Gosia & c.o. Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 matrix..... napisał(a):Gosia i kropki napisał(a):A ja wystawiałam 5 posokowców, wszystkie wygrały swoje klasy, suka championka dodatkowo NSwR, a pies z otwartej NPwR, BOB oraz na finałach BOG :) I jeszcze wygrałam Młodego Prezentera- też z posokowcem :wink: Gratulacje dla wszystkich i czekam na zdjęcia... ale zaszalałaś w tym Rzeszowie, serdecznie gratuluję !! Hehe tak jakos wyszło ;) Dziękuje bardzo :) Justynka dziękuje bardzo za zdjęcia (ale mam na nich groźną minę :lol: ) no i czekam na więcej fotek, może ktoś jeszcze robił... Quote
nice_girl Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Gosia, Jeszcze trochę fotek mam, takich, na których jesteś również. :) Zaraz zabieram się za wstawianie. :D Quote
Katarzyna Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 My przywiezlismy CWC i BOB, co u suki berna dosc rzadkie, bo zwykle wygrywa duzo bardziej efektowny pies :) Moze ktos ma jakies fotki Bernenczykow?? Gratulacje dla wszystkich wystawiających się w Rzeszowie !! Quote
Apiska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 sliczne fotki, a ma ktoś moze jakieś beagle? :) Quote
nice_girl Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Zamieszczam kolejne zdjęcia.:D Finały MP: BIS Szczeniat: Zwycięzca BIS'a Weternów: BIS Juniorów: Quote
nice_girl Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ostatnia część: Wyboru Najpiękniejszego Psa Oddziału Rzeszowskiego: Rasy polskie: BOG IX: My podczas BOG: Quote
karenina Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ładne foteczki.. Na jednej jest nawet prawie cały Agi :) Pies bezgłowy :) http://img295.imageshack.us/my.php?image=10021699gj.jpg Quote
Atik Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 nice_girl poproszę o fotki z bokserem :) karenina, zwrócę uwagę na przyszły rok Quote
Martyna Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Gratulacje dla wszytskich :-) udalo moze sie komus pstryknac fotke flacikowi ??? Uplasowal, a raczej uplasowala sie na pudle na BOG :-))) ??? bylabym bardzo wdzieczna :-) Quote
Toller Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Tu mamy dzielne Forum Romanum: Tu Trutusek przed : A tu na ringu :D :(nie za wyraźny, aparat ma mnie w poważaniu ) A tu my na BOG trochę rozmazani, flatka śliczna z przodu (sorry, że tylko takie, chciałam cię złapać ale mi umknęłaś :( Quote
Matagi Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Nice_girl! :P WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE I KLIO!!!!!!! :P :P :lol: :lol: :P :P A makitki jakieś były w Rzeszowie? :wink: Ot,tak,chciałabym wiedzieć jaka staweczka była :lol: :wink: Ja od soboty doleźć nie bardzo mogę do komputera,okupuje go Daria i Agnieszka /forumowa Donya/,dziś je posadziłam przed TV i dlatego dopiero teraz gratulacje :P :D i zapytanie makitowe :wink: A foteczek niet......,tak?Ale przeżyjemy! :lol: :lol: :lol: Quote
karenina Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Matagi, akitka była jedna: Pies, otw: KASTOR Imaginacja Toller Fox słodkia fota mojego dzielnego chudziaka pyzatego :). Wielkie dzięki :) Pozwolisz, ze ja sobie skopiuje :). Quote
golden_owner Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Dzieki Toller za fotki :D Pozwolilam sobie skopiowac :oops: A czy ktos ma moze zdjecia z BiSa juniorow - pieskow? :oops: Bo tak naprawde to nie mam zadnego dowodu na to, ze stalismy na pudle na tym BiSie i nikt mi nie wierzy ;) pucharow niestety za II i III lokate nie bylo :evilbat: Quote
Asiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Co za dziwna sytuacja: sędzia typuje Twojego psiaka na II, III miejsce na BIS i okazuje się, że robi to zupełnie bezsensownie, bo i tak nic za te lokaty nie dostajesz. Ani Twój pies. A nie szkoda było czasu na te wybory lokatowo-bezlokatowe?! W ubiegłym roku, to na grupach wszystkie trzy miejsca miały prezenciki + pucharki i na BIS-ie tak samo. Pzdr. Quote
karenina Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Asiaczek, to sie ostatnio coraz częściej zdaza. W zakopanem za BOG 2 i BOG 3 tez nie bylo nic.. NAWET symbolicznego łoscypka na smaka ...Jedynie za pierwsze miejsce byl pucharek .. Quote
Asiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Upadek obyczajów. O tempora, o mores! (to z łaciny). Na naszej klubówce tak nie może być; musi być dużo wszystkiego, aby każdy wyjechał zadowolony! Pzdr. Quote
Recommended Posts