obraczus87 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Tez mysle ze kastracja pomoze........ ŁATUS A FE!!!!! Quote
Sylwia K Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 tez tak myślę, poczytałam troszkę na innych forach o takim problemie i wszyscy radzą kastrację. Trzeba będzie zabieg zrobić szybciej jednak Quote
Ania&Rudy Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 zapytam koleżankę o behawiorystę, nie zaszkodzi, a może pomoże :) Quote
Sylwia K Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 juz skontaktowałam się z poleconą przez jednego uprzejmego pana od bigli z behawiorystką:lol: najprawdopodobniej to wynik stresu związanego z kolejna zmiana miejsca zamieszkania. Wieści z dzisiaj są dobre: Łatuś pierwszy raz został sam w domu i nic nie zrobił! Zero siuśków ani czegokolwiek:multi: Drzwi do pokoi były otwarte, wiec istniało ryzyko że zasika łóżka, ale Łatuś był grzeczniutki. Łatuś wychodzi teraz na spacerki w szelkach -ponoć w nich lepiej mu się spaceruje. Jak wychodzi w towarzystwie swej współlokatorki (suni pani Ani) to mniej się boi ruchliwych ulic.:razz: Quote
Ingrid44 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 To Super wiesci. Bardzo sie ciesze ze Latus juz sie zaklimatyzowal :) Quote
agata51 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jak zwykle, dowiaduję się ostatnia. Tak to jest, jak się na wątkach nie bywa. Łateczku, tak się cieszę! Buziaki! Quote
Sylwia K Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Łatek ma biegunkę z krwią Pani Ania prosi o pomoc w leczeniu finansowa, gdyż w tym miesiącu miałą bardzo wiele wydatków... nie wiem co o tym sądzić... Quote
Lucyna Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Może złapał jakiegoś wirusa, moja córcia była dwa dni temu ze swoim hasiorkiem z tą samą dolegliwością i były tam jeszcze dwa takie psiaki ... ? Myślę, że tym razem należy pomóc jeśli jest to zgodne z prawdą, nie sądzę, żeby było inaczej. Wypowiadam się tylko za siebie, nie mam doświadczenia w takich sytuacjach. Jeśli jesteście innego zdania, zrozumiem. Quote
Sylwia K Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 był odrobaczmy paratexem w połowie listopada powiedziałam Pani Ani, że pomożemy w leczeniu Dziś Łatek pójdzie do weta, ma nadzieję, że i tym razem okaże się, ze to tylko przejściowe problemy i antybiotyk pomoże Quote
obraczus87 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Miejmy nadzieje, ze to kwestia stresu i zmiany karmy. Trzymamy kciuki za Łatusia. :) Quote
Ania&Rudy Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Gdyby coś się działo, to podobno świetna jest ta p. dr Aleksandra Szywała Warszawa, ul. Panny Wodnej 47 (Radość) tel. 022 615 79 03, jest też wykładowcą akademickim Quote
Certusowa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Nasz pies mial biegunke z krwia 1 dzien. Polecialam do weta i bylam ktoras z kolei, wiec sie uspokoilam. Ta biegunka byla u nas ok. miesiac temu w miescie, a trwala.... gora 3 dni. U naszego psa niecale 2 dni trwala. Dostal 3 razy antybiotyk i bylo ok. (W sumie juz po pierwszym byla radykalna poprawa, ale mial dostac 3x, to dostal) Quote
Rustamka_24_Kalisz Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kochane dawno mnie u Łatulka nie bylo ...tym wieksza moja radosc ze znalazl Domek ... Strasznie sie ciesze :) NAtanek nosi szaliczek Latusiowy i mowi ze to od Latunia ma ten palik( w sensie szalik ) j jak ja sie ciesze :) Quote
Sylwia K Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 dziś wieczorem będę dzwonić do pani Ani, dam znać Quote
NiJaSe Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 a ja takim malym offikiem , w przenosni i doslownie http://www.dogomania.pl/threads/180960-5-bAE-bli-po-haszczej-mamie-szuka-domkow-pomozcie-bo-pojda-byle-gdzie Quote
Sylwia K Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Łatuś ma się dobrze i uczy się życia w mieście. Quote
Sylwia K Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 czekamy na kastrację a resztę przelejemy na innego psiaka Quote
obraczus87 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Sylwia K napisał(a):czekamy na kastrację a resztę przelejemy na innego psiaka Przepraszam, zapomniałam o Jego kastracji. Quote
Recommended Posts