Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mojemu psu sie cos powalilo i sra mi w chacie mimo ze reguralnie wychodze z nim na spacer... robi to z premedytacja i na złosc bo np nie pozwalam mu wchodzic do Pokoju w ktorym bawi sie dziecko bo pies zabiera mu zabawki i jest awantura... i tak sobie mysle ze moze ja jeu też nasram do Kontenera ktora robi za jego bude w Mieszkaniu hihih...ale by sie zdziwil :P

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NiJaSe- problem jest powazny , jak sobie zrobilas zart TO osobiscie Cie znajde w tej Warszawie i powiem co tym sadze.
Moj maz podchwycil Twoj typ i juz pedzi!!!!
Jak tu bedzie sajgon to biada Ci BIADA :-)
a moje kocisko wyjatkowo zlosliwe.

Posted

Tundra naprawde tak zrobilam , zadzialala moje wrodzona zlosliwosc i powiedzialam jak Kuba bogu tak bog Kubie , u mnie sie to sprawdzilo , przeszlo jej to osikiwanie jak reka odjal a przeciez co chwila jakis nowy pies sie w domu zjawia i ani jej przez mysl nie przechodza demonstracje w postaci sikania

Posted

DEKLARACJE STYCZEŃ:

FIKS - 20 zł
Agata51 - 20 zł
Niteczka - 20 zł
Lucyna - 20 zł
Ketunia - 20 zł
Certusowa - 20 zł
Ingrid44 - 150zł

RAZEM: 270 zł

DEKLARACJE LUTY:

Agata51 - 20 zł
Lucyna - 20 zł
FIKS - 20 zł
Niteczka - 20 zł
Ketunia - 20 zł

[SIZE=2]RAZEM: 100 zł

DEKLARACJE MARZEC:

FIKS - 20zł
Agata51 - 20zł

RAZEM: 40zl

DEKLARACJE KWIECIEŃ:

FIKS - 20zł

RAZEM: 20zl

WPŁATY JEDNORAZOWE:

Kossu - 30 zł
Figbast - 30 zł
z bazarku - 15 zł
Lucyna - 100 zł
z wątku Rudzika - http://www.dogomania.pl/forum/f85/ru...491/?highlight= miało być 55zł, wpłynęło - 35 zł
obraczus87 - 10 zł- z wątku Szurki
FIKS - 40 zł
bazarek - 55 zł
bazarek - 15 zl

WYDATKI:
315 zł - opłata za DT, odrobaczenie oraz odpchlenie
Wydatki:
- 104 zł - karma
- 300zł - opłata za Hotelik 10.12-2009-09.01.2010
- 100zł - opłata za Hotelik 09.01.2010-19.01.2010
- 100zł - opłata za Hotelik 19.01-29.01.2010
- 100zł - opłata za Hotelik 29.01 - 08.02.2010
- 90 zł - karma

[SIZE=4]Na koncie zostało:

Na koncie zostaje: 211zł.

Posted

obraczus, nie rozumiem tych rozliczeń:

DEKLARACJE STYCZEŃ:

FIKS - 20 zł
Agata51 - 20 zł
Niteczka - 20 zł
Lucyna - 20 zł
Ketunia - 20 zł
Certusowa - 20 zł
Ingrid44 - 150zł

RAZEM: 270 zł

DEKLARACJE LUTY:

Agata51 - 20 zł
Lucyna - 20 zł
FIKS - 20 zł
Niteczka - 20 zł

[SIZE=2]RAZEM: 80 zł

DEKLARACJE MARZEC:

FIKS - 20zł
Agata51 - 20zł

RAZEM: 40zl

DEKLARACJE KWIECIEŃ:

FIKS - 20zł

RAZEM: 20zl

Moja ostatnia wpłata poszła 31.01. Dlaczego jestem wpisana i na luty, i na marzec?

Posted

Agata ostatnia wpłata dotarła do mnie 01.02, jednak wcześniej dostalam info od Sylwii, aby Twoja wpłatę z watku Szurki (20zł) przepisac na Łatusia. Myslałam, że ta przeniesiona deklaracja ma pojść na poczet nastepnej deklaracji. Stąd takie rozliczenie.

Posted

Donko, będziemy niedługo znów atakować portale ogłoszeniowe, allegro itp. Ładne zdjęcia to podstawa. Musimy go zaprezentować inaczej. Ja dzisiaj wydałam dwie swoje podopieczne do DS. Teraz zawezmę się na Łatusia, bardzo ładny piesek, on nie może dłużej czekać. Tak więc czekamy na portret i zdjęcia z córcią, innym pieskiem, przy nogach człowieka, tak aby można było ocenić jego wielkość. Portrecik z ładną minką.
Baaardzo prosimy i z góry dziękujemy.
Tekst też trzeba zmienić.
Ta rodzinka z kotami nie nadaje się ...

Posted

Do końca allegro naszego malca zostało 6 godzin. Ma jednego obserwatora, może się odezwie.
Z odnowieniem poczekamy na fotki i tekst.

Donko, czy Łatuś potrafi zostać sam w domu, czy coś niszczy, a może to psiaczek bez wad?
Czy on potrafi się bawić zabawkami, czy jest wesołym pieskiem?
Czy mógłby zamieszkać w bloku, czy jest strachliwy, szczekliwy?
Przepraszam, że takie zadaję pytania, szukam weny ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='obraczus87']Łatusiu misiu do góry ;)

Miejmy nadzieję, że lada chwila bedziesz miec domek :)[/QUOTE]

jemu sie nie spieszy, gdzie mu bedzie lepiej jak u Donki :) :) :)

Posted

kurcze w Celestynowie haszczak siedzi , potzreba mi o nim info , narazie mam tylko fotki ktore zrobila Kosu bedac tam tydzien temu , ale teraz Kosu chora i nie pojedzie a ja bym chciala ruszyc sprawe psiaka ,zeby go stamtad jak najszybciej zabrac

Posted

[quote name='NiJaSe']kurcze w Celestynowie haszczak siedzi , potzreba mi o nim info , narazie mam tylko fotki ktore zrobila Kosu bedac tam tydzien temu , ale teraz Kosu chora i nie pojedzie a ja bym chciala ruszyc sprawe psiaka ,zeby go stamtad jak najszybciej zabrac[/QUOTE]

Może Tanitka będzie w schronie???

Posted

możesz zadzwonić i zapytać,
poza zdjęciami chyba kosu tez ci jakieś info o nim dała.

haszczak w celest raczej szybko pójdzie do adopcji, bo tu moda teraz na nie panuje... więc trzeba go zarezerwować albo szybko wyciągać

jeśli nic nie popsuje mi planów to jutro podskoczę do schronu, tylko napisz mi czego mam się konkretnie o nim dowiedzieć.

Posted

ile ma lat mniej wiecej , moze mozna okreslic skad sie tam znalazl i jaki ma temperament , jak sie odnosi do innych psow bo przypuszczam ze do ludzi jak to haszczak bezagresyjnie. Ranyyy niech go nie wyadoptowuja byle komu !!! w razie co zalatwie wizyte przedadopcyjna byleby nie poszedl w bylejakie rece