gwiezdny-wyslannik Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Dzisiaj sobie tak szukałam wystaw na początku lipca aby jeszcze przed wakacjami gdzieś pojechać... I znalazłam wystawę w Rumunii - Ploiesti ( 1200 km. z Warszawy ;) ). Inforamcje na temat wystawy znajdują się tu -> http://www.achph.home.ro/buletin2005ph.pdf . Szukam osoby chętnej z Warszawy lub okolic, która byłaby chętna na taki wyjazd ;) Zgłszenia do : 24.06.2005 . Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Kinguś może Ty z Nobiskiem co...? Bo strasznie chce jechać, ale lepiejby było w dwie osoby. Quote
Martyna Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 oo fajne :-) lubie takie egzotyczne wojaze ;-) szkoda, ze to w dniu Warszawskiej :( Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 No szkoda, ale ja Warszawską sobie odpuszczę na koszt Rumunii. Martyna a może Ty się zdecydujesz pojechać co....? :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 No szkoda, ale ja Warszawską sobie odpuszczę na koszt Rumunii. Martyna a może Ty się zdecydujesz pojechać co....? :wink: Quote
Martyna Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 ja niestety musze sobie odpuscic :( takie wystawy to chetnie od wrzesnia :-))) a jak juz bede miala nastepnego flacika to juz wogole bardzo chetnie (jesli sie ur bedzie w ml okolo marca) :D moge zwiedzic caly swiat :D z Afera to ja moge jezdzic na takie, ze tak powiem zadupia jak Rumunia :D Quote
króliczek Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 @ Wysłannik-niestety ja odpadam :cry: zbieram fundusze na Haapsalu(1000 km) :D A potem zasłużony urlopik :D @Martyna- Ty kochana zamiast z psami -ucz się w tej Ameryce jezyków -jak będziemy jeżdzić "po świecie" -będzie jak znalazł :wink: :wink: Quote
Recommended Posts