Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja z Zielonki znajduje się piękny owczarek collie.

REN – to ok. 5 letni pies, który dwa razy uciekał z posesji ponieważ sąsiedzi zrobili sobie z niego żywy cel i strzelali do niego z petard.

Po interwencji policji, praniony i przestraszony trafił pod opiekę Fundacji MAJA.

To psiak o bardzo pogodnym usposobieniu, pomimo, że nie ma dobrego doświadczenia z ludźmi kocha z nimi przebywać i wykorzysta każdą okazję aby sie poprzytulać.

Ma 5 lat a nadal lubi zabawę, niestety nie toleruje kotów.

Dobrze dogaduje się z innymi psami, w chwili opecnej mieszka na jednym terenie z malamutem i nie ma żadnych problemów, jednak to malamut wiezie prym.
W razie pytań proszę o kontakt z Joanną Zaniecką z Fundacji MAJA -0507 132 363

Link do zdjęć Rena: http://picasaweb.google.pl/agamarfi76/Ren?authkey=Gv1sRgCNHj9omd07rvmgE&feat=email#

Posted

W zeszłą niedzielę Ren promował się na cmentarzu zwierząt w Halinowie, co widać na kilku zdjeciach :razz:, niestety nie było odzewu ale zaobserwowałam, że nie zwraca uwagi na małe psy, za to chętnie ciągnie go do tych większych, oczywiscie po to żeby się obwąchać i pomerdać ogonkiem, nie ma w nim agresji :cool3:, noo jedynie w stosunku do kotów.

Posted

No dobra a co z tymi "super" sasiadami?? A gdzie byli jego wlasciciele jak sasiedzi mieli taka zabawe ze strzelania do psa???
Ja naprawde swiata nie rozumiem!!:angryy:

• 2 weeks later...
Posted

Sąsiedzi i właściciele to tzw" patologia" więc w sumie lepiej, że został stamtąd zabrany.

Ren nadal szuka domu :placz:

Posted

Dokładnie to ten sam psiak.
Nie wiedziałam, że ma już wątek, zaraz poprosze o zamknięcie tego.
koosiek dzieki za info :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...