Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co u Polusia? Mam już jego następcę, tj. następczynię w garażu.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Koszmar jakiś. W dodatku gdzie ja auto będę w mrozy trzymać.

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Randa']Co u Polusia? Mam już jego następcę, tj. następczynię w garażu.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Koszmar jakiś. W dodatku gdzie ja auto będę w mrozy trzymać.[/QUOTE]
u Polusia bez wiekszych zmian na razie. zbieramy się do kastracji...

pokaż nastepczynię:cool3:
mogę ją poogłaszać

Posted

[quote name='Randa']Następczyni to Simona w obrazku:lol: dzięki za pomoc, ja ogłaszać jeszcze nie umiem, a Evelin tymczasowo zajęta.
Buziaczki dla Polunia:loveu:[/QUOTE]
sunię znalazłam, strasznie biedna - ja to samo przechodziłam ze Słodyczakiem, ktorego znalazłam z połamanym stawem łokciowym, kością udową i kulszową i miednicą. miał gwoździowanie, zalożone 3 implanty.
po 8 tygodniach implanty usunięto i Słodyczak bryka jak nowo narodzony:loveu:
dzwoniłam do Evelin - sama Ci powie:roll:

• 3 weeks later...
Posted

Bezpośrednio jeszcze się nie poznali. Simi generalnie nie szuka zwierzęcego towarzystwa (a nawet potrafi się wystraszyć małego ujadającego psa - w lecznicy ledwo weszla do poczekalni, tak się bała małej zołzy szczekającej na rękach u swojej pani), więc jej nie stresujemy - wychodzi sama. A Polucha jest szalony. Biega, skacze, daje buziaki (reaguje na komendę "Daj buziaka" -u nas to podstawowa komenda:) i daje prosto w usta...)

Posted

Polucha rzeczywiście i serce na dłoni i biega fantastycznie i charakter złoty.Codziennie mijam przystanek, gdzie leżał ze śmieciami w beznadziei - pewnie nie pomyślał, że będzie miał takie wczasy!

Posted

Mam wyrzuty sumienia,że tak zaniedbałam Polusia,nawet nie wchodziłam na ten watek...Ale za to widzialam Polo w realu...ma weselsze oczka i taki fajny z Niego psiak
Polo Ty też trzymaj łapki za Simonkę..A potem się Polo Toba zajmiemy..Ciocia Ronja szykuje piękną niespodziankę-ciachanko :)

Posted

Myślałam, że jego operacja jest przełożona, z uwagi na Rudzię. Jak Wy to wszystko ogarniacie, w domu prawdziwy szpital.No i jak bezjajeczny Poluś się miewa?

Posted

ogarniamy jakoś, ale jest cięzko - jesteśmy trochę zmęczeni, ale dotrwamy

Poluś jeszcze ledwociepły... Ma kołnierz i nie jet tym faktem zachwycony

Posted

Teraz to macie mały szpitalik w domu...Jeszcze i Rudzia się przyłaczyła do chorujacych..dobrze,że zabieg sie udał ..
Poluś dochodź do siebie jak najszybciej...Kołnierz w koncu ci zdejmą :)

Posted

Polusia ciągną szwy, niechętnie wychodzi, mniej je. Poza tym jest ok. Jutro dostanie antybiotyk - Bartek poda i za tydzień zdjęcie szwów. Poluś da radę - nie on pierwszy i nie ostatni;)

Posted

Zamówiałam ogłoszenia dla Poluchy u Lilmo...jak ciotka Lilmo znajdzie czas to pewnie kiedyś sie tu zjawi :)
Tak,że Ronja,ogłoszenia będą jak obiecałam.
Napiszemy,że Poluś bezjajeczny :)

Posted

bezjajeczny, ale nie najszczęsliwszy z tego powodu...

psychicznie też to odczul. boi się wychodzic, chyba myśli, że go znowu wywieziemy. jak już zdejmiemy szwy, to mu wynagrodzę cały ten czas.