIB kl.otwarta AFRODYTA Sniezny Trop - bdb ALASKA Nitor Nivalis - abs ALBANY Arktyczna Sila - dosk 3 ARABESCA Poranek Kojota - dosk ARIZONA DREAM Fortunatus - dosk 2 BUSHKA LITTLE GIRL Moanke - bdb CARMEN-SMALL BLACK Moanke - db HEBE Canis Arctos - dosk 1 CWC, Res CACIB Husqvarna HEROINA OF ARKTOGEA - dosk KASANDRA Eskimoski Domek - abs SWEETY PRINCESS Ksiazeta Polnocy - abs TANOUK Slezanski Niedzwiedz - dosk 4 TONIA Przyjaciel Koni - db TYRA Slezanski Niedzwiedz - bdb kl.championow CASSANDRA de Ciukci abs JAGIENKA z Coyocan - abs kl.weteranow NUNAMI Fortunatus - abs
Nitor-Nivalis Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Ogromne Gratulacje dla Jacka :) Nie wiem jak innym ale mnie sie wydaje ze sedzia ocenial po umaszczeniu. Kasia załuj ze was nie bylo Jeszcze raz gratulacje dla wszytskich Powiem tylko z DAKOTA NIKE'S Nitor Nivalis ukonczył CHAMPIONAT POLSKI :) :) :) :) :) :)
Mickey Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a): Nie wiem jak innym ale mnie sie wydaje ze sedzia ocenial po umaszczeniu. To już wiemy dlaczego dakota wygrał....jest rudy ??? :evilbat: Oczywiście dołączam ogromne gratulacje dla Szapcia, Asi i Agnieszki :):):)
Cyraneczka Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!! :fadein: A ja myślę, że sędszia miał swój typ i wybierał tak jak mu się podobało. Widać, ze nie znał polskich psów i jego wybór nie był sugerowany. kolor nie miał tu znaczenia, bo suczka CACIB jest szara, a pies złoty... A przecież były inne złote pretendentki do CACIBA. Bardzo się cieszę, że TSUNAMI skończyła Młodzieżowy Championat i potwierdziła swoją klasę i wspaniały ruch, chociaż włos ma jeszcze nie w kondycji :angel: Mam nadzieję Jacku, ze zgłosiłeś ją na Poznań, mimo, że ruda, moze jednak sędzia dostrzeże jej dobre cechy :lol:
Recommended Posts