Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę powiedzcie czy warto jechać z psiakiem do Szklarskiej. Czy jest tam gdzie pochodzić czy też wszystko wokoło to parki narodowe?

Posted

witam

ja bylam z psem w zeszlym roku. pelno psow chodzi na szlakach czasami widzialam nawet bez smyczy ale za to pilnowaly sie nogi. o chodzenie sie nie martw bo jest pelo szlakow a same miasteczko jest cudowne. takze mozesz jechac smialo

pozdrawiam i milego wypoczynku

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja byłam w Szklarskiej i nie było problemu i z kwatera i ze szlakami. Bigosek co prawda na początku wchodził ze smyczka, ale nie było turystów, więc biegł bez oczyiście trzymając sie w poblizu:p

• 1 year later...
  • 2 years later...
  • 7 months later...
  • 1 month later...
  • 4 years later...
Posted

Jesli ktoś już wybiera sie do szklarskiej polecamy sprawdzone 2 miejsca : RESTAURACJA KAPRYS i KAWIARNIA FANTAZJA. jeden właściciel bodajże , sa tez pokoje gościnne. Psiaki miłe widziane, nasza sznaucerka poza klasyczną miską wody miała zagwarantowane głaski od kelnerów :)
A nocleg np CHATA BIEGACZA. standard dobry, śniadanie bez szaleństw, ale lokalizacja zaraz przy wyjściu na szlak np na Szrenicę :)

• 3 months later...
Posted

Polecam Szklarską z psem! Byliśmy w Willi Adam,  cena ok, piesek nie płacił :) W góry wszędzie z pieskiem można iść. Polecam również Zamek Czocha, miejsce mega przyjazne psom, zwiedzać można nawet komnaty zamku!!!