Jump to content
Dogomania

W-wa: szukamy DT/DS dla szczeniaczka - suni.. s. 6.. Ma dom

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia chyba bardzo chce pokazać że zasługuje na własny kont w ciepłym domku i kokoś kto ją pokocha dziś już tylko raz było siusiu w domu a tak wogóle to oprócz tego ze ładnie chodzi na smyczy to i bez niej też w ciągu trzech to opanowała ona naprawde jest mądra i napewno nie będzie z nią kłopotów

Posted

Martwie się czy uda nam się z tym stałym domkiem dla naszej ślicznotki dobrze ze Tripti może choć na 2 tyg dać Rudzi DT.
Skontaktowała się ze mną p.Ela z fundacji przytul psa wysłałam jej dzić treść ogłoszenia też chce pomóc znaleść naszej piękności domek nie chce :shake: by trafiła do schronu...

Posted

Witajcie, od wczoraj Rudzia miała zamieszkać u mnie na DT. Niestety nie doszło do porozumienia między moją suczką a Rudzią i podjęliśmy decyzję, że nie będziemy narażać obu psów na niepotrzebny stres. Chcieliśmy dobrze, ale nie udało się. W związku z tym prośba o DT, a przede wszystkim o dom na zawsze jest nadal aktualna. Jak możecie - pomóżcie proszę...

Posted

jesteście z Warszawy? mój TZ jest szkoleniowcem, możemy pomóc - tylko wy musicie chcieć współpracować ;)
jak to dokładnie wyglądało?

co z nią będzie teraz?

Posted

No tak...dziewczyny się nie mogły dogadać...napewno można by było nad tym popracować ale po co przewracać świat Dianie suni Tripti jak Rudzia miała tam być na 2 tyg, Tripti miała naprawde szczere chęci i chyba troszku obawiała się że oddam naszą ślicznotke do schroniska, napeno tego nie zrobie bo wierze ze znajdziemy jej domek.
Dziś dzwoniła do nas Pani aż z Gdyni że miała przez 14 lat prawie identyczną sunie i może przyjedzie w weekend ją zobaczyć jeszcze ma się odezwać za tem trzymajmy wszyscy razem kciuki aby się udało...

Posted

skoro nie ma alarmu (super, że możecie ją jeszcze trzymać :multi:), to faktycznie nie ma co ingerować :)

no i cień szansy na dom - jee :cool3:

czekamy i dalej ogłaszać trzeba

Posted

Świetna wiadomość co do tej Pani z Gdyni. Trzymamy kciuki! Sympatyczna sunia z Rudzi jest, nawet przez jakiś czas wyglądało, że już będzie ok, ale jednak na oswojenie ze sobą suniek potrzeba by było więcej czasu. Po prostu jedna i druga poczuły się zagrożone i pewnie dlatego taki efekt, bo żadna z nich nie jest jakimś groźnym agresorem:) Dzięki "mru" za zainteresowanie. A wega&zuzia dajcie koniecznie znać jak poszło. Pozdrowienia

Posted

Czy mi się wydaje, że sunia troszkę jak golden wygląda, czy to tylko takie złudzenie?
Co myślicie, można ją tak określić?

To ważne, bo chciałabym małej allegro wystawić ;)

Czy maleńka ma jakiś fundusik? Zdałoby się chociaż 12 zł na wyróżnienie :oops:

Posted

HURA :multi::multi::multi:
Nassz piękna Rudzia ma dom na razie na tymczas ale jak dobrze pójdzie to chyba na stałe:lol: wzieła ją odemnie koleżanka wiem że tam będzie jej dobrze ale było mi ciężko ja oddać było troche łez a i moja Wega tęskni ja chyba nie nadaje się na takie akcje szybko się przywiązuje....
Co do Pani z Gdyni nie czekałam na telefon skoro koleżanka się zdecydowała przyjąć Rudą pod swój dom jest tam dwójka dzieci więć Rudzi nie będzie źle i będzie miała z kim się bawić .
Bardzo dziękuje wszystkim za wszelką pomoc ;)