GoniaP Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Sunia jest mixem ast... Jest słodyczą na 4 łapach. Najchętniej weszłaby w człowieka, żeby tylko ją dostrzegł, a jak dostrzeże - pokocha - to pewne! Serce kroi się na jej widok za kratami... Dlaczego tam się znalazła? Bóg jeden raczy wiedzieć. Widać, że cierpi, widać, że za wszelką cenę chce zwrócić na siebie uwagę... Chce do domu.... Kto zna TTB, ten zna ich mimikę. Pręgusia buzią jest w stanie wyrazić wszystko.... Przy powitaniu, buzię ściąga w pełen oczekiwania "uśmiech", przy pożeganiu widać podkowę :-( Nie ma w niej cienia agresji, a jedynie chęć przynależenia. Ona podporządkuje się każdemu, kto da jej odrobinę miłości... Pręgusia: Picasa Web Albums - Małgorzata - Pręgusia Quote
hajaa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Zaznaczam. Jaka słodka maleńka. laleczka :-( Quote
GoniaP Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Znalazłby się może ktoś, kto wstawiłby tu zdjęcia Pręgusi? Quote
GoniaP Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Zdjęcia nie oddają jej uroku i gamy min, słodkich, którymi dysponuje... Słodziak nad słodziakami, nic tylko brać i kochać! Quote
agaga21 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 śliczna dziewczynka, taka się delikatna wydaje... a noce już takie zimne:shake: w jakim ona może być wieku? czy ktoś ją już gdzieś ogłasza? Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 agaga21 napisał(a):śliczna dziewczynka, taka się delikatna wydaje... a noce już takie zimne:shake: w jakim ona może być wieku? czy ktoś ją już gdzieś ogłasza? To młodziutka sunieczka po sterylce. I niestety nikt jej nie ogłasza :shake: Quote
agaga21 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 chętnie zrobiłabym jej allegro ale troszkę mało o niej wiadomo i nie za bardzo wiem co napisać. może dałabyś tekst do ogłoszeń? pewnie nie ma szans na zdjęcia poza klatką? Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 agaga21 napisał(a):chętnie zrobiłabym jej allegro ale troszkę mało o niej wiadomo i nie za bardzo wiem co napisać. może dałabyś tekst do ogłoszeń? pewnie nie ma szans na zdjęcia poza klatką? Spróbuję coś sklecić i może uda się zrobić dziewczynce ładniejsze zdjęcia na dniach. Quote
Helga&Ares Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Gonia, zrób Jej zdjęcia poza kratami, koniecznie, ONA JEST PIĘKNA! Już sobie wyobrażam jak wygląda na żywo. Na pewno znajdziemy Suni domek! Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Bardzo dziękuję Domiś za piękny banerek :loveu: BTW czy może mi ktoś udzielić instrukcji jak sprawić by banerki w moim podpisie były w 1 rzędzie??? :oops: Quote
Helga&Ares Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 GoniaP napisał(a):Bardzo dziękuję Domiś za piękny banerek :loveu: BTW czy może mi ktoś udzielić instrukcji jak sprawić by banerki w moim podpisie były w 1 rzędzie??? :oops: Daj delete przed banerkiem Patyczka. Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Helga&Ares napisał(a):Daj delete przed banerkiem Patyczka. Ty to masz ... główkę :loveu: Quote
Kana Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ona nie ma czegoś ze skórą czy tylko tak wygląda źle ? Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Kana napisał(a):A ona nie ma czegoś ze skórą czy tylko tak wygląda źle ? Skórę ma zdrową. Quote
GochaT Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ale cudowna sunieczka - zapisuje będę śledzić , domku nie mogę zaoferować ale jak będzie płatny tymczas to dołożę grosza Quote
Recommended Posts