tamb Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nie mam siły tego komentować. Weszłam do sklepu, żeby coś kupić, ekspedientka opowiedziała mi o suni swojej córki. A córka wysłała mi maila tej treści: Jestem właścicielką psa o którym rozmawiała Pani z moją mamusią. Bardzo się ucieszyłam, że może mi Pani pomóc w znalezieniu dla Azy dobrego właściciela. Będę bardzo wdzięczna. Aza-tak wabi się mój pies, jest to kundel,suczka, średniego wzrostu, lat okoł 3-4 (sama mam ją od 2 lat), sierść jasno ciemna, niewysterylizowana,zaszczepiona ( podstawowe szczepienie przeciw wściekliżnie.Jest to pies łagodny, przyzwyczjony do wolności, bardzo lubi dzieci.Psa tego sama przygarnełam, kiedy mieszkałam na wsi i miałam do tego warunki. Obecnie przeprowadziłam się do Krakowa i nie jestem w stanie się nim opiekować.Jeśli potrzebuje Pani ode mnie dodatkowych informacji służę pomocą. Posyłam parę zdjęć Azy i z góry dziekuję. Pozdrawiam P.S. Pies obecnie przebywa na wsi pod opieką sąsiadki. Z tego, co wiem, sunia nigdy nie była wpuszczana do domu, miała szczeniaki (nie wiem, co z nimi zrobili), opieka sąsiadki polega na karmieniu (nie wiem czym), sunia biega bez opieki. Mam Mikę w hotelu i kolejnego psa nie mam możliwości zabrać. Kto ma jakis pomysł? Sunia czeka w kolejce na ogłoszenia w prasie. Quote
dorota1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Cudna, śliczna mordka:loveu: Ale taka biedna, z takim krótkim futerkiem i nigdy nie wpuszczali jej do domu?!:shake: Quote
tamb Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Po przeprowadzce zostawili .... bo sunia lubi wolność.:shake: Quote
wellington Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 tamb napisał(a):Po przeprowadzce zostawili .... bo sunia lubi wolność.:shake: I jest do niej 'przyzwyczajona' :angryy: Quote
bahlsa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Maleństwo ładne...:) i lubi dzieci :) to wielki plus dla niej. Quote
tamb Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Wszystko wskazuje na to, że Aza w piątek przyjedzie do hotelu. Dość ganiania po całej wsi o głodzie i chłodzie. Nie wiem w jakim jest stanie, czy nie jest w ciąży, trzeba wszystko przy niej zrobić począwszy od odrobaczenia. Będą potrzebne fundusze, których nie mam. Pomoc finansowa tym razem jest potrzebna.:shake: Quote
terra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Aza w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukuje-pieska-sredniej-wielkosci-malopolska-148330/#post13112233 Quote
bahlsa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Aza ma zrobione ogłoszenia (oprócz allegro), teraz tylko telefon z dobrego domku....:modla: Quote
tamb Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Dziękuję, bahlsa.:loveu: W końcu ktoś zadzwoni. Quote
tamb Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Aza przyjechała dzisiaj do hotelu. Jest śliczna i bardzo zestresowana. Wspaniała osoba będzie sponsorować jej pobyt w hotelu. Jednak będzie bardzo potrzebna pomoc finansowa na koszty weterynaryjne. Trzeba ją zaszczepić i wysterylizować. Nie zdziwię się, jeśli okaże się, że jest w ciąży. Quote
tamb Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 bahlsa napisał(a):Aza ma zrobione ogłoszenia (oprócz allegro), teraz tylko telefon z dobrego domku....:modla: Dzięki ogłoszeniom bahlsy, zadzwoniła bardzo miła pani, mówiąc, że na jaką stronę internetową wejdzie, tam Aza i już nie będzie szukać, tylko ją chce i już.:multi: Pani po zmarłaj suni, dom z ogrodem, spanko oczywiście w domu, opieka weterynaryjna, trzy koty. Mam małą sprawdzić na koty, pani ma w czwartek dzwonić a w piątek spotkanie w hotelu i być może pojedziemy z Azą do domu. Quote
terra Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Trzymam kciuki, żeby się udało. Azuniu nie interesuj się koteckami. Quote
tamb Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Pani nie wytrzymała do piątku i jedziemy jutro rano, wyjazd z Krakowa o 9.00.:multi::multi::multi: Quote
bahlsa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 zemdlałam.......;) ale już się podniosłam i BARDZO SIĘ CIESZĘ!! trzymam kciuki :) Tamarko, dokąd jedzie sunia? Quote
dorota1 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Taka cudna sunia o ślicznych oczach, nic dziwnego, że zauroczyła nas wszystkich i tą panią, co tak szybko chce ją mieć u siebie :lol: Quote
hop! Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Mam nadzieję, że Aza akceptuje koty. Trzymam kciuki za udaną adopcję. :thumbs: Quote
tamb Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Azunia już w domku, na koty nie reagowała. Biegała od nowej pani do mnie i dziękowała, rozdając buziaki. Jest kochana i wspaniale trafiła. W hotelu była tylko 4 doby. Przebił ją tylko Kminek, który był 3 doby i znalazł dom z ogłoszenia Tinki, która była tymczasowiczką hop! Aza znalazła dom dzięki ogłoszeniom bahlsy. Dziękuję.:loveu: Quote
Recommended Posts