Miga Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Bieganko było, a jakże. Dino lubi pozować, więc nie mogłam tego nie wykorzystać (przeważnie z odwróconą głową w inna stronę, jakby mówił "Tylko nie, po oczach" ;). Poza tym zdjęcia w biegu wychodzą mi rozmyte, dlatego większość mam statecznych. Cóż, marna ze mnie 'fotografka' :p Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Super! Moja Rozczochrana Słodyczka! http://images27.fotosik.pl/193/0673b8935784c34e.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 gdyby nie fotka, to bym pewnie zapomniala... http://img7.imageshack.us/img7/2352/dsc00059ao.jpg pzdr. Quote
AMIGA Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A ja własnie pamiętam i cieszę się, że znowu zobaczyłam śliczny łebolek :loveu: Quote
Miga Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Ukazały się nasze najwierniejsze fanki :loveu: No to dla Was jeszcze jedno zdjęcie. Nie mam ich za wiele, same z komórki. Więc i jakość nie ta... Za to twardo wybieram się na krakowską wystawę, będziecie? Przez 2 minione lata zawsze mi coś wypadało, teraz, choćbym własne wesele miała to przyjdę :eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ale Dinus powazny...:loveu: http://img14.imageshack.us/img14/1012/dsc00400dooo.jpg A mnie w tym roku w Krakowie nie bedzie... chyba... pzdr. Quote
Kaśka (Hasta) Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 dostał "opr" i za karę siedzi pod firanką? ;) Quote
Miga Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Na to wygląda ;) albo chciał się sprawdzić w roli panny młodej ("Pani może, a ja nie?") W czerwcu mój jaśnie pan senior skończy 12 lat. Spoważniało się mu trochę, ale nie za bardzo ;) Kleszcze nas męczą, choć i tak mniej niż kiedyś. W ogóle to teraz jestem na etapie, że jak ktoś mnie zapyta na dzień dzisiejszy jaka rasa ? - odpowiem Gończy Polski. Zmieniają mi się upodobania co jakiś czas, ale nie odbiegają od siebie za bardzo. Na świadomy wybór rasy przyjdzie mi poczekać pewnie, aż nie powstanie dom, w którym będzie można ulokować małe stworzenie, obok trochę większego, ludzkiego malucha ;) TZ obstawia dobermana, zaproponowałam mu teoretycznie - gończego, w niektórych ujęciach lekko podobny do dobka :eviltong:, choć charakter ma zupełnie inny. No cóż, mój chop nie będzie miał za dużo do powiedzenia w tej kwestii, bo wychowanie psa powierzy mi ;) Kaśka, ostatnio spędziłam kilka chwil na oglądaniu Twojej stronki. Nawet sobie pościągałam kilka fotek- ale wiesz, tylko do osobistego wglądu, żeby mieć na dysku i pokazać jakby kto pytał, za czym obstaje ;) a się rozpisałam ;) psu na budę? :eviltong: Szkoda, że Was nie będzie w Krakowie na wystawie. Ja będę w sobotę (nie doczytałam dokładnie, jakie grupy ras będą w I dniu). Niedzielę sobie odpuszczam, bo będę po panieńskim koleżanki, choć jakby wracała, to kto wie, może zajrzę ;) Quote
Asiaczek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 No to nie gadaj tyle, tylko wstaw jakies nowe foteczki Dinusia! Musimy się napatrzeć...:lol: Pzdr. Quote
Miga Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Proszę. Kiepskiej jakości, bo z telefonu. Dino ostatnio tylko tak jest fotografowany. Quote
Asiaczek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Oj, Pani Fryzjerka chyba nie przyłozyła się do pracy; takie sęby na grzywce... http://img22.imageshack.us/img22/1619/dsc00553pjq.jpg Pzdr. Quote
Miga Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 No nie przyłożyła się, ale potem poprawiła. Zdjęcie z poprzedniego sezonu fryzjerskiego ;) Kudłatego podcinam sama nożyczkami;) ale jak wiadomo nie zdziałam nimi wiele, a profesjonalnej maszynki nie mam. Na szczęście pies nie jest do końca świadom jak wygląda :eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Spróbuj ciąć grzywke w taki sposób, jak to robią panie fryzjerki (ludzkie). Tak falami... Oj, nie umiem tego wytłumaczyc... Chodzi o to, aby nie bylo właśnie takich schodów. Pzdr. Quote
Kaśka (Hasta) Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 gończy, powiadasz? :p trzymam kciuki i służę pomocą w wyborze hodowli! wieeeele osób pyta ile mój pies ma miesięcy - to dla nich oczywiste że mam młodego dobermana :) Quote
Recommended Posts