ANANA AMAROK Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Psy: Klasa młodzieży JERRY Eskimoski Domek - 1 dosk. zw. mł NJwR Klasa pośrednia JASPIS Gidelskie Sanie - 1 dosk. CWC Klasa otwarta Husqvarna BEST BEAUTY - 1 dosk CWC TOP TRENDY Marakaja - nb Klasa championów Oumiak's AMBASSADEUR DE FRANCE - nb Ebonyshadow n Shapali's DRAGON - 1 CWC NDPwR Klasa weteranów CEDAR de Ciukci - 1 - III BIS weteran Suki Klasa szczeniąt ARCTIC BLACK QUEEN Shaaktoolik - wo NSZwR (brawo Aniu!) ;) Klasa młodzieży LOVE Śnieżne Zjawisko - 1 dosk. Zw.mł :razz: (brawo Martynko!) LAGUNA Gidelskie Sanie - dosk. 2 Klasa otwarta Ebonyshadow's HUSQVARNA ISIS - 1 dosk CWC NDSwR BOB JELEMBA de Ciukci - dosk 2 Klasa championów ANDROMEDA Gidelskie Sanie - 1 CWC Klasa weteranów BASZA Akademicka Rodzinka - nb GRATULUJĘ!! :) Quote
Cyraneczka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Gratulacje dla JOLI i psiaków!!! Poszaleliście :-) Gratki dla Kasi i Rysia i pozostałych finalistów!!! Quote
Nitor-Nivalis Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jola WIELKIE GRATKI :multi::multi::multi: SUPER WYNIK :multi::multi::multi: GRATKI DLA POZOSTALYCH Quote
Inarugowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ANANA AMAROK Dzięki:loveu: Gratulacje dla wszystkich! Quote
Kida Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Gratulacje dla zwycięzców! :multi: Zwłaszcza dla dwóch husky z Kanady. Bardzo się cieszę z BOBa dla ślicznej ISIS. :loveu: Quote
Zaltana Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [SIZE="3"][SIZE="4"]Gratulacje dla wszystkich zwycięzców:multi::multi::multi::multi: [SIZE="4"]Szczególnie Dragon:loveu: Quote
husky_strzegom Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Brawo! Gratulacje dla Joli, Kasi i Rysia :) Quote
nordic blue Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ogromne gratulacje dla zwycięzców zwłaszcza dla joli, kasi i ryśka Quote
gidelskie-psy Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Za gratulacje dziękujemy ,pozwolę sobie tylko dodać CEDAR de Ciukci -III BIS Weteran:oops: Quote
mortikia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Kida napisał(a): Bardzo się cieszę z BOBa dla ślicznej ISIS. :loveu: Ja też :loveu::multi: Quote
ANANA AMAROK Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Bardzo się cieszę z BOBa dla ślicznej ISIS. :loveu: Kochana sunia i nawet dziabnięte ucho nie przeszkadza jej w takich osiągnięciach :) Brawo! Quote
_Agnieszka_ Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='gidelski*****'] CEDAR de Ciukci -III BIS Weteran:oops: :Dog_run::Dog_run: Gratulacje dla wszytkich a szczegolnie dla Kasi Rysia takie Ogromne ;)!!!Cedar po raz kolejny pokazal klase :multi::multi::multi: Chlopak wie po co czeka na finaly i ze jego miejsce na podium :cool3::diabloti::cunao::cunao: :laola::laola: Quote
gidelskie-psy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Agnieszka dziękujemy w imieniu "dziadka" on tak:evil_lol: no cóż po złości dla mnie bo ja nie chciałam czekać na finały...:evil_lol: Quote
_Agnieszka_ Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='gidelski*****']Agnieszka dziękujemy w imieniu "dziadka" on tak:evil_lol:[quote name='gidelski*****'] no cóż po złości dla mnie bo ja nie chciałam czekać na finały...:evil_lol: No a jak ;)cos w stylu jak mi Jasper zrobil w Walbrzychu:diabloti: jak chcialam uciekac do domciu przed finalami :evil_lol: No ale nie ma sie co dziwic w koncu to Ciukciaki :razz::lol:wiedza wszystko najlepiej :diabloti:;):diabloti: Quote
Recommended Posts