Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz skontaktowałam się z poleconą przez jednego uprzejmego pana od bigli z behawiorystką:lol:
najprawdopodobniej to wynik stresu związanego z kolejna zmiana miejsca zamieszkania.

Wieści z dzisiaj są dobre:
Łatuś pierwszy raz został sam w domu i nic nie zrobił! Zero siuśków ani czegokolwiek:multi:
Drzwi do pokoi były otwarte, wiec istniało ryzyko że zasika łóżka, ale Łatuś był grzeczniutki.
Łatuś wychodzi teraz na spacerki w szelkach -ponoć w nich lepiej mu się spaceruje. Jak wychodzi w towarzystwie swej współlokatorki (suni pani Ani) to mniej się boi ruchliwych ulic.:razz:

Posted

Może złapał jakiegoś wirusa, moja córcia była dwa dni temu ze swoim hasiorkiem z tą samą dolegliwością i były tam jeszcze dwa takie psiaki ... ?
Myślę, że tym razem należy pomóc jeśli jest to zgodne z prawdą, nie sądzę, żeby było inaczej.
Wypowiadam się tylko za siebie, nie mam doświadczenia w takich sytuacjach. Jeśli jesteście innego zdania, zrozumiem.

Posted

był odrobaczmy paratexem w połowie listopada

powiedziałam Pani Ani, że pomożemy w leczeniu
Dziś Łatek pójdzie do weta, ma nadzieję, że i tym razem okaże się, ze to tylko przejściowe problemy i antybiotyk pomoże

Posted

Nasz pies mial biegunke z krwia 1 dzien. Polecialam do weta i bylam ktoras z kolei, wiec sie uspokoilam. Ta biegunka byla u nas ok. miesiac temu w miescie, a trwala.... gora 3 dni. U naszego psa niecale 2 dni trwala. Dostal 3 razy antybiotyk i bylo ok. (W sumie juz po pierwszym byla radykalna poprawa, ale mial dostac 3x, to dostal)

• 2 weeks later...