SH Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Ależ się rozbijacie po wystawach :wink: Codziennie na innym ringu :o Toż to niemal znęcanie się nad zwierzętami, że o wytrzebieniu portfela i próbie zajeżdzenia samochodu nie wspomnę :lol:
Miśka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 i co jest w tym najgorsze!!! - wciąga do tego rozbijania innych!!! :D
SH Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 :o :wink: To chyba sprawka jakiegoś wirusa, który pewnie rozsiewa się m.in. przez internet :lol:
sh_maniak Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='HUSKYTEAM']A ja będe na weselu A jak ma na imię Twój wybranek? :-) Tylko nie szalej tam za bardzo, bo klubówka się zbliża i żeby się nie okazało, że stan Twojego zdrowia uległ nagłemu pogorszeniu po weekendzie ;-) [quote name='Miśka']to przemyć w kieszeniach jakas flaszke na klubowke :] [quote name='SH']@sh_maniak Życzę mocnej głowy i dobrych butów Na moje wesele Jacku to długoooooo poczekamy 8) Na klubówke nie jade bo mi sie niechce :lol: ( jedzie moja Asanpi tylko) Chce w końcu jakiś weekend spędzic w domu, zwłaszcza, że mi obrona depcze po pietach :roll: Więc nie mam na co wódki przemycac :wink: A głowę i butki juz trenowałam w ubiegły weekend na weselu kuzyna :grins: z tego terenowania mam ślubne zdjęcie "pary młodej" :o me&my sister :sweetCyb:
efra-husky Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Do Chorzowa się wybieramy na naszą pierwszą wystawkę z księżniczką w klasie młodzieży. Ciekawe jak nam pójdzie
HUSKYTEAM Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Efra - przygotuj psa na 101% i daj z siebie tyle samo to się miejsce samo znajdzie. Taka stara dewiza z czasów rajdów samochodowych, ale na wystawach psich piękności sprawdza się znakomicie. Trzymam kciuki. Sh_maniak Na moje wesele Jacku to długoooooo poczekamy Tjaaa, każdy tak mówi ;-) Pożyjemy, zobaczymy...
efra-husky Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Huskyteam dzięki za radę. Psiaka przygotowuję już od pewnego czasu a wystawiać go będzie flashqa (ja bym była za bardzo zdenerwowana i mogło by to przeżucić się na psiaka) :D
sh_maniak Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='HUSKYTEAM'] Sh_maniak Na moje wesele Jacku to długoooooo poczekamy Tjaaa, każdy tak mówi ;-) Pożyjemy, zobaczymy... juz długo zyjemy ( choc nie wyglądamy 8) ) i nic nie widzimy :wink:
Matagi Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 HUSKYTEAM!!!! :P tO Ciebie w Białymstoku usiłowałam przegonić zza mamuta i wetknąć za siebie /z akitą byłam :D / na BOG-u :lol: :wink: :lol: Nie wiedziałam,że to Ty,wczoraj przejrzałam katalog :wink: :wink: :wink: W życiu nie dam się ustawić obok samków,wszyscy je ustawiają na niamku-niamku :lol: ,a moje makity w tym momencie też jakoś głodnieją...... :wink: :lol: :wink: :lol:
HUSKYTEAM Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Matagi: Ano tak, to byliśmy my, czyli Smerfetka i ja ;-) A trzeba było powiedzieć, że chodzi o smakołyki to bym się przestawił (chociaż miejsce za mamutem okazało się w miarę szcześliwe ;-)) Pzdr i do następnego BOG - chociaż mnie to chyba nieprędko tam zobaczysz, bo Smerfetkę wysłałem na urlop żeby tochę formy złapał przed sezonem.
Drabster Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Ehhhhhhh jak tak was czytam to może te ż kiedyś wystwie swoje potwory :D
Diana14 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Drabster napisał(a):Ehhhhhhh jak tak was czytam to może te ż kiedyś wystwie swoje potwory :D Ano wystaw wystaw :angel: Ja chętnie pomoge :lol:
Savannah Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Drabster napisał(a):Ehhhhhhh jak tak was czytam to może te ż kiedyś wystwie swoje potwory :D no musisz wystawic :wink: Ja tam nic nie mówie, jak nie ty to ja zgłosze, zwłaszcza z mojej hodowli Dutchess-ślicznotke :D Tak więc wyjscia nie masz :lol: :wink: Pzdr Lidka i Villarica
Diana14 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Savannah napisał(a):Drabster napisał(a):Ehhhhhhh jak tak was czytam to może te ż kiedyś wystwie swoje potwory :D no musisz wystawic :wink: Ja tam nic nie mówie, jak nie ty to ja zgłosze, zwłaszcza z mojej hodowli Dutchess-ślicznotke :D Tak więc wyjscia nie masz :lol: :wink: Pzdr Lidka i Villarica Lidka to Drabster ma w swojej gromadce jakiegos brzdąca z Twojej hodowli ;) ?
sh_maniak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Podstawą handlingu sa wygodne buciki :wink: najnowszy ringowy HIT :lol: :roflt: :cunao: :sweetCyb:
HUSKYTEAM Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 :-) Wypróbuje przy najbliższej okazji! Ich uniwersalna, lekka i aerodynamiczna konstrukcja sprawia, że warto by spróbować je zakładać (w mniejszym rozmiarze rzecz jasna) nawet psom podczas zimowych treningów. No a większy rozmiar (po kokakoli "Jumbo" 2,5 litra) znakomicie mógłby zastąpić rakiety śnieżne...
flashka-g Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 husky Team to psom na treningi robić z butelek po Jupikach...jeszcze gwizdki bedziesz mieć;]
Drabster Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Tak mam dwie ślicznoty od lidki Drabsera i Duchess vel Kropka
sh_maniak Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ciekawe czy sędziowe odgapią od nas modę na mega trzewiki :roll: :lol:
kingula Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Hej A mozecie mi podpowiedziec z ktorym to Dogomaniakiem rozmawialam przed wyborami BOG w Bialymstoku o szamponach dla bialych psow? Wstyd sie przyznac, ale nie wiem z kim rozmawialam :oops: , czyj psiak wygral rase w Bialymstoku? :oops: :oops: :oops:
flashka-g Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Z tego co wiem to husky Team;] czyli Jacek z Kronosem
HUSKYTEAM Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Witam, No tak, myśmy z Roonem tam obgadywali inne rasy ;-) Przy okazji się pochwalę, że wyjątkowo celnie ostawiłem buldoga angielskiego, który "skosił" całą konkurencję... w krótkim opisie ujął bym to tak: "dokonały ruch, wyjątkowa dynamika i zachwycający temperament, doskonała kondycja umożliwiająca przegiegnięcie kłusem bez zadyszki 15 metrów ringu honorowego". Żałujcie, żeście tego nie widzieli. A przy okazji pozdrowionka, ja w końcu się dowiem czym mam uprac mojego białasa żeby był biały! ;-)
Savannah Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Diana14 napisał(a):Savannah napisał(a):Drabster napisał(a):Ehhhhhhh jak tak was czytam to może te ż kiedyś wystwie swoje potwory :D no musisz wystawic :wink: Ja tam nic nie mówie, jak nie ty to ja zgłosze, zwłaszcza z mojej hodowli Dutchess-ślicznotke :D Tak więc wyjscia nie masz :lol: :wink: Pzdr Lidka i Villarica Lidka to Drabster ma w swojej gromadce jakiegos brzdąca z Twojej hodowli ;) ? no aż 2 :wink: z sunią (Dutchess) pojawię się na ringach już jesienią :D tak więc Drabster nie masz wyjścia i tak Ci zgłosze psa :P :wink: :wink: Pzdr
Recommended Posts