golden_owner Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Odnioslam wrazenie, ze sam sedzia byl zaskoczony (Niemiec). Coz, na pewno przykro jest jak ktos przyznaje Ci lokate i nie dostajesz za nia nawet symbolicznego pucharu, podczas gdy I lokata dostala dwa puchary + 15kg karmy. Oczywiscie, zwyciezca jest zwyciezca, ale w takim razie wlasnie tak jak napisalas, Asiaczek - po jakiego grzyba przyznawac II i III lokate? :roll: Quote
karenina Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Asiaczek napisał(a):Upadek obyczajów. O tempora, o mores! (to z łaciny). Na naszej klubówce tak nie może być; musi być dużo wszystkiego, aby każdy wyjechał zadowolony! Pzdr. No, mam nadzieję, ze dla Twoich baskow i moich rudaskow tez sie cos znajdzie :) Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ja już porozsiewałam wici w/s nagród na klubówkę i powoli zaczynają do mnie spływać informacje od chętnych, aby coś ufundować. A dla zaprzyjaźnionych ras - też coś tam będzie. Obiecuję. Pzdr. Quote
nice_girl Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Lilka, Dzięki! Wydaje mi się, że tej makity na wystawie nie było. :( Chodziłam z aparatem i polowałam na nią. :wink: :P Quote
Tomek67 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ślicznotko - ja widziałem makitę, ale nie wiem czy to ta z katalogu :niewiem: Quote
Toller Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Kopiujcie, babeczki, kopiujcie, tylko mnie wstyd za taką mizerną jakośc :oops: Kupiłam wydawało mi się porządnego cyfraka, ale na odległości większe on wymięka z ostrością :evil: Quote
Atik Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Asiaczek, golden owner, jest to przykre, że II i III nic nie dostaje. A po jakiego grzyba robili II i III nie wiem , skoro na odprawie sędziów było wyraźnie powiedziane, że we wszystkich konkurencjach finałowych poza grupami i BIS wybierają najpiekniejszego jednego psa. I tylko jednego! Jeden sędzia zaczął więc reszta robiła tak samo ... No cóż, to już nie nasza wina, ale mi też było głupio. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 A wystarczyło fundnąć choć mały woreczek karmy dla II i III miejsca lub jakiś gadżet z psiakami. Przecież to dużo nie kosztuje i nie byłoby gadania, prawda? Pzdr. Quote
Toller Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Albo i breloczek.... Dostaliśmy taki na zawodach dzień wcześniej, zawsze miła pamiątka, dorzucić jeszcze nawet jakiś drobiazg dla psiaka, i już sympatyczniej. Ale sama wystawa bardzo mi siępodobała- szczególnie świetnie były zorganizowane pokazy sportów psich, różnorodne i b. ciekawe, no i naprawdę rewelacyjne komentarze Pani Z. Mrzewińskiej. To sie nazywa hart- pani w dojrzałym wieku, ileś godzin na stojąco, na słońcu, a komentarz zawsze trafny, jasny, dowcipny.. Jestem pod wielkim wrażeniem. Quote
Tomek67 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Zabłąkany jeszcze w aparacie czałczałek z Rzeszowa. Piękny! :P Quote
Tomek67 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 A w tle widoczny jeszcze komondor. Tys pikny :P Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Tomek67 napisał(a):A w tle widoczny jeszcze komondor. Tys pikny :P Nooo. Tyłeczek jak raz do poklepywania. :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Toller-Fox napisał(a):Albo i breloczek.... Dostaliśmy taki na zawodach dzień wcześniej, zawsze miła pamiątka, dorzucić jeszcze nawet jakiś drobiazg dla psiaka, i już sympatyczniej. Ale sama wystawa bardzo mi siępodobała- szczególnie świetnie były zorganizowane pokazy sportów psich, różnorodne i b. ciekawe, no i naprawdę rewelacyjne komentarze Pani Z. Mrzewińskiej. To sie nazywa hart- pani w dojrzałym wieku, ileś godzin na stojąco, na słońcu, a komentarz zawsze trafny, jasny, dowcipny.. Jestem pod wielkim wrażeniem. Cd. nagród dla I i II miejsca na BIS-ie: może byc nawet breloczek lub button (takie coś do przypisania) lub książka o psach. Cokolwiek, no prawie cokolwiek. Pzdr. Quote
golden_owner Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Nagrody, nagrodami, a my nie mamy nawet zdjecia :( Naprawde nikt nie ma? :roll: Quote
ferroo Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 A moze ktos wie co w mopsach i buldozkach francuskich? :lol: A moze macie jakies fotki? :lol: :wink: Quote
Tomek67 Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Kilkanaście fotek z wystawy rzeszowskiej jest jeszcze na bolończykach :P Quote
Matagi Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 nice_girl napisał(a):Lilka, Dzięki! Wydaje mi się, że tej makity na wystawie nie było. :( Chodziłam z aparatem i polowałam na nią. :wink: :P No to rozgrzeszenie masz! :wink: :lol: :D :P Quote
Asiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Matagi - sorki, że nalegam, ale odezwiesz się do mnie? :boom: Pzdr. Quote
jostra Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!! Ja niestety nie wystawiałam moich psiaków ( :oops: wstyd - w swoim oddziale) Ale podawano sędziego, który moje psiaki już 2 razy w tym roku oceniał, a na miejscu okazało się, że jest ktoś inny Szkoda :-? Ale za to suczka, którą przygotowywałam na wystawę zajęła 1 miejsce na BIS szczeniąt http://img378.imageshack.us/my.php?image=10021519ur.jpg Zawsze jakiś sukcesik, nie? ;) Quote
Asiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Pewnie, że tak! Na pewno jest się czym chwalić! Gratulacje dla wprawnej ręki Pani Fryzjerki:)). Pzdr. Quote
nice_girl Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Jostra, Gratuluję! :D Golden_owner, Ja niestety nie mam żadnego zdjęcia Twojego psiaka na pudle, ponieważ wtedy szłam na ring przygotowawczy. :( Quote
Recommended Posts