Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od 14 lipca mnie nie będzie (chyba do polowy wrzesnia), poza tym jak widzisz, Ty jesteś prawie jedynym gościem w tej galerii, widocznie Dinuś sie nie podoba ;) albo ja mam za malo zdolnosci makretingowych, by przyciagac do galerii :eviltong: moze nie bede tworzyc sztuki dla sztuki ;) i odciaze serwer ;)

Posted

Oj, nie mów tak! Teraz jest okres urlopowy, wakacyjny i sporo ludzi powyjeżdżało. Trzeba po prostu odczekać.

Ja na pewno będe czekała na nowe fotki Dino. Jest taki kochaniutki no i te oczka, fryzurka...Pies do czochrania!:loveu:
Pzdr.

• 2 months later...
Posted

A się wcale nie obijam :P , pracowałam sobie trochę w Niemczech, wróciłam 4 września. Niestety nie mam fotek z tego okresu, jedynie jakieś "niemieckie" ;) ale tam mnie głównie widać, a to album Dinowatego ;)

A Wy co porabiałyście przez wakacje? :)

Posted

Trochę fotek...
Może nieciekawych, chyba, że ktoś lubi ;)

Orient express /Dworzec Główny Kraków/. Bilet na przejazd takim pociągiem, kosztuje chyba ponad 10 tyś...

• 1 month later...
Posted

Witam!!!
Nie miałam do tej pory przyjemności tu zagladnąć, ale to na pewno się zmieni:)

Dinuś jest ślicznym brodaczem:loveu: nie powiedziałabym, że ma 10 lat;)

Posted

Na razie foteczek aktualnych nie posiadamy. Muszę poczekać, aż akumulatorki do aparatu do mnie powrócą :)
Może jak ładniejsza pogoda będzie to sie wybierzemy na jakaś sesję :)

Posted

Nie obcinałam mu nóg :P

Z reguły po zimie, jak jest bardzo zarośnięty to strzygę go własnoręcznie ;) ale równo wszędzie, nie tylko łapy :P. A kończyny to ma takie patyczkowate. Wcześniej biegał po mokrej trawie, więc może kadłubek mu wyszedł grubszy niż reszta ;)