Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ależ się rozbijacie po wystawach :wink:
Codziennie na innym ringu :o
Toż to niemal znęcanie się nad zwierzętami, że o wytrzebieniu portfela i próbie zajeżdzenia samochodu nie wspomnę :lol:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HUSKYTEAM']

A ja będe na weselu

A jak ma na imię Twój wybranek?

:-) Tylko nie szalej tam za bardzo, bo klubówka się zbliża i żeby się nie okazało, że stan Twojego zdrowia uległ nagłemu pogorszeniu po weekendzie ;-)

[quote name='Miśka']to przemyć w kieszeniach jakas flaszke na klubowke :]

[quote name='SH']@sh_maniak
Życzę mocnej głowy i dobrych butów

Na moje wesele Jacku to długoooooo poczekamy 8)

Na klubówke nie jade bo mi sie niechce :lol: ( jedzie moja Asanpi tylko)
Chce w końcu jakiś weekend spędzic w domu, zwłaszcza, że mi obrona depcze po pietach :roll:
Więc nie mam na co wódki przemycac :wink:
A głowę i butki juz trenowałam w ubiegły weekend na weselu kuzyna :grins:

z tego terenowania mam ślubne zdjęcie "pary młodej" :o me&my sister :sweetCyb:

Posted

Efra - przygotuj psa na 101% i daj z siebie tyle samo to się miejsce samo znajdzie. Taka stara dewiza z czasów rajdów samochodowych, ale na wystawach psich piękności sprawdza się znakomicie. Trzymam kciuki.

Sh_maniak

Na moje wesele Jacku to długoooooo poczekamy

Tjaaa, każdy tak mówi ;-) Pożyjemy, zobaczymy...

Posted

Huskyteam dzięki za radę. Psiaka przygotowuję już od pewnego czasu a wystawiać go będzie flashqa (ja bym była za bardzo zdenerwowana i mogło by to przeżucić się na psiaka) :D

Posted

[quote name='HUSKYTEAM']
Sh_maniak

Na moje wesele Jacku to długoooooo poczekamy

Tjaaa, każdy tak mówi ;-) Pożyjemy, zobaczymy...

juz długo zyjemy ( choc nie wyglądamy 8) ) i nic nie widzimy :wink:

Posted

HUSKYTEAM!!!! :P tO Ciebie w Białymstoku usiłowałam przegonić zza mamuta i wetknąć za siebie /z akitą byłam :D / na BOG-u :lol: :wink: :lol: Nie wiedziałam,że to Ty,wczoraj przejrzałam katalog :wink: :wink: :wink: W życiu nie dam się ustawić obok samków,wszyscy je ustawiają na niamku-niamku :lol: ,a moje makity w tym momencie też jakoś głodnieją...... :wink: :lol: :wink: :lol:

Posted

Matagi: Ano tak, to byliśmy my, czyli Smerfetka i ja ;-) A trzeba było powiedzieć, że chodzi o smakołyki to bym się przestawił (chociaż miejsce za mamutem okazało się w miarę szcześliwe ;-))

Pzdr i do następnego BOG - chociaż mnie to chyba nieprędko tam zobaczysz, bo Smerfetkę wysłałem na urlop żeby tochę formy złapał przed sezonem.

Posted

Drabster napisał(a):
Ehhhhhhh jak tak was czytam to może te ż kiedyś wystwie swoje potwory :D

Ano wystaw wystaw :angel: Ja chętnie pomoge :lol:

Posted

Drabster napisał(a):

no musisz wystawic :wink: Ja tam nic nie mówie, jak nie ty to ja zgłosze, zwłaszcza z mojej hodowli Dutchess-ślicznotke :D
Tak więc wyjscia nie masz :lol: :wink:
Pzdr
Lidka i Villarica

Posted

Savannah napisał(a):
Drabster napisał(a):

no musisz wystawic :wink: Ja tam nic nie mówie, jak nie ty to ja zgłosze, zwłaszcza z mojej hodowli Dutchess-ślicznotke :D
Pzdr
Lidka i Villarica

Lidka to Drabster ma w swojej gromadce jakiegos brzdąca z Twojej hodowli ;) ?

Posted

:-) Wypróbuje przy najbliższej okazji! Ich uniwersalna, lekka i aerodynamiczna konstrukcja sprawia, że warto by spróbować je zakładać (w mniejszym rozmiarze rzecz jasna) nawet psom podczas zimowych treningów. No a większy rozmiar (po kokakoli "Jumbo" 2,5 litra) znakomicie mógłby zastąpić rakiety śnieżne...

Posted

Hej
A mozecie mi podpowiedziec z ktorym to Dogomaniakiem rozmawialam przed wyborami BOG w Bialymstoku o szamponach dla bialych psow? Wstyd sie przyznac, ale nie wiem z kim rozmawialam :oops: , czyj psiak wygral rase w Bialymstoku? :oops: :oops: :oops:

Posted

Witam,
No tak, myśmy z Roonem tam obgadywali inne rasy ;-) Przy okazji się pochwalę, że wyjątkowo celnie ostawiłem buldoga angielskiego, który "skosił" całą konkurencję... w krótkim opisie ujął bym to tak: "dokonały ruch, wyjątkowa dynamika i zachwycający temperament, doskonała kondycja umożliwiająca przegiegnięcie kłusem bez zadyszki 15 metrów ringu honorowego". Żałujcie, żeście tego nie widzieli.

A przy okazji pozdrowionka, ja w końcu się dowiem czym mam uprac mojego białasa żeby był biały! ;-)

Posted

Diana14 napisał(a):
Savannah napisał(a):
Drabster napisał(a):

Pzdr
Lidka i Villarica

Lidka to Drabster ma w swojej gromadce jakiegos brzdąca z Twojej hodowli ;) ?

no aż 2 :wink: z sunią (Dutchess) pojawię się na ringach już jesienią :D tak więc Drabster nie masz wyjścia i tak Ci zgłosze psa :P :wink: :wink:
Pzdr

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...