Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tego co pisze na Szwajcarach jutro Elza przejmuje Brusa w Łodzi, a że na miejscu będzie późno, to tak jak powyżej napisała. Relacja w piątek.
A mnie samą aż skręca na ciekawość co ciapul tam kombinuje, i czy wyrobimy ze składkami na kołnierze :lol:

Posted

Wczoraj byłam na policji z byłą właścicielka Brusa i złożyłyśmy wspólnie doniesienie na dziada z Olkusza który łże ze pies nie żyje.......

Potem Aneta pojechała pożegnać sie z Brusem....

To jest taki kochany pies ze szok. Taki MIŚ!!!!!!!

Posted

Co za typ:angryy:czemu ziemia nosi takich drani...........
Przykro że p.Anecie tak się życie potoczyło i musiała się rozstać z Brusem:-(wierzę jednak że pod opieką ElzyMilicz dojdzie do siebie no i znajdzie ten ostatni kochający dom

Posted

Ja też w to wierzę. Postaram sie odzyskać od DZIADA dokumenty - rodowód, metrykę itd.

Ten debil twierdzi ze uśpił psa ale niema kwitu, niew ie w której lecznicy i że papiery dał wetowi - DEBIL i DZIAD

Posted

Asiu psa przejęły dziewczyny od berneńczyków.
Jeśli będą sobei zyczyć mozemy goscinnie go wrzucić na stronkę niech sie domek znajdzie jednak one muszą same postanowić czy chcą

Posted

przeklejam ze szwajcarów

Brus dziś po 13stej wyjechał z K-c z Anią. Teraz jest już pod opieką Elzy ale pewnie jeszcze do domu nie dojechali. To b. grzeczny i spokojny chłopak (conie oznacza że nie majstruje przy szwach i rozwala kołnierze :-P ). Ania mówiła, że nie mieli żadnych problemów w czasie podróży. Ma problemy z poruszaniem się ale jest silny i pewnie szybko wróci do zdrowia.
Parę fotek Brusa telefonem: