Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mróz jest tak duży,że psy nie są chętne na dłuższe spacery. Marzną im łapy.Latuś też do nich się zalicza, woli zimę w domu:-).Mogę zadzw.w poniedziałek mogę zadz.do wet.i spytać o cene kastracji.

Posted

Lucyna napisał(a):
Czy Łatuś ma allegro?

juz nie ma....

Dziewczyny, ja ogłoszen nie umiem zrobic....

Moze warto wykupic ogloszenia na bazarku?? Koszt 20ogloszen to 10zł...... chyba ze któras z Was umie hurtem porobic ogloszonka.... Przeciez sam domek sie nie znajdzie dla Łatusia :(

Posted

Ja mogę wystawić allegro, wykupić resztę na bazarku też można. Hotelik to jaki region? Myślę, że typ jego trzeba zmienić, może wizualnie w typie beagla? zanim zamieszczę na allegro skonsultuję na wątku

Posted

Lucyna napisał(a):
Ja mogę wystawić allegro, wykupić resztę na bazarku też można. Hotelik to jaki region? Myślę, że typ jego trzeba zmienić, może wizualnie w typie beagla? zanim zamieszczę na allegro skonsultuję na wątku

Latus faktycznie przypomina beagla. To dobry pomysl :)

Posted

Trzeba sie ostro wziac za ogłaszanie psiaka. On dawno powinien byc już w swoim domu.

Cioteczki, trzeba jeszcze spróbowac zebrac kasę na kastracje... wiem, że styczeń jest miesiacem ciezkim :( jak sie dowiemy ile kosztuje kastracja u Donki - ruszamy w poszukiwaniu kasy.

Posted

taki tekścik:
Łatuś – młody, spokojny piesek w typie beagla do adopcji.
Łatuś to młody około 2 – letni piesek, który kilka miesięcy spędził w schronisku. Niestety nie radził sobie w takich warunkach.
Dzięki wolontariuszom został przeniesiony do płatnego domowego hoteliku. Jest bardzo grzecznym, małym i niekłopotliwym pieskiem.
Bardzo łagodny i przyjazny w stosunku do innych zwierząt.
Idealny dla rodziny z dzieckiem jak i dla osoby starszej.
Łatuś zachowuje czystość w domu, nie niszczy, ładnie chodzi na smyczy i bardzo lubi pieszczoty.
Niestety czasu nie mamy za dużo, pilnie poszukujemy domu, który przyjmie i pokocha tego łaciatego pieska.

jeśli coś nie jest zgodne z prawdą to krzyczeć proszę

Posted

[FONT=Times New Roman]Taki tekst napisała Sylwia na plakacie Łatusia :)

Łatuś to młodziutki, około 2 letni mieszaniec beagle z Jack Russell Terrierem.
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Jest bardzo grzecznym małym i niekłopotliwym pieskiem.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dzięki ludziom o wielkim sercu został wyciągnięty ze schroniska i aktualnie mieszka w domowym hoteliku dla psów w Radomiu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Łatuś jest psem łagodnym, lubi dzieci. Nie jest konfliktowy w stosunku do innych psów. Spragniony jest człowieka-domaga się głaskania. Potrafi zachować czystość w domu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Łatuś czeka na nowego kochającego i odpowiedzialnego pana. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Łatek jest zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='Lucyna']taki tekścik:
Łatuś – młody, spokojny piesek w typie beagla do adopcji.
Łatuś to młody około 2 – letni piesek, który kilka miesięcy spędził w schronisku. Niestety nie radził sobie w takich warunkach.
Dzięki wolontariuszom został przeniesiony do płatnego domowego hoteliku. Jest bardzo grzecznym, małym i niekłopotliwym pieskiem.
Bardzo łagodny i przyjazny w stosunku do innych zwierząt.
Idealny dla rodziny z dzieckiem jak i dla osoby starszej.
Łatuś zachowuje czystość w domu, nie niszczy, ładnie chodzi na smyczy i bardzo lubi pieszczoty.
Niestety czasu nie mamy za dużo, pilnie poszukujemy domu, który przyjmie i pokocha tego łaciatego pieska.

jeśli coś nie jest zgodne z prawdą to krzyczeć proszę

Wszystko zgodne z prawda :)