Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LOCZEK napisał(a):

Drugi dzień szczęśliwy był dla Kasi z Queenią.Po eliminacjach na Młodego Prezentera,znalazła się w czołówce do Mistrzostw Polski i zajęła ostatecznie IV lokate grupy starszej.Uwieżcie mi,że dzieciaki naprawde mają gorzej i od nich można się wiele nauczyć.BRAWO!!!

Gratulacje dla KASI i Queenie!!!!!!!!!!!!!!:multi::loveu::multi:
Wspaniały sukces, na który pracowała ciężko cały rok!!!:multi::multi:

Na pewno zagrzeje ją to do jeszcze cięższej pracy w nadchodzącym sezonie. Trzymamy kciuki :cool3:

Posted

ok,udało się,
wszystkie fotki wstawione
możemy je oglądać dzieki Beatce i Ewelinie-bo to one je robiły
Wielkie dzięki za kolejną foto relację z wystawy:loveu:

Posted

Gratulacje dla wszystkich!!
ja na ring siberianow trafilam.. dopiero po zakonczeniu oceny i nawet nie spotkalam nikogo znajomego oprocz Ewy..ale to akurat na klubowce III grupy. Szkoda bo musialam czekac na grzywkach bo wyboru BOB bo mialam psa do porownania, a bylam tylko hale obok.

Szczególne buziaczki dla Queen of Snow.. tóż ona jakj oszlifowany diament:loveu:

galadria ale mała się pięknota robi no, no..;)

Posted

Nareszcie udało mi się dotrzeć do komputera ;)

No to po kolei...

W imieniu swoim i Joli chciałam bardzo podziękować:
- Ewie za wspaniałe pokazanie Dragona na BISach :loveu::loveu:
- Beatce i Darkowi za ufundowanie przepięknych pucharków, które bedą przesliczną ozdobą i pamiątką jednocześnie :calus:
- I wszystkim za niesamowity doping do samego końca (szczególnie całemu Galladria-Novitaris i D.B. Arctic Team:laola:)

To było niesamowite przeżycie i właśnie dla takich chwil warto nie spać, przejeżdżać tyle kilometrów w różnych warunkach i tak bardzo poświęcać się temu wszystkiemu...

Kochani jesteście CUDOWNI!!! :buzi::buzi::iloveyou::buzi::buzi::iloveyou:

Wyniki z ringu hasiorków już znacie. Dodam jeszcze, że Ebonyshadow N Shapali's DRAGON & Husqvarna WINTER LOVE zostały II Najlepszą Parą Hodowlaną Wystawy. A ja z posokowcami III lokata tuż za nimi :)
Oprócz tego sunia posokowca, którą wystawiałam dostała CACIB, BOB i uplasowała się na III miejscu na BOG :p (stąd też moja nieobecność na BOG V :cool3:)

Gratulacje dla całej reszty zwycięzców!!![SIZE=2] Fajnie sie z Wami biegało :lol:

Jeszcze raz :loveu:[SIZE=4] WIELKIE DZIEKI
:loveu:

A teraz ide nareszcie :sleep2:

Posted

Od nas również OGROMNE gratulacje dla zwycięzców z Poznania :) Zwłaszcza dla wspaniałego Dragona :loveu: ślicznej Queenie :loveu: i Galladrii za świetny wynik z małą Secret Star :multi:
Brawa również dla Kasi za IV lokatę na MP :multi::multi::multi: Proszę przekazać :cool3:
No i gratki też dla innych, którym tym razem nie poszło ;)
Nam niestety nie dane było przyjechać :shake: a szkoda.. w każdym razie do zobaczenia w Kielcach :)
Jeżeli ktoś ma więcej fotek, to też byłabym bardzo wdzięczna toptopcia@wp.pl :modla:

Posted

No to po dlugim powrocie :) OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WALCZACYCH
W SZCZEGOLNOSCI DLA DRAGONA

Szkoda ze nie udalo mi sie dotrzec na ocene husky, ale ciesze sie ze
wraz z Dargonem wywalczylismy BOG :) po calodziennym wystawianiu adhd - taki pies to czysta przyjemnosc

Jeszcze raz wielkie Gratki dla Dragona (w koncu toglowny bohater), Joli (swietnej wlascicielki) i Gosi (niestrudzonej handlerki i profesjonalnego groomera)

Podziekowania dla Gosi za niedzielna pomoc (od szefostwa rowniez ;) )

Posted

- I wszystkim za niesamowity doping do samego końca (szczególnie całemu Galladria-Novitaris i D.B. Arctic Team

[SIZE=4]

A teraz ide nareszcie :sleep2:

A o nas zapomnięli :placz::placz::placz:...
I o NigdyNigdziakach...
Chyba przez to zmęczenie...

Posted

:oops::oops::oops: Oczywiście że nie zapomnieli...
Oczywiście dla Was i NigdyNigdziaków OGROMNE podziekowania należą się za sobotni doping:multi::loveu::multi::loveu:
Wyszczególnieni w poprzednim poście przyjechali w niedziele specjalnie kibicować nam na BIS :loveu::loveu:

Buziaki
Gosia bez kropek :lol:

Posted

J.J.K. napisał(a):
I o NigdyNigdziakach...

A no też chciałam zaprotestować, ale widzę, że mnie uprzedziliście :mad:
Skoro jednak Gosia potrafiła pominięcie naszych odcisków na dłoniach, aurgumentować, to wybaczam ;)

flashka-g napisał(a):
a czy mi sie zdawało czy wczoraj NigdyNigdy widzialam w TVN;)?

Matakia napisał(a):
Ja NigdyNigdy ostatnio widziałam w Gwiazdy tańcza na lodzie

No masz!
Człowiek się maskuje, jak może, a tu i tak nici z kamuflarzu....
Koniec OT ;)

Posted

.......W końcu dorwałam sie do kompa i nawet chodzi bez zarzutu.

NigdyNigdy
No masz!
Człowiek się maskuje, jak może, a tu i tak nici z kamuflarzu....
Koniec OT ;)

....no jakt to???....znajoma twarz w telewizji i mamy to przemilczeć?:shake:
O mało sie nie pozabijaliśmy o to czy tam stałas czy nie(przynajmniej u nas w domu) Przeciez to taki miły akcent......a może jakiś pokaz na ringu Kasiu?????:Cool!:

Cytat:
Napisał J.J.K.
I o NigdyNigdziakach...

....nieeeeee-Gosiaczek by nie zapomniał,w końcu należycie do nielicznej ekipy dopingujacej .My też Wam dziękujemy za wszychooooooooo!!!

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Ma ktos jakies wiesci z Kielc ?

BOB Nordic Blue Brilliant ShoOting Star

Gratulacje!!!

oklaski dla pozostałych bawiących się w Kielcach

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...