Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odnioslam wrazenie, ze sam sedzia byl zaskoczony (Niemiec).
Coz, na pewno przykro jest jak ktos przyznaje Ci lokate i nie dostajesz za nia nawet symbolicznego pucharu, podczas gdy I lokata dostala dwa puchary + 15kg karmy. Oczywiscie, zwyciezca jest zwyciezca, ale w takim razie wlasnie tak jak napisalas, Asiaczek - po jakiego grzyba przyznawac II i III lokate? :roll:

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Upadek obyczajów. O tempora, o mores! (to z łaciny). Na naszej klubówce tak nie może być; musi być dużo wszystkiego, aby każdy wyjechał zadowolony!
Pzdr.

No, mam nadzieję, ze dla Twoich baskow i moich rudaskow tez sie cos znajdzie :)

Posted

Ja już porozsiewałam wici w/s nagród na klubówkę i powoli zaczynają do mnie spływać informacje od chętnych, aby coś ufundować.
A dla zaprzyjaźnionych ras - też coś tam będzie. Obiecuję.
Pzdr.

Posted

Kopiujcie, babeczki, kopiujcie, tylko mnie wstyd za taką mizerną jakośc :oops:
Kupiłam wydawało mi się porządnego cyfraka, ale na odległości większe on wymięka z ostrością :evil:

Posted

Asiaczek, golden owner, jest to przykre, że II i III nic nie dostaje. A po jakiego grzyba robili II i III nie wiem , skoro na odprawie sędziów było wyraźnie powiedziane, że we wszystkich konkurencjach finałowych poza grupami i BIS wybierają najpiekniejszego jednego psa. I tylko jednego!
Jeden sędzia zaczął więc reszta robiła tak samo ... No cóż, to już nie nasza wina, ale mi też było głupio.

Posted

Albo i breloczek.... Dostaliśmy taki na zawodach dzień wcześniej, zawsze miła pamiątka, dorzucić jeszcze nawet jakiś drobiazg dla psiaka, i już sympatyczniej. Ale sama wystawa bardzo mi siępodobała- szczególnie świetnie były zorganizowane pokazy sportów psich, różnorodne i b. ciekawe, no i naprawdę rewelacyjne komentarze Pani Z. Mrzewińskiej. To sie nazywa hart- pani w dojrzałym wieku, ileś godzin na stojąco, na słońcu, a komentarz zawsze trafny, jasny, dowcipny..
Jestem pod wielkim wrażeniem.

Posted

Toller-Fox napisał(a):
Albo i breloczek.... Dostaliśmy taki na zawodach dzień wcześniej, zawsze miła pamiątka, dorzucić jeszcze nawet jakiś drobiazg dla psiaka, i już sympatyczniej. Ale sama wystawa bardzo mi siępodobała- szczególnie świetnie były zorganizowane pokazy sportów psich, różnorodne i b. ciekawe, no i naprawdę rewelacyjne komentarze Pani Z. Mrzewińskiej. To sie nazywa hart- pani w dojrzałym wieku, ileś godzin na stojąco, na słońcu, a komentarz zawsze trafny, jasny, dowcipny..
Jestem pod wielkim wrażeniem.

Cd. nagród dla I i II miejsca na BIS-ie: może byc nawet breloczek lub button (takie coś do przypisania) lub książka o psach. Cokolwiek, no prawie cokolwiek.
Pzdr.

Posted

nice_girl napisał(a):
Lilka,
Dzięki! Wydaje mi się, że tej makity na wystawie nie było. :( Chodziłam z aparatem i polowałam na nią. :wink: :P

No to rozgrzeszenie masz! :wink: :lol: :D :P

Posted

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!!
Ja niestety nie wystawiałam moich psiaków ( :oops: wstyd - w swoim oddziale)
Ale podawano sędziego, który moje psiaki już 2 razy w tym roku oceniał, a na miejscu okazało się, że jest ktoś inny
Szkoda :-?
Ale za to suczka, którą przygotowywałam na wystawę zajęła 1 miejsce na BIS szczeniąt
http://img378.imageshack.us/my.php?image=10021519ur.jpg
Zawsze jakiś sukcesik, nie? ;)