Marfi Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja z Zielonki znajduje się piękny owczarek collie. REN – to ok. 5 letni pies, który dwa razy uciekał z posesji ponieważ sąsiedzi zrobili sobie z niego żywy cel i strzelali do niego z petard. Po interwencji policji, praniony i przestraszony trafił pod opiekę Fundacji MAJA. To psiak o bardzo pogodnym usposobieniu, pomimo, że nie ma dobrego doświadczenia z ludźmi kocha z nimi przebywać i wykorzysta każdą okazję aby sie poprzytulać. Ma 5 lat a nadal lubi zabawę, niestety nie toleruje kotów. Dobrze dogaduje się z innymi psami, w chwili opecnej mieszka na jednym terenie z malamutem i nie ma żadnych problemów, jednak to malamut wiezie prym. W razie pytań proszę o kontakt z Joanną Zaniecką z Fundacji MAJA -0507 132 363 Link do zdjęć Rena: http://picasaweb.google.pl/agamarfi76/Ren?authkey=Gv1sRgCNHj9omd07rvmgE&feat=email#
Marfi Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 psiak ma ogłoszenia na allegro REN - owczarek collie, pomóż znaleść mu dom!!! (751988240) - Aukcje internetowe Allegro i takie samo na gumtree
psiama Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Smutny pychol ... :shake:. Ja bym sąsiadom urzadziła fajerwerki :mad:
Marfi Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 W zeszłą niedzielę Ren promował się na cmentarzu zwierząt w Halinowie, co widać na kilku zdjeciach :razz:, niestety nie było odzewu ale zaobserwowałam, że nie zwraca uwagi na małe psy, za to chętnie ciągnie go do tych większych, oczywiscie po to żeby się obwąchać i pomerdać ogonkiem, nie ma w nim agresji :cool3:, noo jedynie w stosunku do kotów.
malagos Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pewnie będzie miał uraz do końca zycia do wybuchów, burzy i innych huków :-(
Marfi Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Dlatego trzeba znaleźć mu taki domek, żeby uśmiech nie schodził z jego pyszczka :loveu:
graynew Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No dobra a co z tymi "super" sasiadami?? A gdzie byli jego wlasciciele jak sasiedzi mieli taka zabawe ze strzelania do psa??? Ja naprawde swiata nie rozumiem!!:angryy:
Marfi Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Sąsiedzi i właściciele to tzw" patologia" więc w sumie lepiej, że został stamtąd zabrany. Ren nadal szuka domu :placz:
koosiek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Czy ten psiak nie ma drugiego wątku (pytałam już na tamtym, ale nikt nie odpisał)? http://www.dogomania.pl/forum/f1161/pilne-collie-przeganiany-petardami-stracil-dach-nad-glowa-133222/
Marfi Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Dokładnie to ten sam psiak. Nie wiedziałam, że ma już wątek, zaraz poprosze o zamknięcie tego. koosiek dzieki za info :loveu:
Marfi Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Ten wątek zostanie zamknięty, wszystkie sprawy zwiazane z Renem tu: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/pilne-collie-przeganiany-petardami-stracil-dach-nad-glowa-133222/index7.html#post13186880
Recommended Posts