Asiaczek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Gratulacje dla SH prezentowanych w Grudziądzu! Szczególnie dla Mumina i Ewy! BRAWO!!! GRATULACJE!!! [SIZE=2]pZDR.
NigdyNigdy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='piotrjan']GRATULACJE DLA BURSZTYNA !!! Dzięki Piotrze ;)
jolka11 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 GRATULACJE !! Dla BISOWCÓW czyli MUMINA i BURSZTYNA :multi::multi::multi: WIELKIE BRAWA dla SIBERII i SERENGETTI :klacz::klacz::klacz: oraz gratulacje dla HAWKA oraz SHAPALI :multi::multi::multi: A dla reszty wielkie buziaczki:calus:
HUSKYTEAM Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ...i ja się dołączę do gratulacji. Przy okazji proponuję nominację zestawu Ewa+Mumio na reprezentację naszego kraju - przynajmniej będziemy mogli być spokojni o wynik końcowy :-) Jeszcze raz gratuluję!
Nitor-Nivalis Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [CENTER]Dziękujemy wszystkim pieknie za gratulacje :lol: Jednak moj mały "malamucik" nie zawiódł i tym razem :multi: :multi: :multi: Dziękujemy wszystkim za miła atmosferę wystawa była bardzo sympatyczna. Dziękujemy Kasi za miły dzień i uzyczenie sprzętów :) No i oczywiscie wielkie gratulacje dla pozostałych walczących w grudziadzu. Szczegolnie dla Bursztynka :) Gosiu Ty pamietaj że to moj moze sobie nogi połamać :eviltong: takze i tak was przebijamy :p ( dla wtajemniczonych )[/CENTER]
Nitor-Nivalis Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 BLUE MERLE SIBERIA Bricassart fot. K. Czapla
Nitor-Nivalis Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 DREAM'S SERENGETTI Bricassart fot. K. Czapla
Nitor-Nivalis Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Winterfrost's LARA CROFT fot. K. Czapla
Nitor-Nivalis Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 BLUE MERLE SIBERIA Bricassart i Winterfrost's LARA CROFT fot. K. Czapla
efra-husky Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Super fotki :loveu: Ewa gratulacje dla Ciebie i twojego Muminka :p
Florka_xyz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Gratuluje wygranych i widze ze moje brawa tez sie na coś zdały;) Mam fotke z BIS'a ale widze , ze juz P.Ewa dała, mam jeszcze jedna z Siberianem Husky ale nie wiem czy dam rade wstawic Pozdrawiam
Nitor-Nivalis Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Florka_xyz napisał(a):Gratuluje wygranych i widze ze moje brawa tez sie na coś zdały;) Mam fotke z BIS'a ale widze , ze juz P.Ewa dała, mam jeszcze jedna z Siberianem Husky ale nie wiem czy dam rade wstawic Pozdrawiam Pewnie że sie przydały dziękujemy bardzo :) Miło Cię było poznać :) Ewa mam na imię :) reszta to tak juz staro brzmi :p
NigdyNigdy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dzięki Ewo za zdjęcia :megagrin: Za sprzęt nie dziękuj- kiedyś napiszę, że zwycięstwa Mumina to rónież moja zasługa i będziemy kwita :laugh2_2: Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za świetną atmosferę, jaka panowała wokół ringu! :cunao:
Gosia & c.o. Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis'] Gosiu Ty pamietaj że to moj moze sobie nogi połamać :eviltong: takze i tak was przebijamy :p ( dla wtajemniczonych ) No ja wiem... :flaming::evil_lol::evil_lol::evil_lol: BURSZTYNKU, Kasiu nie myślcie sobie przypadkiem że o Was zapomniałam:roll: Otóż nie tym razem :razz: MOJE OGROMNE GRATULACJE dla naszych dogomaniackich monopolistów :):)
Asdf Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='NigdyNigdy'] Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za świetną atmosferę, jaka panowała wokół ringu! :cunao: Nie da się ukryć było mucho sympatico :) A my za gratki dziękujemy, co jak co, ale CWC jest ;p
NigdyNigdy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Gosia i kropki']BURSZTYNKU, Kasiu nie myślcie sobie przypadkiem że o Was zapomniałam:roll: Otóż nie tym razem :razz: MOJE OGROMNE GRATULACJE dla naszych dogomaniackich monopolistów :):) Dziękujemy Gosiu :modla: Ani przez chwilkę nie pomyśleliśmy, że o nas zapomniałaś- trudno zapomnieć o tak wyjątkowych bestiach, jak my :razz: [quote name='USH']A my za gratki dziękujemy, co jak co, ale CWC jest ;p Jakby nie patrzeć :p
Florka_xyz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):Pewnie że sie przydały dziękujemy bardzo :) Miło Cię było poznać :) Ewa mam na imię :) reszta to tak juz staro brzmi :p Mi tez było miło a po 2 mi juz dawno Mumin wpadł w oczko :loveu: Wszysystkie wasze SH sa sliczne ;) NigdyNigdy o ile sie nie mylse to moja koleznka miła Twoja sliczna sunie Jagienke na MP :)
Recommended Posts