Marlena:) Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Cytuję obecną właścicielkę: Przejęłam ją z dużej hodowli, gdzie ze względu na zęby była odrzutem hodowlanym.Przez pewien czas była u mnie, ale mam dwie suczki borzojki i te od pewnego czasu próbują zapolowac na whippetkę, więc dla jej bezpieczeństwa, postanowiłam znaleźc jej bezpieczny dom. Wszystkie oferty ( psełdohodowców ) do tej pory odrzuciłam. Nietrudno ich rozpoznac.Suczki nie wysterylizowałam, bo ma tendencje do tycia. Je wszystko i w każdej ilości. Niestety wyniosła to hodowli z której pochodzi. Powierzę ją tylko odpowiedzialnym opiekunom z którymi chcę miec kontakt. Jeśli ma Pani kogoś odpowiedniego, zaufanego i odpowiedzialnego - chętnie skorzystam. Suczka jest zdrowa, ma charakter przylepy, bardzo kontaktowa, niekłopotliwa, może pozostawac w domu przez dłuższy czas sama,toleruje koty.Jest w dolnej granicy wzrostu whippeta. Chętnie udzielę więcej informacji osobie odpowiedniej i poważnie zainteresowanej. ( tez opiekuję się bezdomnymi zwierzętami). Dodam,że sunia to 8-latka i przebywa w Sandomierzu I ślicznota;): Quote
Ambra Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 kiedy ta pani Ci to napisała? ja sunie zarezerwowałam tydzien temu - mam ja odebrac w polowie pazdziernika i dowiezc do nowego domu! czyzby poszukiwania nadal trwały?:crazyeye: Z ta pania znam sie z poprzednich akcji adopcyjnych chartów. Quote
Marlena:) Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Kilka dni temu:razz:. Wrzuciłam ją tutaj, bo nie zabardzo wiedziałam co z tym zrobic i bałam sie,ze moze trafic do pseudo :shake:.. Sunię znalazłam na allegro i postanowiłam nie zostawic tego bez odzewu:roll: Chart angielski whippet (757671092) - Aukcje internetowe Allegro Te oczy...ona nie moze trafic do kolejnej pseudo. Quote
Diana S Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja juz, nic nie rozumiem.... Ambra, mam nadzieje, ze sucza pojdzie do domku przez min. Twoje rece...:cool3: Quote
Diana S Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Marlena:)']Kilka dni temu:razz:. Wrzuciłam ją tutaj, bo nie zabardzo wiedziałam co z tym zrobic i bałam sie,ze moze trafic do pseudo :shake:.. Sunię znalazłam na allegro i postanowiłam nie zostawic tego bez odzewu:roll: Chart angielski whippet (757671092) - Aukcje internetowe Allegro Te oczy...ona nie moze trafic do kolejnej pseudo. I nie trafi, jak sucza pojedzie z ambra...........bo ambra ma juz dla tej suni dom. Quote
aisai Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dziwne to.. dobrze, ze Ambra ma domek dla suni. Tam jej bedzie dobrze. aisai Quote
Marlena:) Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Dostałam info,ze sunia pojechała do nowego domu ;) Pewnie dzięki niezawodnej Ambrze :loveu: Zmieniłam temat. Można przeniesc Quote
Ambra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 mozna mozna sunia jest bezpieczna i trafi do nowego domku przez moje rece w przyszłym tygodniu. Wszystko juz dograne! Quote
Recommended Posts