Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam siły tego komentować. Weszłam do sklepu, żeby coś kupić, ekspedientka opowiedziała mi o suni swojej córki. A córka wysłała mi maila tej treści:

Jestem właścicielką psa o którym rozmawiała Pani z
moją mamusią. Bardzo się ucieszyłam, że
może mi Pani pomóc w znalezieniu dla Azy dobrego właściciela. Będę bardzo wdzięczna.
Aza-tak wabi się mój pies, jest to kundel,suczka, średniego wzrostu, lat
okoł 3-4 (sama mam ją od 2 lat), sierść jasno ciemna,
niewysterylizowana,zaszczepiona ( podstawowe szczepienie przeciw
wściekliżnie.Jest to pies łagodny, przyzwyczjony do wolności, bardzo
lubi dzieci.Psa tego sama przygarnełam, kiedy mieszkałam na wsi i miałam
do tego warunki. Obecnie przeprowadziłam się do Krakowa i nie jestem w
stanie się nim opiekować.Jeśli potrzebuje Pani ode mnie dodatkowych
informacji służę pomocą.
Posyłam parę zdjęć Azy i z góry dziekuję. Pozdrawiam

P.S. Pies obecnie przebywa na wsi pod opieką sąsiadki.

Z tego, co wiem, sunia nigdy nie była wpuszczana do domu, miała szczeniaki (nie wiem, co z nimi zrobili), opieka sąsiadki polega na karmieniu (nie wiem czym), sunia biega bez opieki. Mam Mikę w hotelu i kolejnego psa nie mam możliwości zabrać. Kto ma jakis pomysł? Sunia czeka w kolejce na ogłoszenia w prasie.

Posted

Wszystko wskazuje na to, że Aza w piątek przyjedzie do hotelu. Dość ganiania po całej wsi o głodzie i chłodzie. Nie wiem w jakim jest stanie, czy nie jest w ciąży, trzeba wszystko przy niej zrobić począwszy od odrobaczenia. Będą potrzebne fundusze, których nie mam. Pomoc finansowa tym razem jest potrzebna.:shake:

Posted

Aza przyjechała dzisiaj do hotelu. Jest śliczna i bardzo zestresowana. Wspaniała osoba będzie sponsorować jej pobyt w hotelu. Jednak będzie bardzo potrzebna pomoc finansowa na koszty weterynaryjne. Trzeba ją zaszczepić i wysterylizować. Nie zdziwię się, jeśli okaże się, że jest w ciąży.

Posted

bahlsa napisał(a):
Aza ma zrobione ogłoszenia (oprócz allegro), teraz tylko telefon z dobrego domku....:modla:

Dzięki ogłoszeniom bahlsy, zadzwoniła bardzo miła pani, mówiąc, że na jaką stronę internetową wejdzie, tam Aza i już nie będzie szukać, tylko ją chce i już.:multi: Pani po zmarłaj suni, dom z ogrodem, spanko oczywiście w domu, opieka weterynaryjna, trzy koty. Mam małą sprawdzić na koty, pani ma w czwartek dzwonić a w piątek spotkanie w hotelu i być może pojedziemy z Azą do domu.

Posted

Azunia już w domku, na koty nie reagowała. Biegała od nowej pani do mnie i dziękowała, rozdając buziaki. Jest kochana i wspaniale trafiła. W hotelu była tylko 4 doby. Przebił ją tylko Kminek, który był 3 doby i znalazł dom z ogłoszenia Tinki, która była tymczasowiczką hop! Aza znalazła dom dzięki ogłoszeniom bahlsy. Dziękuję.:loveu: