Pinesk@ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Kiedy go pierwszy raz zobaczyłam, ponad rok temu, pomyślałam: młody, ładny, wesoły pies. Pewnie szybko znajdzie dom. Myliłam się. Mijały tygodnie, miesiące a Hektor jak siedział w schronisku tak siedzi dalej... Młody, pełen werwy nieduży psi urwis o ciekawym i zakręconym usposobieniu. Łagodny w stosunku do ludzi, pieszczoch i przytulas. Uwielbia głaskanko, czochranie no i aportowanie. Bardzo lubi dzieci. W stosunku do suczek ok, dzieli kojec ze swoją psią koleżanką, do psów zadziorny. Hektor to prawdziwy "crazy dog". Szalony, uwielbiający biegać, cieszy się całym sobą, krótki ogonek na okrągło jest w ruchu. Hektor jest najszczęśliwszym psem pod słońcem gdy może wyjść na spacer z człowiekiem. Długi pobyt w schronisku niestety już go przytłacza, jest smutny i nieszczęśliwy, nikt go nie chce, mimo że na każdego przechodzącego koło jego kojca patrzy błagalnym wzrokiem mówiącym: "Zabierz mnie!". To piesek, który nie zasłużył na schronisko. Czeka na kochający, prawdziwy dom! Zadzwoń i zapytaj o adopcję: 500 504 752 lub ( 58 ) 531 96 56 albo napisz: abartoszewska@interia.eu strona schroniska: www.tczew.otoz.pl 83-110 Tczew ul. Malinowska Quote
bartolini Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ^^ Myśle że Hektor jeszcze nie znalazł domu, bo wygląda jak zwykły, niczym nie odznaczający się z wyglądu pies. Mam nadzieję, że ktoś przeczyta to ogłoszenie i przyjedzie odwiedzić Hektora, bo z tym psem nie można się nudzić :loveu: Quote
Pinesk@ Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Dokładnie, taki zwykły ale niezwykły z charakteru kundelek. Wczoraj był na spacerku, grzeczny był, nawet nie zaczepiał innych psów :cool3: Ogłoszenia ma na razie tylko na alegratce.pl i trojmiasto.gumtree.pl Nikt się nim jeszcze poważnie nie zainteresował. Quote
Pinesk@ Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Wygrzebałam filmik z Hektorem z zimy: [video=youtube;u7uRdXc5nBc]http://www.youtube.com/watch?v=u7uRdXc5nBc[/video] i kilka zdjęć: Quote
karolina27 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 brrr, jaka zima...Jak sobie to przypomnę...Do góry Hektorku, pokaż, jaki jesteś piękny! Quote
Pinesk@ Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Hektor nie żyje- został uśpiony. Powód: agresja do psów. Żegnaj kochany, tak mi przykro, że nie zdążyłam Ci pomóc :( Quote
plina Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Hektor? Pamiętam spacer z nim.. Te urocze oczka, uśmięchnięta mordka.. Dlaczego nikt cię nie chciał?! :bigcry: Quote
Igiełka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Biegaj piesku szczęśliwy po zielonych łąkach. :-( Quote
Recommended Posts