Jump to content
Dogomania

Haker-....-09.09.09 ['], Berta 17.09.2011 ['], Murzynek 08.12.2011 [']

Recommended Posts

Posted

Asiu
oby 2012 byl znacznie szczesliwszy dla Ciebie i Twoich bliskich.
Mam nadzieje ze jakos sie pogodzisz ze strata choc napewno nie jest to latwe.
I ze spotkasz na drodze jeszcze jedno psie serce , tego Swojego psiego przyjaciela.

Ja od odejscia Grysia nie mam takiego pieska niestety- wszystkie sa czyjes, lecz brak takiego tego swojego na wylacznosc burka.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu
oby 2012 byl znacznie szczesliwszy dla Ciebie i Twoich bliskich.
I ze spotkasz na drodze jeszcze jedno psie serce , tego Swojego psiego przyjaciela.

Ja od odejscia Grysia nie mam takiego pieska niestety- wszystkie sa czyjes, lecz brak takiego tego swojego na wylacznosc burka.

Posted

Dziękuję za życzenia. Trudno pogodzić s ię ze stratą:-(. Gdy odeszła Berta wzięliśmy Kazana, jednego z moich podopiecznych.
Jest z nami ponad 2 m-ce. Wcześniejgoprzez pół roku a prawie 1,5roku był w hotelu.
Haker, Berta, Murzynek t o były moje psy, Kazan jeszcze nie chociaż jest super psem.
Tak mi źle bez nich:-(.

Katcherine;18e 296478 napisał(a):
Asiu
oby 2012 byl znaczie szczesliwszy dla Ciebie i Twoich bliskich.

Posted

Asia wstaw zdjecia Kazana zebysmy choc podziwiali.
Z serca ich nie wyrzucisz i zawsze beda z Toba. Niesprawiedliwosc ze tak krotko zyja, ale czytajac na watkach jak inne psiaki cierpia po odejsciu wlasnego pancia moze to lepsza kolej rzeczy ze my po nich a nie one po nas placzemy?

• 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 9 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 9 months later...
Posted

We wtorek minęło okrągłe 5 lat od śmierci Hakera, a 17.09 miną 3 lata odkąd odeszła Berta...

Jak ten czas szybko leci, wydaje się, ze jeszcze niedawno z nami były.

Nigdy nie przestanę ich kochać, nawet moja 7 letnia teraz Ola pamięta o nich i często je wspomina...

Czasami mam wrażenie, że Maja (6 kg mix yokrka, sznaucera i warchlaka) to wcielenie Berty bo wiele rzeczy robi tak jak ona np. nagle dostaje ataku i biega w kólko robią kilkanaście okrążeni po ogródku czy domu tak jak Bercia

Man nadzieję,  że gdzieś tam biegają i czekają na nas...

• 2 months later...