Ingrid44 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Wielka szkoda ze jeszcze nie ma domku dla Latusia, a juz byla nadzieja. Quote
Ingrid44 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jesli dobrze pamietm to Latus bedzie mial ogloszenie w "Moj Pies" zrobione przez Dogo07. Czy jest w lutowym numerze ? Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Trzeba poszukac środków na kastrację dla Łatusia. Sylwio, podpytaj DOnkę ile kosztuje kastracja u niej. Quote
Sylwia K Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 nie ma Łatusia w tym numerze (teraz sa w typie pudla) pewnie w lutym będzie. Quote
Donka5 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Mróz jest tak duży,że psy nie są chętne na dłuższe spacery. Marzną im łapy.Latuś też do nich się zalicza, woli zimę w domu:-).Mogę zadzw.w poniedziałek mogę zadz.do wet.i spytać o cene kastracji. Quote
obraczus87 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Donka, czekamy na info dot. ceny kastracji :) Quote
obraczus87 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Lucyna napisał(a):Czy Łatuś ma allegro? juz nie ma.... Dziewczyny, ja ogłoszen nie umiem zrobic.... Moze warto wykupic ogloszenia na bazarku?? Koszt 20ogloszen to 10zł...... chyba ze któras z Was umie hurtem porobic ogloszonka.... Przeciez sam domek sie nie znajdzie dla Łatusia :( Quote
Lucyna Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja mogę wystawić allegro, wykupić resztę na bazarku też można. Hotelik to jaki region? Myślę, że typ jego trzeba zmienić, może wizualnie w typie beagla? zanim zamieszczę na allegro skonsultuję na wątku Quote
obraczus87 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Hotelik to województwo mazowieckie..... Quote
Ingrid44 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Lucyna napisał(a):Ja mogę wystawić allegro, wykupić resztę na bazarku też można. Hotelik to jaki region? Myślę, że typ jego trzeba zmienić, może wizualnie w typie beagla? zanim zamieszczę na allegro skonsultuję na wątku Latus faktycznie przypomina beagla. To dobry pomysl :) Quote
obraczus87 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Trzeba sie ostro wziac za ogłaszanie psiaka. On dawno powinien byc już w swoim domu. Cioteczki, trzeba jeszcze spróbowac zebrac kasę na kastracje... wiem, że styczeń jest miesiacem ciezkim :( jak sie dowiemy ile kosztuje kastracja u Donki - ruszamy w poszukiwaniu kasy. Quote
Lucyna Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 taki tekścik: Łatuś – młody, spokojny piesek w typie beagla do adopcji. Łatuś to młody około 2 – letni piesek, który kilka miesięcy spędził w schronisku. Niestety nie radził sobie w takich warunkach. Dzięki wolontariuszom został przeniesiony do płatnego domowego hoteliku. Jest bardzo grzecznym, małym i niekłopotliwym pieskiem. Bardzo łagodny i przyjazny w stosunku do innych zwierząt. Idealny dla rodziny z dzieckiem jak i dla osoby starszej. Łatuś zachowuje czystość w domu, nie niszczy, ładnie chodzi na smyczy i bardzo lubi pieszczoty. Niestety czasu nie mamy za dużo, pilnie poszukujemy domu, który przyjmie i pokocha tego łaciatego pieska. jeśli coś nie jest zgodne z prawdą to krzyczeć proszę Quote
obraczus87 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [FONT=Times New Roman]Taki tekst napisała Sylwia na plakacie Łatusia :) Łatuś to młodziutki, około 2 letni mieszaniec beagle z Jack Russell Terrierem. [/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Jest bardzo grzecznym małym i niekłopotliwym pieskiem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dzięki ludziom o wielkim sercu został wyciągnięty ze schroniska i aktualnie mieszka w domowym hoteliku dla psów w Radomiu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Łatuś jest psem łagodnym, lubi dzieci. Nie jest konfliktowy w stosunku do innych psów. Spragniony jest człowieka-domaga się głaskania. Potrafi zachować czystość w domu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Łatuś czeka na nowego kochającego i odpowiedzialnego pana. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Łatek jest zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT][/FONT] Quote
obraczus87 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Lucyna']taki tekścik: Łatuś – młody, spokojny piesek w typie beagla do adopcji. Łatuś to młody około 2 – letni piesek, który kilka miesięcy spędził w schronisku. Niestety nie radził sobie w takich warunkach. Dzięki wolontariuszom został przeniesiony do płatnego domowego hoteliku. Jest bardzo grzecznym, małym i niekłopotliwym pieskiem. Bardzo łagodny i przyjazny w stosunku do innych zwierząt. Idealny dla rodziny z dzieckiem jak i dla osoby starszej. Łatuś zachowuje czystość w domu, nie niszczy, ładnie chodzi na smyczy i bardzo lubi pieszczoty. Niestety czasu nie mamy za dużo, pilnie poszukujemy domu, który przyjmie i pokocha tego łaciatego pieska. jeśli coś nie jest zgodne z prawdą to krzyczeć proszę Wszystko zgodne z prawda :) Quote
Lucyna Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Wystawiłam allegro z wyróżnieniem, ale muszę jeszcze poprawić, czy można wstawić zdjęcie z córeczką Donki? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=897725536 Quote
Lucyna Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ok, jak się zgodzi to uzupełnię. Dopiszę chyba o tej smyczce. Czy on szybko zaakceptuje nowego właściciela? To też ważne dla adoptujących. Quote
Ingrid44 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Lucyna']Wystawiłam allegro z wyróżnieniem, ale muszę jeszcze poprawić, czy można wstawić zdjęcie z córeczką Donki? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=897725536 Pamietam ze Donka pisala ze mozna uzyc tego zdjecia z coreczka bo juz wczesniej pytano ja o to. Quote
Lucyna Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Donka5 napisał(a):Zdjęcie z moją córeczką:-).Tak.Oczywiście można wykorzystać. O, a to dowód Quote
Ingrid44 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Wiedzialam ze sklerozy jeszcze nie mam:evil_lol: Quote
Lucyna Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 zmieniłam link do allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=897725536 Quote
obraczus87 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Lucyna']zmieniłam link do allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=897725536 dziekujemy :) Lucyno jakies dziwne znaczki sie pojawiaja przed kontaktem do Sylwii.... Quote
Recommended Posts