Tomek67 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Nie, Anka. Psiaków będzie sporo, tylko niewiele na s na dgm z płd.-wsch. Polski :( Czyli Polski właściwej :wink: Quote
ara Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 A że bez rodzinki byłoby Wam nudno to i my z Warszawy się wybierzemy :D Quote
AnkaW Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Jak 2 dni temu rozmawiałam z panią z ZK bo poszukiwałam mojego zgłoszenia, które niestety zaginęło w sieci :evil: to powiedziała że jest bardzo mało zgłoszeń i dopiero teraz napływają. Quote
Tomek67 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Nie ma jeszcze połowy. Najwięcej zgłoszeń napłynie w ostatnich trzech dniach :wink: Byłem w związku jak był ostatni dzień zgłoszeń na zimówkę do Rzeszowa. Horror - fax wyrzucał kilometry makulatury, a kolejka do zgłoszeń jak w mięsnym za PRL-u. :wink: Quote
Mutare Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ja wczoraj dzwonilam do ZK chcialam sie dowiedziec czy przyjeli mi zgloszenie wyslane mailem to mila Pani powiedziala ze w sprawie zgloszen wyslanych elektronicznie dzwonic do niejakiego Pana Jacka :o bo ona mi takiej informacji nie udzieli.... :-? Quote
Atik Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 [quote name='Tomek67']Nie ma jeszcze połowy. To ciekawe, czyżbyś wiedział ile psów dokładnie przyjedzie ?? Wielka prośba do osób zgłaszających psy. Wszystkie zgłoszenia wysłane poczta tradycyjna lub faxem mozna potwierdzac w Biurze oddziału - wtorki, piątki - 17-19, czwartki - 10-12, nr tel. 017/854-17-40, 850-52-51. Natomisat zgłoszenia wysyłane drogą elektroniczną u p. Jacka - 017/856-10-13 po 20.00 I jeszcze jedna prośba - jeżeli możecie to przesyłajcie zgłoszenia e-mailem jako załącznik, są czasami problemy z formularzem zgłoszeniowym, więc bezpieczniejsze i pewniejsze będzie przesłanie zgłoszenia jako załacznika. I przypominam o obowiązkowym dołaczeniu kserokopii rodowodu bądź metryki, (ułatwia to wprowadzanie w przypadku niewyraźnych zgłoszeń), wszelkich championatów i certyfikatów użytkowości. Sprawdzamy to bardzo dokładnie :wink: Quote
Tomek67 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 No pewnie, że wiem, ale Ci nie powiem :P :wink: PS. Ale faktycznie wyraziłem się nieprecyzyjnie :oops: . Winienem napisać "wg mnie - nie ma jeszcze połowy". Notabene jeżeli to możliwe, to spawdź czy nie miałem racji na chwilę pisania poprzedniego postu :wink: Wg mnie miałem :wink: Quote
AnkaW Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Moje zgłoszenie wysłane mailem zaginęło w sieci, musiałam wysłać drugi raz faksem. Quote
Toller Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Nasze też gdzieś wsiąkło w necie, więc posłaliśmy wczoraj pocztą a potem sprawdzimy czy w końcu doszło... Ale sobie znaleźli czas na przebudowę strony; lepiej sięchyba nie dało. A czy ktoś wie jak z dworca sie dostać na Resovie? Jedziemy w sobotę, bo mamy zawody, a potem raz jeszcze w niedz już na wystawę. No chyba że Tollera damy w sobotę na wystawę ON :D Quote
Atik Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 Tomek67 sprawdzać nie będę, po nie wiem ile zgłoszonych będzie psów, a gdybanie jest połowa czy nie niczego nie wnosi. Toller-Fox gdyby od nas to zależało nie trzeba byłoby strony przebudowywać. To nie jest kaprys Oddziału, siła wyższa ... Ja wiem jak dojechać na stadion. Na pewno dostaniesz potwierdzenie z mapką dojazdu. Quote
Tomek67 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Atik - może wnieść to, że miałem rację. Ale mi na tym nie zależy. I więcej dystansu i luzu, bo to tylko zabawa. Quote
Jagoodka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 a ja chcialam jechac i nie wiem czy pojade :-( Sedzina na VIII grupe mi bardzo a to bardzo nie pasuje ;-( W ogole nie zna sie na spanielach ;-( Quote
AnkaW Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Jagoodka A może już się zapoznała ze spanielami? :wink: Quote
Jagoodka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Oj raczej nie! Bynajmniej nie ze springerami :( Quote
Atik Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 Tomek67 a niby dlaczego mam Ci przyznać rację? To, że do końca przyjmowania zgłoszeń jest jeszcze tydzien nie oznacza, że jest ich mniej jak połowa. Jakoś nie przypominam sobie żeby u nas w Oddziale angażował się Tomek. Może będziesz podawał sprawdzone wiadomości. A luz mam, wyjątkowy. Nie nakręcam sie tym, ile jest zgłoszen dzisiaj a ile będzie za tydzień. I tak każde trzeba sprawdzić. Quote
Tomek67 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Atik, eh... Pij ta fanta, bądź bamboocha :wink: Quote
Toller Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Jasne, przebudowa rzecz ważna, ale czy w tym momencie? :D No, nie ma co sie kłócić, jest jak jest, a ważne żeby sama wystawa była ok, a nie to co przed nią. I więcej luzu, prawdę rzekł Tomek 67, nie ma co sie denerwować. :D :D Lepiej wypowiedzcie sie kto wie, jak tam dotrzeć? PLiz :modla: Quote
Tomek67 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Toller - ja się wyniosłem z Rzeszowa 17 lat temu, a na Resovię jeździło się wtedy MPK nr 13 na Krakowską lub nr 17 na Wyspiańskiego. Tak czy siak, po wyjściu z dworca musisz skręcić w prawo, przejść ul. Grottgera obok dworca PKS, potem w lewo do głównej drogi i po prawej stronie będzie przystanek MPK. Dopytaj się kogoś jak dojechać na Resovię, albo szukaj linii, która jedzie na ul. Wyspiańskiego (albo na Krakowską, ale w tym przypadku trzeba będzie więcej przejść pieszkom). Niewykluczone, że spod samego dworca PKP coś jeździ w tamtą stronę (bo dawniej tylko "koło", które na Resovię nie jeździło), ale to już może jakiś aktualny, uprzejmy rzeszowiak Ci podpowie. Powodzenia. :wink: Quote
nice_girl Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Jakże bym mogła nie odwiedzić rzeszowskiej wystawy. Jutro wysyłam zgłoszenie. :wink: Quote
Tomek67 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 A gdzieżeś Ty była, jak Cię nie było, Ślicznotko? :P :wink: Quote
nice_girl Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Tomek67 napisał(a):A gdzieżeś Ty była, jak Cię nie było, Ślicznotko? :P :wink: Wakacjowałam się. :wink: Przy okazji zrobiłam sobie mały urlop od dogomanii. :P Quote
Recommended Posts