Atomic Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Witam wszystkich po długiej przerwie. Kiedyś działała stronka z wynikami wystaw oraz zdjęciami, byłam jej autorką. Niestety z powodu braku czasu i małej liczby osób, które nadsyłały mi wyniki i zdjęcia nie aktualizowałam jej. Teraz mam troszkę więcej czasu i z wielką chęcią reaktywowałabym ją spowrotem. Jeśli ktoś z Was będzie chciał mi pomóc to bardzo proszę o nadsyłanie zdjęć i wyników. Zdjęcia będą podpisane nazwiskiem autora. Byłabym bardzo wdzięczna. Z czasem będę chciała stworzyć cały portal o SH. Dla tych, którzy nie pamiętają adresu : www.wystawy-husky.webpark.pl Strone wkrótce zaktualizuję.
flashka-g Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Kalisz 15.06.2008 sędzia: P.Szemraj Pies mlodziez BACO Galadria-Novitaris CEZAR Gidelskie Sanie HERONektar Połnocy Arktogea EIGER Pies otwarta UBIK Light of North CEDAR de Ciukci Weteran RUFUS z Andrzejowego Ogrodu Suka mlodziez CHONTAL Eskimo River CAYENNE Sonic Kennel KAILUA de Ciukci Posrednia BAJECZKA Gidelskie Sanie Otwarta ANDROMEDA Gidelskie Sanie Klasa championow Arktogea QUEEN OF NIGHT
gidelskie-psy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='flashka-g']Kalisz 15.06.2008 sędzia: P.Szemraj Pies mlodziez BACO Galadria-Novitaris CEZAR Gidelskie Sanie HERONektar Połnocy Arktogea EIGER Pies otwarta UBIK Light of North CEDAR de Ciukci Weteran RUFUS z Andrzejowego Ogrodu Suka mlodziez CHONTAL Eskimo River CAYENNE Sonic Kennel KAILUA de Ciukci Posrednia BAJECZKA Gidelskie Sanie Otwarta ANDROMEDA Gidelskie Sanie AFERA Freedom Choice:cool1: Klasa championow Arktogea QUEEN OF NIGHT :eviltong::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:
Cyraneczka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Atomic']Witam wszystkich po długiej przerwie. Kiedyś działała stronka z wynikami wystaw oraz zdjęciami, byłam jej autorką. Niestety z powodu braku czasu i małej liczby osób, które nadsyłały mi wyniki i zdjęcia nie aktualizowałam jej. Teraz mam troszkę więcej czasu i z wielką chęcią reaktywowałabym ją spowrotem. Jeśli ktoś z Was będzie chciał mi pomóc to bardzo proszę o nadsyłanie zdjęć i wyników. Zdjęcia będą podpisane nazwiskiem autora. Byłabym bardzo wdzięczna. Z czasem będę chciała stworzyć cały portal o SH. Dla tych, którzy nie pamiętają adresu : www.wystawy-husky.webpark.pl Strone wkrótce zaktualizuję. Hej, fajnie, ze się odnalazłaś :-). Teraz większość wyników z wystaw jest na dgm, bo tu się wiekszość wystawców przerzuciła :-). A dokładne informacje z dokładnie zebranymi wynikami i zdjęciami są na husky world, czyli http://www.siberianhusky.pl/. To dobra strona i zawiera najwięcej info o husky, tak więc nie ma większego sensu do powielania tych informacji. A jak tak Sharpi się miewa?? Jeśli masz jakieś aktualne zdjecia, to wstaw na "Portretowe zdjecia".
Cyraneczka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Pierwsze wieści z dzisiejszych wystaw... Gorzów Wlkp. Arktogea QUEEN OF NIGHT - 1, CWC, NSwR, BOB Gratki dla Beatki i Darka!!!
Martynaaaa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Cyraneczka']Pierwsze wieści z dzisiejszych wystaw... Gorzów Wlkp. Arktogea QUEEN OF NIGHT - 1, CWC, NSwR, BOB Gratki dla Beatki i Darka!!! gratulacje:multi:[SIZE=4]jak zwykle TEN duet pokazał klasę!:loveu: powodzenia na BOG :lol:
Cyraneczka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Martynaaaa']gratulacje:multi:[SIZE=4]jak zwykle TEN duet pokazał klasę!:loveu: [SIZE=6]powodzenia na BOG :lol: BOG też wygrali!!! :multi::loveu::multi::loveu:
zpr Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Cyraneczka']BOG też wygrali!!! :multi::loveu::multi::loveu: Brawo!Brawo!Brawo! :multi::loveu::multi:
Cyraneczka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 A co z pozostałymi wystawami??? Nie ma żadnych przecieków??
Cyraneczka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No i kolejny BIS dla Queenie!!!! Nie mogę uwierzyc, że nam się taka wspaniała suczka udała :loveu: Wielkie gratki dla Beatki i Darka i ogromne podziekowania za to, że chce im się z Queenie tak walczyc i wygrywać!!!!!!
Martynaaaa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 :multi:OGROMNE gratki!!!:multi: [SIZE=4]cudowny pies,cudowni właściciele:loveu: nic innego nam nie pozostaje jak cieszyć się,że jest w Polsce tak wspaniała suczka:lol:
flashka-g Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 :multi::multi::multi: jak Wy wygraliscie BISa to Polska juz sobie moze odpuscic w mistrzostwach:evil_lol: Ja bylam w Książu ale nawet nie wiem co powygrywalo bo oczywiscie lalo przez pol wystawy:roll:
Asiaczek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Brawo dla Darka i suni! Ta wystawa należała do Was bez wątpienia!!!:loveu: I pięknie chciałam podziękować Darkowi za pomoc na ringu i przy prezentacji Grupy hodowlanej. Darku - może jakieś zawodowstwo?:lol: Pzdr.
Eskimoski Domek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 MY RÓWNIEŻ SKŁADAMY GRATULACJE QUEENI I DARKOWI JESTEŚCIE WIELCY I WYGRYWACIE W WIELKIM STYLU :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Eskimoski Domek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 WYSTAWA KRAJOWA LUBLIN 2008 Pomimo ogromnego upału nasze psiaki stanęły na wysokości zadania. WYWALCZYŁY: NON-STOP STRONGMAN Eskimoski Domek !!! BIS PUPPY !!! SĘDZIA:ALEKSANDRA SĘKOWSKA-MIROS RICK DE CIUKCI !!! BIS WETERAN !!! SĘDZIA:MAGDALENA MUSIAŁ BEST GIRL FOR YOU Eskimoski Domek !!! BIS LUBLIN 2008 !!! SĘDZIA:OLGA SHERITSA-MOŁDAWIA A DO TEGO: TAROT Eskimoski Domek CWC / NDPwR PAWNY DE CIUKCI CWC NORI DE CIUKCI CWC KORTIZ Eskimoski Domek ZW.MŁ / NJwR :cool3: FAJNE SĄ TAKIE WYSTAWY :cool3:
Matakia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Gratulacje dla Eskimoskiego Domku za zdobycie... wszystkiego co się dało w Lublinie ;) Psy kl. szczeniąt Non Stop Strongman - 1 w.o. (nie wiem jak na BISie szczeniąt) Psy kl. młodzieży Kortiz ED - Zw. Mł., Najl. Junior (nie wiem jak na BISie juniorów) Arktogea Awenturyn Jesionowe Góry nb Psy kl. pośrednia Pawny de Ciukci - I dosk Psy kl. otwarta Tarot ED - NDPwR Psy kl. honorowa Rick de Ciukci - Najl. Weteran (nie wiem jak na BISie weteranów) Suki kl. młodzieży One in a Million Dwie Korony :loveu::loveu::loveu: - Zw. Mł. (zaczęła Mł. Championat :multi:) Arktogea Estonia - dosk II Suki kl. pośrednia Best Girl for You ED - NDSwR, BOB (nie wiem jak na BISie ale podobno COOL :loveu:) Oksana Srebro Północy - nb Suki kl. otwarta Nori de Ciukci - I dosk Royal Lovely Amber ED - II dosk Eskimoskie Domki, chwalcie się jak tam z tymi BISami było :cool3: PS/ Aha, spóźniłam się ;) Zatem WIELKIE GRATULACJE!!!!! :* :* :*
galadria Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='zpr']QUEENI BEST IN SHOW GORZÓW 2008 :multi::multi::multi: Beatko, Darku ogromne gratulacje !!!. Po raz kolejny pokazaliście klase. Ogromne buziaki dla was i dla Queenie :multi::multi::multi:
galadria Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Eskimoski Domek']WYSTAWA KRAJOWA LUBLIN 2008 Pomimo ogromnego upału nasze psiaki stanęły na wysokości zadania. WYWALCZYŁY: NON-STOP STRONGMAN Eskimoski Domek !!! BIS PUPPY !!! SĘDZIA:ALEKSANDRA SĘKOWSKA-MIROS RICK DE CIUKCI !!! BIS WETERAN !!! SĘDZIA:MAGDALENA MUSIAŁ BEST GIRL FOR YOU Eskimoski Domek !!! BIS LUBLIN 2008 !!! SĘDZIA:OLGA SHERITSA-MOŁDAWIA Pani Teresko,Daniel wielkie gratki również dla was. Znowu daliście czadu. na bisach i zgarneliście praktycznie wszystko.:evil_lol: :multi::multi::multi:
LOCZEK Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Za gratki -w imieniu całej nasze rodzinki DZIĘKUJEMY!!! :Dog_run::Dog_run: Podziękowania również dla Asiaczka i Ewki za możliwość prezentacji ich psów na ringu-nowe doswiadczenie.... WIELKIE GRATKI dla ESKIMOSKIEGO DOMKU za całokształt w Lublinie!!!!:laola:
Kida Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='LOCZEK']WIELKIE GRATKI dla ESKIMOSKIEGO DOMKU za całokształt w Lublinie!!!!:laola: Od nas też :loveu: 3 BISy jednego dnia :razz: :multi::multi::multi:
Recommended Posts