Amika Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Nooooooo dooooobłaaaa, zwłaszcza że w do Rzeszowa się nie wybieramy :P Quote
jborowy Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 truflaistrucel napisał(a):A mnie nie przyjeli do rzeszowa :onfire: Mnie też nie, mimo iż wysłałem zgłoszenie, formularzem internetowym, zwykłym mailem. I usilnie dopominałem się potwierdzenia. Chyba koledzy z Rzeszowa wzięli sobie urlopy, a organizację wystawy zlecili "specjalistycznej" firmie. W efekcie przyjęto ledwie 500 psów. Quote
Nitencja Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Dlatego tez warto wysylac normalna poczta za poleceniem :evilbat: Quote
jborowy Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 To niczego nie zmienia, skoro nikt, nie odpowiada na pytanie o potwierdzenie zgłoszenia. Quote
golden_owner Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ja rowniez wyslalam mailem, na adres podany przez Atik w tym watku. Nie dostalam potwierdzenia, ale pies jest w katalogu. Quote
jborowy Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 W końcu, nie ma tego złego....... Zostanie mi trochę kasy. (może na pifo?) Quote
golden_owner Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Czy ja jade? To juz tylko od lapy Trutowej zalezy. Na dzien dzisiejszy bez opatrunku nigdzie na zewnatrz go nie wypuszcze, ale za tydzien... kto wie. No i kwestia kapieli - nie chcialabym moczyc rany. Myslalam nawet o jakichs suchych szamponach, ale rivanolu to one raczej nie zmyja, a moj sprytny piesek dzis zaczal przebierac lapka jak mu niechcacy odrobine powietrza ze strzykawki puscilam w kierunku rany i wytrzepal na siebie (mnie i dywan) caly rivanol, ktory mial na lapce :D Quote
anabelka Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 My też jedziemy. Ayana po raz pierwszy wystapi w młodzieży. Ale będzie jazda :lol: Mam nadzieje, że sędzina od VI grupy będzie ok. Pozdrowienia. Quote
Asiaczek Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Wszyscy trzymamy kciuki za debiut w młodziezy. A kto Was sędziuje? Napisz nazwisko sędziny; może ktoś ją zna i napisze Ci kilka słów na jej temat. Pzdr. Quote
anabelka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Asiaczek napisał(a):Wszyscy trzymamy kciuki za debiut w młodziezy. A kto Was sędziuje? Napisz nazwisko sędziny; może ktoś ją zna i napisze Ci kilka słów na jej temat. Pzdr. Dzieki serdeczne. A sedzina to Małgorzata Lorenc. Ja osobiscie nic nie wiem o tej pani. Przede wszystkim interesuje mnie czy jest mila w stosunku do psow. Bo moja Ayana jeszcze nie da sie dotknac osobie, ktora gwałtownie chwyta za pysk i chce ogladac zeby. No, ale w niedziele zobaczymy jak to bedzie :lol: Pozdrowienia. Quote
Toller Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Nas sędziowała pani Lorenc, i było ok. Była bardzo miła dla psa, delikatna, i nic nie robiła na siłę Quote
anabelka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Toller-Fox napisał(a):Nas sędziowała pani Lorenc, i było ok. Była bardzo miła dla psa, delikatna, i nic nie robiła na siłę Naprawde??? No to bardzo sie ciesze. Dziekuje ze ta informacje. Do zobaczenia. A jak zobaczycie gdzies mloda rodezjanke z bialymi skarpetkami to bedzie moja Ayana - baaardzo charakterystyczna :lol: Quote
truflaistrucel Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 jborowy napisał(a):truflaistrucel napisał(a):A mnie nie przyjeli do rzeszowa :onfire: Mnie też nie, mimo iż wysłałem zgłoszenie, formularzem internetowym, zwykłym mailem. I usilnie dopominałem się potwierdzenia. Chyba koledzy z Rzeszowa wzięli sobie urlopy, a organizację wystawy zlecili "specjalistycznej" firmie. W efekcie przyjęto ledwie 500 psów. Ja rowniez wyslalam emailem. Tez niestety nie dostalam potwierdzenia, mimo usilnej prosby ( a myslalby kto ze oddzialom zalezy na jak najlepszej liczbie wystawcow - bo przeciez im wiecej wystawcow tym wiecej pieniedzy :roll: ). Irytuje mnie tez bardzo gdy oddzialy wymagaja powtierdzenia telefonicznego, a gdy dzwonie w podanych an stronie ZkwP godiznach pracy danego oddzialu - nikt nie podnosi sluchawki. Ehh No trudno, jak juz ktos pisal, zawsze to 60 zl w kieszeni i wolny weekend :lol: :lol: :lol: p.s. Poleconego moga nie odebrac, list moxe zaginac - juz wole wysylac priorytetem, ale email najwygodniejszy :wink: p.p.s. POWODZENIA DLA WSZYSTKICH DOGOMANIAKOW WYSTAWIAJACYCVH SIE W RZESZOWIE! Czekamy na relacje i :jumpie: fotki :jumpie: Quote
golden_owner Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Toller, jak Ci emocje zwiazane z Sopotem opadna to sie przenies na rzeszowski topic :D Bo w koncu juz tylko kilka dni. A Trutowa lapa dalej niewyrazna :( Ale mysle, ze na te chwile na ringu bede mogla mu zdjac buta, ale to sie jeszcze zobaczy. Nie ma jeszcze co prawda planu sedziowania, ale poniewaz pani Korpetta sedziuje rowniez boksery, a boksery sa na "b" to... tak, tak! Beidzemy sedziowani po bokserach i spanielach, i chyba jeszcze po flatach, a Wy po goldenach :evilbat: Cieszysz sie, prawda? :D Wlasnie odkrylam,ze do Rzeszowa ode mnie jedzie sie okolo 4 godzin :o a ja bylam przekonana, ze mam blisko i w ogole :roll: I teraz pytanie do zorientowanych (i tu po raz kolejny usmiecham sie szeroko do Atik :D ): poniewaz jak zwykle nie zaplacilam jeszcze za zgloszenie, a na stronie jest cos pogmatwane z tymi oplatami (tz. w tabelce jest oplata do 31.07 i jest tez rubryka z wyzsza kwota w dniu wystawy) - czy jak dzisiaj robie przelew to place normalnie czy tak jak w dniu wystawy? Nie chcialabym czegos pomieszac i ganiac miedzy kasa a sekretariatem, wiec wole zapytac :oops: Quote
Toller Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Emocje opadły, jeszcze sobie raz na jakiś czas tylko malutko zgrzytnę ząbkami :evilbat: To właśnie chciałam usłyszeć, że znowu sobie poczekamy PO WSZYSTKICH :evil: Z JEDNYM PSEM W RASIE :evilbat: Nie ma lekko, zachciało sie nam wystaw, to mamy. :D Poza tym, podchodzimy na luzie (jeszcze i tak kilka krajówek przed nami), Michał bardziej sie martwi o wyniki obedience w sobotę, bo startujemy. Ale Fox jeszcze ma sporo przed sobą jeśli chodzi o perfekcję na zawodach, jest dość nierówny - albo jest wybitny, albo ma taki dzień że szkoda gadać.... Quote
Atik Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Toller-Fox my na tym samym ringu będziemy :) Quote
vigor Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Atik - jesli mozesz to podaj plan sedziowania na ringu w ktorym beda wystepowac teriery walijskie (kolejnosc). Dzieki. Quote
AnkaW Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 czy ktoś dostał już do domu potwierdzenie? i po ile mają być bilety wstępu? :lol: :lol: Quote
vigor Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 AnkaW napisał(a):czy ktoś dostał już do domu potwierdzenie? i po ile mają być bilety wstępu? :lol: :lol: Potwierdzenie i plan wystawy otrzymalem dzisiaj. Ceny biletu na parkingu wynosza 5 zl, cen wejsciowek nie podali. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 golden_owner napisał(a):Toller, jak Ci emocje zwiazane z Sopotem opadna to sie przenies na rzeszowski topic :D Bo w koncu juz tylko kilka dni. A Trutowa lapa dalej niewyrazna :( Ale mysle, ze na te chwile na ringu bede mogla mu zdjac buta, ale to sie jeszcze zobaczy. Nie ma jeszcze co prawda planu sedziowania, ale poniewaz pani Korpetta sedziuje rowniez boksery, a boksery sa na "b" to... tak, tak! Beidzemy sedziowani po bokserach i spanielach, i chyba jeszcze po flatach, a Wy po goldenach :evilbat: Cieszysz sie, prawda? :D Wlasnie odkrylam,ze do Rzeszowa ode mnie jedzie sie okolo 4 godzin :o a ja bylam przekonana, ze mam blisko i w ogole :roll: I teraz pytanie do zorientowanych (i tu po raz kolejny usmiecham sie szeroko do Atik :D ): poniewaz jak zwykle nie zaplacilam jeszcze za zgloszenie, a na stronie jest cos pogmatwane z tymi oplatami (tz. w tabelce jest oplata do 31.07 i jest tez rubryka z wyzsza kwota w dniu wystawy) - czy jak dzisiaj robie przelew to place normalnie czy tak jak w dniu wystawy? Nie chcialabym czegos pomieszac i ganiac miedzy kasa a sekretariatem, wiec wole zapytac :oops: Ja bardzo często wysyłam zgłoszenie w takim terminie, aby zapłacić jak najmniej. I później wpłacam na konto oddziału taką sumę, jaka wynika z rozpiski i z terminu wysłania zgłoszenia. I nigdy nie zdarzyło mi się, aby coś było nie tak. Pzdr. Quote
Atik Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 AnkaW, ja dostałam :) Bilety po 7 zł. vigor podaję: Ring 8 - Anna Zwierzyńska Westiki - 8 Jack Russell T. - 2 Niemiecki Terrier Mysliwski - 2 Szkocki T. - 1 Irlandzki T. - 1 Walijski T. - 1 :) Kerry Blue T. - 1 koniec ;) Quote
Atik Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Zmiana w grupie II - pinczery i sznaucery sędziuje Andrzej Mania Quote
Recommended Posts