bety Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nowy Dwór Maz. 4.X.2009 (CWC) Sędzia: Marek Bork-Grabkowski PSY Klasa szczeniąt: Cherokee Dragon COLL JAZZ - wo Klasa młodzieży: Finigan AK-KOD DABISIO - V1, Zw.Mł., NJwR Klasa otwarta: Finigan AK-TAN CUFENDER - V1, CWC, NDPwR, BOB Klasa weteranów: Big Benz KODIAK AT AUSSERHALB - nb SUKI Klasa młodzieży: Finigan BOS-ERI LA ISLA BONITA - nb Klasa otwarta: Finigan SIL-KOD BAIARA - V1, CWC, NDSwR Pzdr p.s. - po zmianach musiałam napisać ten post kombinując jak mrówka pod górę :angryy: Quote
Licho Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Errata Big Benz KODIAK AT AUSSERHALB ocena doskonała. Quote
bety Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='Licho']Errata Big Benz KODIAK AT AUSSERHALB ocena doskonała. A przepraszam bardzo, a w którym momencie Kodiak wszedł na ring do oceny? Bo pomiędzy Cufenderem a Krówcią go nie widziałam. Zdjęcia robiłam wszystkim i Kodiaka nie mam, do wyboru BOB też nie wszedł. Proszę o wyjaśnienie. Pzdr Quote
Licho Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 spóźnił się widocznie. Może nie chciał zdjęcia? zapytam go przy okazji. Quote
bety Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Licho napisał(a):spóźnił się widocznie. Może nie chciał zdjęcia? zapytam go przy okazji. Ciekawe i bardzo rzeczowe wyjaśnienie. :p Pzdr Quote
Recommended Posts