Katcherine Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Asiu oby 2012 byl znacznie szczesliwszy dla Ciebie i Twoich bliskich. Mam nadzieje ze jakos sie pogodzisz ze strata choc napewno nie jest to latwe. I ze spotkasz na drodze jeszcze jedno psie serce , tego Swojego psiego przyjaciela. Ja od odejscia Grysia nie mam takiego pieska niestety- wszystkie sa czyjes, lecz brak takiego tego swojego na wylacznosc burka. Quote
Katcherine Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Asiu oby 2012 byl znacznie szczesliwszy dla Ciebie i Twoich bliskich. Mam nadzieje ze jakos sie pogodzisz ze strata choc napewno nie jest to latwe. I ze spotkasz na drodze jeszcze jedno psie serce , tego Swojego psiego przyjaciela. Ja od odejscia Grysia nie mam takiego pieska niestety- wszystkie sa czyjes, lecz brak takiego tego swojego na wylacznosc burka. Quote
asiaf1 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Dziękuję za życzenia. Trudno pogodzić s ię ze stratą:-(. Gdy odeszła Berta wzięliśmy Kazana, jednego z moich podopiecznych. Jest z nami ponad 2 m-ce. Wcześniejgoprzez pół roku a prawie 1,5roku był w hotelu. Haker, Berta, Murzynek t o były moje psy, Kazan jeszcze nie chociaż jest super psem. Tak mi źle bez nich:-(. Katcherine;18e 296478 napisał(a):Asiu oby 2012 byl znaczie szczesliwszy dla Ciebie i Twoich bliskich. Mam nadzieje ze jakos sie pogodzisz ze strata choc napewno nie jest to latwe. I ze spotkasz na drodze jeszcze jedno psie serce , tego Swojego psiego przyjaciela. Ja od odejscia Grysia nie mam takiego pieska niestety- wszystkie sa czyjes, lecz brak takiego tego swojego na wylacznosc burka. Quote
Katcherine Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Asia wstaw zdjecia Kazana zebysmy choc podziwiali. Z serca ich nie wyrzucisz i zawsze beda z Toba. Niesprawiedliwosc ze tak krotko zyja, ale czytajac na watkach jak inne psiaki cierpia po odejsciu wlasnego pancia moze to lepsza kolej rzeczy ze my po nich a nie one po nas placzemy? Quote
asiaf1 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Dziś mijają 3 lata odkąd nie ma z nami Hakera:-(. Bardzo nam go brakuje. Ból nigdy nie mija... Quote
asiaf1 Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Dziś mija rok od śmierci Berty:-(. Tego dnia też była taka piękna pogoda, poszła na spacer i już z niego nie wróciła:-(. Zawsze będziemy tesknić... Quote
mysza 1 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Straszne są te pożegniania :( i nie da się zapomnieć tych utraconych :( chociaż może to i dobrze, że będziemy pamiętać... Quote
asiaf1 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Za 2 dni minie rok od śmierci Murzynka:-(. Czas niby leczy rany ale...:-( Quote
tanitka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 nie leczy, zabliźnia. Bo ból i smutek z upływem czasu nie są już tak gwałtowne, ale są i gniotą pod rzebrami. :( Quote
asiaf1 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Dziś mija rok... Cały czas za nim tęsknię, nie mogę sobie wybaczyć, że coś przeoczyłam... Murzynku:-( Quote
asiaf1 Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Dziś minął kolejny rok bez Hakerka, już czwarty... Nigdy Cię nie zapomnę kochany Przyjacielu:-( Quote
asiaf1 Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Wczoraj minęły 2 lata od Twojej śmierci Berciu:-(. Kochana, szalona, wesoła psinko... Bardzo nam Ciebie brakuje. Quote
mysza 1 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 :( Ale ten czas leci ale czy leczy rany to nie wiem.... Quote
asiaf1 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 We wtorek minęło okrągłe 5 lat od śmierci Hakera, a 17.09 miną 3 lata odkąd odeszła Berta... Jak ten czas szybko leci, wydaje się, ze jeszcze niedawno z nami były. Nigdy nie przestanę ich kochać, nawet moja 7 letnia teraz Ola pamięta o nich i często je wspomina... Czasami mam wrażenie, że Maja (6 kg mix yokrka, sznaucera i warchlaka) to wcielenie Berty bo wiele rzeczy robi tak jak ona np. nagle dostaje ataku i biega w kólko robią kilkanaście okrążeni po ogródku czy domu tak jak Bercia Man nadzieję, że gdzieś tam biegają i czekają na nas... Quote
asiaf1 Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Trzy lata temu do Hakera dołączyła Bercia:-(... Quote
asiaf1 Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Wczoraj minęła 3- cia rocznica śmierci Murzynka:-( Quote
Recommended Posts