Pinesk@ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 CZAKI- pies, ok. 7 lat Czaki to nasz kochany szaleniec. Jest typowym psem podwórkowym. Gdy ma dużo przestrzeni czuje się jak w raju. Mimo tego, że jest już dorosłym psem nadal uwielbia się bawić. Szaleje za piłeczkami i wszelkimi zabawkami, które można porwać i rozbebeszyć:) Bardzo dobrze dogaduje się z suczkami, natomiast innych samców nie darzy sympatią:) Lubi dominować. Czaki bardzo lubi towarzystwo człowieka. Jeśli lubisz spędzać czas na świeżym powietrzu to jest psiak dla Ciebie!:) Czaki jest wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony i zaczipowany. Zadzwoń do schroniska i zapytaj o adopcję: (58 ) 531 96 56 lub napisz: tczew.schronisko@wp.pl strona schroniska: www.tczew.otoz.pl 83-110 Tczew ul. Malinowska PAMIĘTAJ! Pies to nie zabawka, nie jest rzeczą! Pies jest wierny, kocha i chce być kochanym! KONTAKT: Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Tczewie ul. Malinowska,Tczew tel. 0 58 531 96 56 abartoszewska@interia.eu Ogłoszony na: adopcje.org lento.pl tcz.pl szerlok.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl alegratka.pl + pakiet od naszych schroniskowych ogłoszeniodawców Quote
akucha Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nakrecony na piłkę jak sopocki kajtuś. Ładny psiak, w typie mojej Pyni. Quote
Pinesk@ Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Ojj nie tylko na piłki- na wszystko co nadaję się do zabawy a konkretniej na to w co można się fajnie wgryźć i nie puszczać. Dziś chciałam wariata zabrać na spacer to się wgryzł w szelki i nie chciał puścić, potem to samo ze smyczą. W końcu zrezygnowałam i pobawiliśmy się w kojcu :) Czaki :cool3: YouTube - MOV006 A tu zabawa Czakiego i dogomaniackiego tczewskiego wolontariusza bartolini YouTube - MOV008 Quote
pinkmoon Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jejku, wygląda jak starszy brat Haneczki z Dąbrówki :crazyeye: Quote
Pinesk@ Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Rzeczywiście, jak starszy brat :lol: "Kręcioł" :evil_lol: YouTube - MOV007 kolejny i już ostatni :razz: YouTube - MOV009 Quote
kozak Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 a może mi ktoś powiedzieć od kiedy on jest w tym schronisku ,bo mam m zrobić gazetkeę do szkoły i moja nauczycielka chce zeby tam pisalo od kiedy on jest... Quote
Pinesk@ Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 od okołu roku w schronisku ale nie wiem dokładnie od kiedy, jutro się dowiem. A konkretnie to gazetka szkolna w jakiej szkole i gdzie? :lol: Quote
Kana Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ten brzydal kilka razy chcial mnie ugryźć jak bylam z nim na wybiegu ;] Nie podobalo mu sie jak dotykalam jego siersci, takie typowe pekinczykowe zachowanie. Jest strasznie zadziorny i bardzo dominuje. Na pewno moim zdaniem nie nadaje sie do dzieci :shake: Quote
Pinesk@ Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Dokładnie Kana- do dzieci na pewno nie. Przekonałam się o tym ostatnio i miałam właśnie zrobić poprawkę w opisie. Capnął mnie kiedy go złapałam za bok i to dosyć mocno, nie na żarty, siniaka miałam niezłego. Ogólnie jest psem bardzo pewnym siebie i tak jak mówisz dominującym. Quote
Pinesk@ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Czaki zimowo: :lol: [video=youtube;ENuBECM_4gY]http://www.youtube.com/watch?v=ENuBECM_4gY[/video] Quote
Pinesk@ Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 A tu sklejka filmików. Niestety nie ma głosu.. no ale cóż :lol: [CENTER][video=youtube;6Bm8rpgZk9w]http://www.youtube.com/watch?v=6Bm8rpgZk9w[/video] [/CENTER] Quote
karolina27 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A ja nie miałam z nim nigdy takich przygód...bardzo pogodna i wesoła psinka...tylko zabawy mu w głowie. Nie zauważyłam też nigdy, żeby był zadziorny lub chciał dominować. Jakoś mi ten komentarz zupełnie nie pasuje do Czakiego - często zabieram go na spacery, na których jest także bardzo grzeczny. Być może nie do maleńkich, ciągnących za ogon, dzieci, ale już do starszych, uważam, jak najbardziej. Pies jest bardzo kontaktowy, uwielbia, gdy wchodzi się do jego kojca, zaraz zachęca do zabawy i radośnie merda kitką:) - i na pewno zasługuje na nowy dom! Świetny filmik!!! Quote
Pinesk@ Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Czaki ciągle w schronisku. Biedny psiak z nadmiarem energii, której nie może właściwie spożyć. Cąły czas czeka na aktywnego pana. Razem z kilkunastoma innymi psiakami ma odnowione na dwa tygodnie ogłoszenie na tcz.pl Quote
Pinesk@ Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 no nie wierzę, że nie napisałam... Czakulec od dłuzszego czasu ma już dom! :) Quote
Recommended Posts