Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Toller-Fox, ale ja się nie denerwuję.
Przyjedziesz do Rzeszowa pociągiem, czy autobusem ?

Tomek67, Fanty nie znoszę, będzie więcej dla Ciebie.

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toller-Fox, a nie prościej zatrzymać się na jedną noc ? Jeżeli przyjedziesz pociągiem, to po wyjściu z peronów kieruj się w lewo. Miniesz parking dworcowy, przejdziesz na drugą stronę ulicy i skręcisz w prawo w ul. Żeromskiego, która doprowadzi Cię na przystanek. Jedyny autobus, który dowiezie Cię pod stadion to 17, może byc też 6 ale jeździ rzadziej. Licząc z przystankiem na którym wsiądziesz, wysiądziesz na 6 przystanku, jadąc 17. To będzie ul. Wyspiańskiego, po lewej stronie będzie stadion, po prawej bloki.

Posted

Dzięki za instrukcje - nie byliśmy jeszcze nigdy w Rzeszowie. :D
Są bilety weekendowe na pociąg, i możesz wtedy jeździć do woli. W sumie moglibyśmy przenocować, ale z Krakowa do Rzaszowa znowu nie jest tak daleko, a po zawodach, będziemy chciali wykąpać piesa przed wystawą. Wolę to robić w domu, bo mam lepsze warunki, zakładając nawet że znalazłabym jakąś kwaterę gdzie przyjmą z psem. Z tego co szukałam wcześniej, to był tylko hotel, z dość konkretnymi cenami - bardziej już sie opłaca pojeździć tam i z powrotem. Niemniej rada jest niezła, tak właśnei zrobiliśmy w Ustroniu na ostatniej wystawie, i też zanocujemy koło Nowego Targu.

Posted

Witajcie
Ja z moja lhasa tez sie wybieram na te wystawe no i z niufem, ale ona za mloda jeszcze na wystawianie sie:), (braklo jej jednego dnia:-( ).
Wystawa przewaznie sie udaje - noo, pogoda nie zalezna jest od organizatorow, kto byl, wie, ze i nagrody sa fajowe i sama wystawa tez.

Posted

golden_owner napisał(a):
Atik, czy przewidujecie przedluzenie terminu nadsylania zgloszen?

Podejrzewam, że tak, jak co roku. Dzisiaj pewnie ustalimy do kiedy i dam znać.

Posted

Termin zgłoszeń przedłużamy do 6 sierpnia. Wszystkie zgłoszenie wysłane pocztą tradycyjna muszą dojść do 6 sierpnia.

Posted

Wypełniłam formularz zgłoszeniowy ze strony ale nie było go jak wysłać :o . Więc skorzystałam z podanego wcześniej maila i na niego wysłałam skopiowany formularz wraz z załączonym rodowodem.
Atik możesz dać znać czy doszło z adresu eskrabut@poczta.onet.pl? I czy wszystko w porządku?Zapomniałam wpisać temat w nagłówku.

Posted

Jest ktoś kto jedzie do Rzeszowa przez Łódż albo z Łodzi i moze zabrać jedna osobe i psa(może siedziec na kolanach)??? Oczywiście dorzucam się do paliwa!

Posted

Diana14 napisał(a):
Jest ktoś kto jedzie do Rzeszowa przez Łódż albo z Łodzi i moze zabrać jedna osobe i psa(może siedziec na kolanach)??? Oczywiście dorzucam się do paliwa!

Trzymam kciuki, abyś znalazła kogoś z wolnym miejscem w samochodzie. :kciuki: A jeżeli nikogo nie znajdziesz, to co, pociąg?
Pzdr.

Posted

Diana14 napisał(a):

Pewnie łatwiej Ci będzie znaleźć kogoś, kiedy na stronie będzie katalog przedwystawowy. :) A może się okaże, że ktoś z Twoich znajomych jedzie? :wink: