Glutofia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Mamy szczyla do adopcji. Więcej napisze Amikat ja wrzucę foty Quote
kuba123 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 znalazłam wątek ( trochę na okrętkę) szczylek bossski:loveu::loveu: Quote
HebaNova Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 coż to za szczyl ? - wygląda że duży urośnie Quote
Glutofia Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 No własnie na temat szczyla wie coś więcej Aneta musze jej przypomnieć by tu zajrzała. Jak też coś tak czuje ze duzy potwór wyrośnie Quote
kuba123 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 mnie to on tak trochę na haszczaka/malamuta wygląda Quote
wikuwiku Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Szczyl był u mnie na dt ale już jest wyadoptowany. trzymamy kciuki za jego nowe życie. Ma rodzinę Pan pracuje a Pani w domu bo mają swojego wspólnego szczylka więc pojadą na jedną butlę mleka. Poinformowani o wybrykach i temperamencie suni zdecydowali zgodnie o adopcji szczyla. Życzymy szczęścia i powodzenia suni oraz wiele radości nowej radzinie psióra. Quote
Recommended Posts