Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matrix..... napisał(a):
Gosia i kropki napisał(a):
A ja wystawiałam 5 posokowców, wszystkie wygrały swoje klasy, suka championka dodatkowo NSwR, a pies z otwartej NPwR, BOB oraz na finałach BOG :)

I jeszcze wygrałam Młodego Prezentera- też z posokowcem :wink:
Gratulacje dla wszystkich i czekam na zdjęcia...

ale zaszalałaś w tym Rzeszowie, serdecznie gratuluję !!

Hehe tak jakos wyszło ;)
Dziękuje bardzo :)

Justynka dziękuje bardzo za zdjęcia (ale mam na nich groźną minę :lol: )
no i czekam na więcej fotek, może ktoś jeszcze robił...

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My przywiezlismy CWC i BOB, co u suki berna dosc rzadkie, bo zwykle wygrywa duzo bardziej efektowny pies :)

Moze ktos ma jakies fotki Bernenczykow??

Gratulacje dla wszystkich wystawiających się w Rzeszowie !!

Posted

Gratulacje dla wszytskich :-)

udalo moze sie komus pstryknac fotke flacikowi ??? Uplasowal, a raczej uplasowala sie na pudle na BOG :-))) ??? bylabym bardzo wdzieczna :-)

Posted

Tu mamy dzielne Forum Romanum:

Tu Trutusek przed :

A tu na ringu :D :(nie za wyraźny, aparat ma mnie w poważaniu )

A tu my na BOG trochę rozmazani, flatka śliczna z przodu (sorry, że tylko takie, chciałam cię złapać ale mi umknęłaś :(

Posted

Nice_girl! :P WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE I KLIO!!!!!!! :P :P :lol: :lol: :P :P

A makitki jakieś były w Rzeszowie? :wink: Ot,tak,chciałabym wiedzieć jaka staweczka była :lol: :wink: Ja od soboty doleźć nie bardzo mogę do komputera,okupuje go Daria i Agnieszka /forumowa Donya/,dziś je posadziłam przed TV i dlatego dopiero teraz gratulacje :P :D i zapytanie makitowe :wink: A foteczek niet......,tak?Ale przeżyjemy! :lol: :lol: :lol:

Posted

Matagi, akitka była jedna:

Pies, otw:
KASTOR Imaginacja

Toller Fox słodkia fota mojego dzielnego chudziaka pyzatego :). Wielkie dzięki :) Pozwolisz, ze ja sobie skopiuje :).

Posted

Dzieki Toller za fotki :D Pozwolilam sobie skopiowac :oops:

A czy ktos ma moze zdjecia z BiSa juniorow - pieskow? :oops: Bo tak naprawde to nie mam zadnego dowodu na to, ze stalismy na pudle na tym BiSie i nikt mi nie wierzy ;) pucharow niestety za II i III lokate nie bylo :evilbat:

Posted

Co za dziwna sytuacja: sędzia typuje Twojego psiaka na II, III miejsce na BIS i okazuje się, że robi to zupełnie bezsensownie, bo i tak nic za te lokaty nie dostajesz. Ani Twój pies. A nie szkoda było czasu na te wybory lokatowo-bezlokatowe?!

W ubiegłym roku, to na grupach wszystkie trzy miejsca miały prezenciki + pucharki i na BIS-ie tak samo.
Pzdr.

Posted

Asiaczek, to sie ostatnio coraz częściej zdaza. W zakopanem za BOG 2 i BOG 3 tez nie bylo nic.. NAWET symbolicznego łoscypka na smaka ...Jedynie za pierwsze miejsce byl pucharek ..