Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do lecznicy w Katowicach przywieziono potrąconego psa.
Pieczę nad psem sprawuje fundacja S.0.S dla zwierząt.
Pies ma złamane dwie łapy, w jednej brak czucia podejrzenie pogruchotanej miednicy, jutro będzie operowany.
Jest to pies rodowodowy ma tatuaż , jutro postaramy się w Związku ustalić właściciela- zakładając ze jeszcze będzie go chciał bo tak czasem bywa ze nawet psy rodowodowe pozostawiają...
Chyba ze ktoś z Was zna tego psa i moze nas naprowadzić na właścicieli, proszę o pomoc..

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro dowiemy się z jakiej hodowli jest ten psiak. Może dotrzemy do właścicieli.
Biedny psiak. Jutro dowiemy się co z nim dalej. Oby nadawał sie do operacji rany Boga.....

Obawiam sie ze koszty operacji będą ogromne.

Ludzie pomóżcie...

Posted

[quote name='amikat']Jutro dowiemy się z jakiej hodowli jest ten psiak. Może dotrzemy do właścicieli.
Biedny psiak. Jutro dowiemy się co z nim dalej. Oby nadawał sie do operacji rany Boga.....

Obawiam sie ze koszty operacji będą ogromne.

Ludzie pomóżcie...

Szwajcary w kosztach pomogą.
Rzecz jasna po operacji możemy psa przejąć.
Najważniejsze jast odczytanie tatuażu.
Amikat podaj mi proszę swój nr tel. na PW

Posted

Glutofia napisał(a):
Malawaszko po numerze tatuażu. Związek Kynologiczny jutro pracuje od 16 moze uda nam się coś dowiedzieć.

no tak :splat: ja ostatnio mam cięzkie kojarzenie :shock: :lol: chciałam przejrzeć lokalne ogłoszenia w necie

no i wielkie brawo i szacun dla "ludzi od szwajcarów" za gotowosć pomocy :loveu:

Posted

Dziewczyny przepraszam ale nie podam numeru tatuażu na forum.
To katowicki oddział ustalenie hodowli to formalność ale przede wszystkim to właściciel powinien szukac psa a tego najwyraźniej nie robi. Nikt nie zgłaszał sie do schroniska ani do lecznic...
Przekopałam ogloszenia w necie i też nic.

Posted

może chociaż wiadomo w jakim oddziale Zk był tatuowany,w jakim moze być wieku,na szwajcarach w ukrytym wątku można podać nr tat.może hodowcy a jest ich tam wielu rozpoznają psa ,ale zdjęcia można wrzucić we wtorek lub w środę bo remont na portalu mamy

Posted

Kochani...
Mały jest po operacji. Lewa noga tylna cała pogwoździowana. Lewa przednia jest z niedowładem. Porażenie splotu barkowego. Dzisiaj w łapce wraca czucie nie jest źle.
Koniecznie jutro musi zostać z kliniki zabrany. BŁAGAM O DOM TYMCZASOWY!

Teraz najważniejsze.
Pies ma na imię BRUS
Urodził się 21 maja 2008 - to młodziak.
Został wyadoptowany do Katowic - duzy dom rodzina z 1 dzieckiem. Trafił do nich kiedy miał 4 miesiące. Kiedy skoczył rok rozpoczął i ukończył szkolenie PT. Potem po roku małżeństwo się rozstało. Kobieta została z dzieckiem sama . Pies szalał. Siedział w hotelu. Potem kobieta znalazła mu nowy dom w Olkuszu........
Ten NOWY DOM od 3 tygodni twierdzi ze psa uśpił bo był chory, miał dysplazję i nie wiadomo co jeszcze..... Twierdzi ze go uśpił.
Mało tego - od włascicielki Pani Anety żąda zwrotu pieniędzy, nęka ja SMSami .
Ode mnie nie podnosi telefonu. W sodę idziemy gnoja zgłosić na policje.

BERNEŃCZYKI kochane - to tel do mnie 0 722 394 982 amikat@wp.pl Prosże - wiem ze chcecie Brusa przejąć. Pilnie potrzebujemy od jutro tymczasu dla niego!
Szukamy nowego domu. Pies przy operacji miednicy nie był kastrowany . Nowy dom musi być sprawdzony i wyjątkowy ale po co ja to mówię!

Mam też propozycje - koszt jego leczenia do dzisaj to 550 zł + 80 zł za szpital. My to pokryjemy, nazbieramy. Przejmijcie go po prostu , znajdźcie tymczas. Wspierajmy sie!

Wszystkie jego papiery ma nadzieję odzyskamy

Aha - jedyna jego wadą jest to ze kiedy zostaje sam, gryzie wszystko co ma w zasięgu zębów - najchętniej dywany

Posted

o matko biedna psina - mam nadzieję, że wreszcie jego pech do ludzi się skończy - dobrze, że trafił na Was Anetko :Rose: ciekawe co to za "kwiatek" z tego Olkusza :angryy: na samą nazwę tej miejscowości mi się ciśnienie podnosi a tu jeszcze co i rusz objawiają się kolejne "cuda" :shake: