Jump to content
Dogomania

W-wa: szukamy DT/DS dla szczeniaczka - suni.. s. 6.. Ma dom

Recommended Posts

Posted

tripti chyba musisz ew. zadzwonić :(

tel kontaktowe w sprawie suni:
Wiola: 0603334700, Leszek: 0601267876

bo my się nie dowiedziałyśmy jaka to dzielnica

tymczas choćby na trochę, do czasu znalezienia innego :roll:

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich

Ruda. Rudzia...bo tak na nią wołamy, została przeze mnie zabrana z lasu. Ppierwszy raz mam pomóc więc jestem troche nieporadna w tych sprawach. Na razie jest jeszcze u mnie i wieszcie nie chce jej oddawać do schroniska - wiadomo dlaczego. Sunia dobrze współżyje z inymi pieskami, na dzieci też dobrze reaguje co do kotów chyba nie jest agresywnie nastawiona raczej chce się bawić ale opieram się na jednym przypadkowym spotkaniu Rudzi z kotem. Chciała bym dla niej znaleść dom na stałe, jak na razie moze we wtorek na tymczas pójsć na dwa tygodnie (dzięki Tripti ) ale co dalej prosze pomóżdzie mi a najbardziej Rudzi. Oczywiście Tobie aamms również dziękuje

Posted

allegro nadal potrzebne ?
ja moge zrobic zwykle ,jesli sie znajdzie sponsor to wyroznione ,
ale tak za godzinke ,bo dopiero co z pracy wrocilam rozlozylo mnie calkowicie ..padam,a trzeba z psem wyjsc .. Nafaszeruje sie troche chemia i zrobie allegro,

Posted

oo widzę, że coś się dzieje :D :multi: i jest tymczas jakiś nawet choć na chwilę :loveu:

2 tygodnie to sporo, wymyślimy coś na pewno!

Posted

[quote name='monika083']dziewczyny robie allegro i chce wstawic zdjecie -pojawia sie info ,ze zdjecie powinno byc w formacie GIF, JPEG lub PNG.
a to jest bmp..
mozna to jakos zmienic?

tak, otwórz to PAINTEM i daj "zapisz jako..." i tam zmień format na .jpg

Posted

Ale się cieszę, podpatrywałam w dzień z pracy ale nie moglam się zalogować. Fajnie, że sunia ma czas na znalezienie czegos. Jest młoda i ładna, dom powinien się szybko znaleźć.
Cos więcej o niej wiadomo- do ogłoszeń by się przydało.

Posted

Nie wiem co moge jeszcze napisać o Rudzi jest pojętna ale na razie ma problem z siusianiem na dworze jest z tym co raz lepiej bo wcześniej po 2h nic na dworze nie zrobiła a po powrocie do domu odrazu siku myśle że to może coś z psychiką dzis było super i rano i popołudniu było jak trzeba na wieczór nie najlepiej ale myśle że to kwestia dni i będzie ok.
Jak macie pytania to pytajcie telefonicznie bądź tu

Posted

Dopiero tu weszłam..
(mam koci problem z rozparcelowaniem pseudopersów z rozmnażalni i włosy mi od tego stają dęba i siwieję.. :angryy: )

Jak dobrze, że wega&zuzia pojawiła się osobiście.. i są wiadomości z pierwszej ręki..

W takim razie zmieniam tytuł wątku..

Posted

te siku w domu, to może dlatego, że była trzymana na stałe w domu i tam siusiała, moja mama miała kiedyś pinczerka, jakoś w zimie do nas trafił i jak był malutki, to mama żałowała go wyprowadzać w zimie na zimno, bo piesek był na tyle wrażliwy, że podnosił dwie łapy i padał na ziemię, więc nauczyła go "robić" na pieluszkę i później na długo mu ten nawyk został, biegał długo po padwórku i niezmiernie się śpieszył, żeby przynieść siusiu do domu:) ale z czasem zmądrzał, więc będzie na pewno będzie dobrze:)

Posted

o sisiuciu Rudzi się już nie martwie bo mija kolejny dzień i jest co raz lepiej, ale wczoraj się złapała Rudzia z jedną z moich suk (zazdrość) i od wczoraj wieczorem Rudzia jest jakby przygaszona i co raz częściej pokazuje ząbki mojej suce myśle że to przez to że Wega jest 9 miesięcznym szczeniakiem i cały czas chciałaby się bawić przez co jest namolna jak wychodze z domu musze Rudzie zostawiać w łazience (boje się że Wega może coś zrobić Rudzi nawet niechcący) nie na długo ale mimo to siedzi tam bidula czasem zostawiam jej światło...więc bardzo się ciesze z DT ale jak widać potrzebuje ona domu stałego dla naszej ślicznotki...

Posted

@mru: Rudzię wypatrzyłam na wątku dogomanii, ze znaleziona, że grozi jej schronisko i od razu myśl: "TYLKO NIE DO SCHRONISKA". Jeżeli chodzi o agresję to ze strony mojej suni nie będzie na pewno problemu. To jest bardzo ciekawy przypadek. Byłyśmy kiedyś na spacerze i zaatakował nas psiak, warczał, szczekał, pokazywał zęby, a moja sunia cieszyła się, merdała ogonkiem, bo myślała, że on bawić się z nią chce:) Inna śmieszna akcja, to moja sunia uciekająca z podwiniętym ogonkiem przed szczekającym malutkim yorkiem:) Co do przyjazdu to zapraszamy albo w poniedziałek późniejszym wieczorem, albo we wtorek, to już w sumie dowolna godzina. Możecie też przyjechać np. kolejką PKP (z Warszawy Wschodniej do Piaseczna około 40 min). Inna możliwość jest taka, że będę wracała w poniedziałek wczesnym wieczorem pociągiem przez Warszawę Wschodnią, więc mogę wysiąść, zabrać psinkę i złapać następny pociąg do Piaseczna. Kwestia transportu do rozważenia:)