Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

własnie - byla:placz:
Polo nie zjadł wczoraj obiadu - ryżu z mięsem i puszką, dziś nie zjadł śniadania - suchej karmy. zaczęłam się martwić na serio. ale zamiast obiadu dostał parówki - to zjadl. więc chory na szczęscie nie jest.
mam nadzieję, że Poluś się przestanie gniewać. w niedzielę zdejmiemy szwy i kołnierz również...

Posted

Jak tam Polo? Nadal obrażony?? Ej Polucha,wracaj do siebie,ciotka Lilmo już powiadomiona- w przyszłym tygodniu bedziesz szukał domu...
Polucha ,nic się nia martw,jakis tekst Ci wymyślimy...I w końcu do domu swojego pójdziesz..

Posted

[quote name='ronja']Polucha się nas boi, ale apetyt mu wrócił przynajmniej. w sobotę zdejmiemy szwy - jeszcze tylko 2 dni kołnierza[/QUOTE]

Ot do czego doszło, ze Polucha się boi. to bardzo delikatny i wrażliwy pies.

Posted

POluś już gotowy do adopcji.
Szwy zdjęte, ale jeszcze przez 2 dni musi nosić kołnierz, by się tam wszystko zagoiło.( koszt kastracji to 140zł)
Humorek dopisuje, apetyt tez w normie. odetchnęłam z ulgą.

Posted

Ronja,wiesz myslałam i myslalam....
Jest okres przedświateczny,ludzie amoku dostają..Przeraziłam się psami wyrzucanymi z domu w ramach porządków.:(
Czy nie sądzisz,że lepiej zacząć Polusia ogłaszać po Nowym Roku? Nie wiem czy mam rację..
napisz co o tym sadzisz.najwyżej napiszę do Lilmo i poproszę o odroczenie ogłoszen..

Posted

myslę, że to dobry pomysł z odroczeniem ogłoszeń po nowym roku - on ma część moich ogłoszeń jeszcze aktywnych, odnawiam mu allegro, a masz rację, ze przed świętami to raczej ludzie co innego mają w glowach.
Poluś święta spędzi wobec tego z nami - zamówiłam 6,5 kg psich prezentów - Poluś też się załapie:)

Posted

6,5 kg....ale będzie uczta...
hola,hola,żeby tylko im za dobrze nie było i się za bardzo nie najedli :)
Polo,podlasiak jesteś- ma być kulturalnie i z umiarem...

Posted

Fajny Polo..jak siedział na przystanku nie wygladał na tak ruchliwego..Póki co,Polo ma zapewnione swieta u Ronji,a po nowym roku ruszmy z ogłoszeniami..Milo było zobaczyć radosny pychol Polo.
Ronja a kastarcja nie pomogła Mu na szczekanie? Nadal sie wydziera?

Posted

Evelin napisał(a):
Ronja,wiesz myslałam i myslalam....
Jest okres przedświateczny,ludzie amoku dostają..Przeraziłam się psami wyrzucanymi z domu w ramach porządków.:(
Czy nie sądzisz,że lepiej zacząć Polusia ogłaszać po Nowym Roku? Nie wiem czy mam rację..
napisz co o tym sadzisz.najwyżej napiszę do Lilmo i poproszę o odroczenie ogłoszen..

Witam u przystojniaka z piękną kitą :loveu: Cioteczki przepraszam, że dopiero teraz tutaj przemawiam, ale miałam w ostatnim czasie urwanie głowy i dopiero teraz znalazłam czas,żeby poczytać cały wątek, ale o ogłoszenia dla obrażonego Polusia pamiętałam cały czas :)

Osobiście uważam,że pomysł z ruszeniem z akcją ogłoszeniową po Nowym Roku jest bardzo dobry. Nie ma co ukrywać, że okres świąteczny to czas martwy w adopcjach. Tym bardziej szkoda byłoby wyrzucić w błoto pieniążki za allegro, które po świętach mogą przynieść Polusiowi więcej szczęścia. Podobną decyzję podjęto w sprawie kilku innych ogłaszanych przeze mnie psów.

Teraz jak już nadrobiłam cały wątek to będę częściej zaglądać do Polo :)