LOCZEK Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Chociaż byłaś tak daleko -Twoje emocje i kciuki dotarły!!!DZIĘKI FLORKA!!!
SYLWIA:) Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Mam ogromną prośbę o zdjęcia z Poznania (wszystkich psiaków):loveu: bardzo proszę na e-mail: sylwiagoszka@wp.pl
zpr Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 SYLWIA:) napisał(a):Mam ogromną prośbę o zdjęcia z Poznania (wszystkich psiaków):loveu: bardzo proszę na e-mail: sylwiagoszka@wp.pl Ja również chętnie obejrzę fotki z ringu SH husky_milian@wp.pl :lol:
galadria Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 fotki z Poznania ARKADIUS ZARAZ WSTAWIE RESZTĘ,NIESTETY PO JEDNYM BO CO CHWILKĘ WYRZUCA MNIE Z DOGO-
Cyraneczka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 LOCZEK napisał(a): Drugi dzień szczęśliwy był dla Kasi z Queenią.Po eliminacjach na Młodego Prezentera,znalazła się w czołówce do Mistrzostw Polski i zajęła ostatecznie IV lokate grupy starszej.Uwieżcie mi,że dzieciaki naprawde mają gorzej i od nich można się wiele nauczyć.BRAWO!!! Gratulacje dla KASI i Queenie!!!!!!!!!!!!!!:multi::loveu::multi: Wspaniały sukces, na który pracowała ciężko cały rok!!!:multi::multi: Na pewno zagrzeje ją to do jeszcze cięższej pracy w nadchodzącym sezonie. Trzymamy kciuki :cool3:
galadria Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 ok,udało się, wszystkie fotki wstawione możemy je oglądać dzieki Beatce i Ewelinie-bo to one je robiły Wielkie dzięki za kolejną foto relację z wystawy:loveu:
flashka-g Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Gratulacje dla wszystkich!! ja na ring siberianow trafilam.. dopiero po zakonczeniu oceny i nawet nie spotkalam nikogo znajomego oprocz Ewy..ale to akurat na klubowce III grupy. Szkoda bo musialam czekac na grzywkach bo wyboru BOB bo mialam psa do porownania, a bylam tylko hale obok. Szczególne buziaczki dla Queen of Snow.. tóż ona jakj oszlifowany diament:loveu: galadria ale mała się pięknota robi no, no..;)
Gosia & c.o. Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Nareszcie udało mi się dotrzeć do komputera ;) No to po kolei... W imieniu swoim i Joli chciałam bardzo podziękować: - Ewie za wspaniałe pokazanie Dragona na BISach :loveu::loveu: - Beatce i Darkowi za ufundowanie przepięknych pucharków, które bedą przesliczną ozdobą i pamiątką jednocześnie :calus: - I wszystkim za niesamowity doping do samego końca (szczególnie całemu Galladria-Novitaris i D.B. Arctic Team:laola:) To było niesamowite przeżycie i właśnie dla takich chwil warto nie spać, przejeżdżać tyle kilometrów w różnych warunkach i tak bardzo poświęcać się temu wszystkiemu... Kochani jesteście CUDOWNI!!! :buzi::buzi::iloveyou::buzi::buzi::iloveyou: Wyniki z ringu hasiorków już znacie. Dodam jeszcze, że Ebonyshadow N Shapali's DRAGON & Husqvarna WINTER LOVE zostały II Najlepszą Parą Hodowlaną Wystawy. A ja z posokowcami III lokata tuż za nimi :) Oprócz tego sunia posokowca, którą wystawiałam dostała CACIB, BOB i uplasowała się na III miejscu na BOG :p (stąd też moja nieobecność na BOG V :cool3:) Gratulacje dla całej reszty zwycięzców!!![SIZE=2] Fajnie sie z Wami biegało :lol: Jeszcze raz :loveu:[SIZE=4] WIELKIE DZIEKI :loveu: A teraz ide nareszcie :sleep2:
Kida Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Od nas również OGROMNE gratulacje dla zwycięzców z Poznania :) Zwłaszcza dla wspaniałego Dragona :loveu: ślicznej Queenie :loveu: i Galladrii za świetny wynik z małą Secret Star :multi: Brawa również dla Kasi za IV lokatę na MP :multi::multi::multi: Proszę przekazać :cool3: No i gratki też dla innych, którym tym razem nie poszło ;) Nam niestety nie dane było przyjechać :shake: a szkoda.. w każdym razie do zobaczenia w Kielcach :) Jeżeli ktoś ma więcej fotek, to też byłabym bardzo wdzięczna toptopcia@wp.pl :modla:
Cyraneczka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ja poproszę o zdjęcia na maila: arktogea@wp.pl Nie chce mi się kopiować z dogo :oops: Moze ktoś wrzuci całą stawkę i wyniki z poszczególnych klas??
Nitor-Nivalis Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 No to po dlugim powrocie :) OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WALCZACYCH W SZCZEGOLNOSCI DLA DRAGONA Szkoda ze nie udalo mi sie dotrzec na ocene husky, ale ciesze sie ze wraz z Dargonem wywalczylismy BOG :) po calodziennym wystawianiu adhd - taki pies to czysta przyjemnosc Jeszcze raz wielkie Gratki dla Dragona (w koncu toglowny bohater), Joli (swietnej wlascicielki) i Gosi (niestrudzonej handlerki i profesjonalnego groomera) Podziekowania dla Gosi za niedzielna pomoc (od szefostwa rowniez ;) )
J.J.K. Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 - I wszystkim za niesamowity doping do samego końca (szczególnie całemu Galladria-Novitaris i D.B. Arctic Team [SIZE=4] A teraz ide nareszcie :sleep2: A o nas zapomnięli :placz::placz::placz:... I o NigdyNigdziakach... Chyba przez to zmęczenie...
Gosia & c.o. Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 :oops::oops::oops: Oczywiście że nie zapomnieli... Oczywiście dla Was i NigdyNigdziaków OGROMNE podziekowania należą się za sobotni doping:multi::loveu::multi::loveu: Wyszczególnieni w poprzednim poście przyjechali w niedziele specjalnie kibicować nam na BIS :loveu::loveu: Buziaki Gosia bez kropek :lol:
flashka-g Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 no ale za to masz teraz zamiast kropek kołtunka;) a czy mi sie zdawało czy wczoraj NigdyNigdy widzialam w TVN;)?
Matakia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ja NigdyNigdy ostatnio widziałam w Gwiazdy tańcza na lodzie
Florka_xyz Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Matakia napisał(a):Ja NigdyNigdy ostatnio widziałam w Gwiazdy tańcza na lodzie No ja tez widzilam KAsie w TANCU NA LODZIE i wczoraj w YOU CAN DANCE :razz::razz::razz:
NigdyNigdy Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 J.J.K. napisał(a):A o nas zapomnięli :placz::placz::placz:... I o NigdyNigdziakach... Chyba przez to zmęczenie... A no też chciałam zaprotestować, ale widzę, że mnie uprzedziliście :mad: Skoro jednak Gosia potrafiła pominięcie naszych odcisków na dłoniach, aurgumentować, to wybaczam ;) flashka-g napisał(a):a czy mi sie zdawało czy wczoraj NigdyNigdy widzialam w TVN;)? Matakia napisał(a):Ja NigdyNigdy ostatnio widziałam w Gwiazdy tańcza na lodzie No masz! Człowiek się maskuje, jak może, a tu i tak nici z kamuflarzu.... Koniec OT ;)
LOCZEK Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 .......W końcu dorwałam sie do kompa i nawet chodzi bez zarzutu. NigdyNigdy No masz! Człowiek się maskuje, jak może, a tu i tak nici z kamuflarzu.... Koniec OT ;) ....no jakt to???....znajoma twarz w telewizji i mamy to przemilczeć?:shake: O mało sie nie pozabijaliśmy o to czy tam stałas czy nie(przynajmniej u nas w domu) Przeciez to taki miły akcent......a może jakiś pokaz na ringu Kasiu?????:Cool!: Cytat: Napisał J.J.K. A o nas zapomnięli :placz::placz::placz:... I o NigdyNigdziakach... Chyba przez to zmęczenie... ....nieeeeee-Gosiaczek by nie zapomniał,w końcu należycie do nielicznej ekipy dopingujacej .My też Wam dziękujemy za wszychooooooooo!!!
Nitor-Nivalis Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 ja rowniez poprosze o fotki z poznania nitor_nivalis@wp.pl
Nitor-Nivalis Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Ma ktos jakies wiesci z Kielc ?
J.J.K. Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):Ma ktos jakies wiesci z Kielc ? BOB Nordic Blue Brilliant ShoOting Star Gratulacje!!! oklaski dla pozostałych bawiących się w Kielcach
Savannah Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 SUPER WIESCI !!! Tym samym VIVA Skonczyła Ml.Ch.PL !!! :loveu::loveu: Trzymam mocno kciuki za finały !!! Wielki Gratulacje DLA AGI I VIVY !!!
Nitor-Nivalis Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 J.J.K. napisał(a):BOB Nordic Blue Brilliant ShoOting Star WOW OGROMNE GRATKI Wiem jeszcze ze Quenni Sylwi CACIB GRATULACJE
J.J.K. Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [CENTER]Queen of Snow Cacib GRATULACJE[/CENTER]
Recommended Posts