Randa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Biedaczek, a taka fajna ciotka Ronja była... Quote
ronja Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 własnie - byla:placz: Polo nie zjadł wczoraj obiadu - ryżu z mięsem i puszką, dziś nie zjadł śniadania - suchej karmy. zaczęłam się martwić na serio. ale zamiast obiadu dostał parówki - to zjadl. więc chory na szczęscie nie jest. mam nadzieję, że Poluś się przestanie gniewać. w niedzielę zdejmiemy szwy i kołnierz również... Quote
Evelin Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Polo,no co Ty...bedzie dobrze,zobaczysz.. Cioteczka Lilmo już wie o Tobie..dochodx szybko do siebie i do własnego domu pora iść...Tak musi być.. Quote
Evelin Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Jak tam Polo? Nadal obrażony?? Ej Polucha,wracaj do siebie,ciotka Lilmo już powiadomiona- w przyszłym tygodniu bedziesz szukał domu... Polucha ,nic się nia martw,jakis tekst Ci wymyślimy...I w końcu do domu swojego pójdziesz.. Quote
ronja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Polucha się nas boi, ale apetyt mu wrócił przynajmniej. w sobotę zdejmiemy szwy - jeszcze tylko 2 dni kołnierza Quote
Randa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='ronja']Polucha się nas boi, ale apetyt mu wrócił przynajmniej. w sobotę zdejmiemy szwy - jeszcze tylko 2 dni kołnierza[/QUOTE] Ot do czego doszło, ze Polucha się boi. to bardzo delikatny i wrażliwy pies. Quote
ronja Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 wczoraj chyba wybaczył:loveu: dał brzuch do głaskania (poszłam się podlizac ze śmierdzącym gryzakiem) Quote
Randa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 No to wszystko wraca do normy, Polo znów brzuszki pokazuje ! Quote
ronja Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 POluś już gotowy do adopcji. Szwy zdjęte, ale jeszcze przez 2 dni musi nosić kołnierz, by się tam wszystko zagoiło.( koszt kastracji to 140zł) Humorek dopisuje, apetyt tez w normie. odetchnęłam z ulgą. Quote
Randa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Super, to ruszamy z ogłoszeniami. Buziaczki dla Polusia. Quote
Evelin Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Ronja,wiesz myslałam i myslalam.... Jest okres przedświateczny,ludzie amoku dostają..Przeraziłam się psami wyrzucanymi z domu w ramach porządków.:( Czy nie sądzisz,że lepiej zacząć Polusia ogłaszać po Nowym Roku? Nie wiem czy mam rację.. napisz co o tym sadzisz.najwyżej napiszę do Lilmo i poproszę o odroczenie ogłoszen.. Quote
ronja Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 myslę, że to dobry pomysł z odroczeniem ogłoszeń po nowym roku - on ma część moich ogłoszeń jeszcze aktywnych, odnawiam mu allegro, a masz rację, ze przed świętami to raczej ludzie co innego mają w glowach. Poluś święta spędzi wobec tego z nami - zamówiłam 6,5 kg psich prezentów - Poluś też się załapie:) Quote
Evelin Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 6,5 kg....ale będzie uczta... hola,hola,żeby tylko im za dobrze nie było i się za bardzo nie najedli :) Polo,podlasiak jesteś- ma być kulturalnie i z umiarem... Quote
Randa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Śliczny nasz Poluś i najwyraźnej pozuje do obiektywu. Quote
Randa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 do góry chłopak! bardzo mi Polo w serce zapadł... Quote
Randa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Wredne ciotki do Pola nie zaglądają, buziaczki z rana Quote
ronja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 u Polusia wszystko dobrze, szczeka za trzech, lata po śniegu - wygląda na zadowolonego:) Quote
Evelin Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Fajny Polo..jak siedział na przystanku nie wygladał na tak ruchliwego..Póki co,Polo ma zapewnione swieta u Ronji,a po nowym roku ruszmy z ogłoszeniami..Milo było zobaczyć radosny pychol Polo. Ronja a kastarcja nie pomogła Mu na szczekanie? Nadal sie wydziera? Quote
ronja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 nie odpuści nikomu;) na szczęscie rozumie komendę "Polo, cicho bądź" Quote
Lilmo Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Evelin napisał(a):Ronja,wiesz myslałam i myslalam.... Jest okres przedświateczny,ludzie amoku dostają..Przeraziłam się psami wyrzucanymi z domu w ramach porządków.:( Czy nie sądzisz,że lepiej zacząć Polusia ogłaszać po Nowym Roku? Nie wiem czy mam rację.. napisz co o tym sadzisz.najwyżej napiszę do Lilmo i poproszę o odroczenie ogłoszen.. Witam u przystojniaka z piękną kitą :loveu: Cioteczki przepraszam, że dopiero teraz tutaj przemawiam, ale miałam w ostatnim czasie urwanie głowy i dopiero teraz znalazłam czas,żeby poczytać cały wątek, ale o ogłoszenia dla obrażonego Polusia pamiętałam cały czas :) Osobiście uważam,że pomysł z ruszeniem z akcją ogłoszeniową po Nowym Roku jest bardzo dobry. Nie ma co ukrywać, że okres świąteczny to czas martwy w adopcjach. Tym bardziej szkoda byłoby wyrzucić w błoto pieniążki za allegro, które po świętach mogą przynieść Polusiowi więcej szczęścia. Podobną decyzję podjęto w sprawie kilku innych ogłaszanych przeze mnie psów. Teraz jak już nadrobiłam cały wątek to będę częściej zaglądać do Polo :) Quote
Recommended Posts