Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tym bazarkiem ogłoszeniowym wstrzymajmy się do lutego

mam nadzieję, ze jak wyjdzie mp to telefony się rozdzwonią

pojawiła się tez pewna pani chętna na adopcję Łatka (emerytka z wawy).
Marta co robisz w sobotę tak gdzieś o 12 godzinie?

Posted

ul. Nasielska
pani zależy tylko na tym aby pies był mały, łagodny i lubił dzieci.
Jest to osoba starsza (ale nie wiem ile dokładnie ma alt, a głupio tak pytać przez tel).
Wybrałabyś się do niej w wolnej chwili?

Posted

DEKLARACJE STYCZEŃ:

FIKS - 20 zł
Agata51 - 20 zł
Niteczka - 20 zł
Lucyna - 20 zł
Ketunia - 20 zł
Certusowa - 20 zł
Ingrid44 - 150zł

RAZEM: 270 zł

WPŁATY JEDNORAZOWE:

Kossu - 30 zł
Figbast - 30 zł
z bazarku - 15 zł
Lucyna - 100 zł
z wątku Rudzika - http://www.dogomania.pl/forum/f85/ru...491/?highlight= miało być 55zł, wpłynęło - 35 zł

RAZEM: 150 zł

RAZEM WPŁAT: 770 zł

WYDATKI:
315 zł - opłata za DT, odrobaczenie oraz odpchlenie
Wydatki:
- 104 zł - karma
- 300zł - opłata za Hotelik 10.12-2009-09.01.2010
- 100zł - opłata za Hotelik 09.01.2010-19.01.2010
- 100zł - opłata za Hotelik 19.01-29.01.2010

[SIZE=4]Na koncie zostało:

Na koncie zostaje: 121zł.

Posted

INGRID dotarła TWoja wpłata - 150zł. :) Dziekuję slicznie!!!

Przelałam dzisiaj Donce za Hotel, od 19.01 do 29.01.

czekamy jedynie na wpłate od MaKS, któa jak tylko otrzyma pensje wpłaci pieniazki :)

Posted

NiJaSe napisał(a):
ide na wizyte , mozecie mi strescic info o psiaku bo nie chce mi sie przez caly watek przedzierac :/

Nijase zajebiaszczo Kobieto :) mam nadzieje, ze mnie nie przeklinasz, bo to ja powiedziałam Sylwii o Tobie :)

Posted

[FONT=Times New Roman]Łatuś to młodziutki, około 2 letni mieszaniec beagle z Jack Russell Terrierem. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Jest bardzo grzecznym małym i niekłopotliwym pieskiem.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dzięki ludziom o wielkim sercu został wyciągnięty ze schroniska i aktualnie mieszka w domowym hoteliku dla psów w Radomiu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Łatuś jest psem łagodnym, lubi dzieci. Nie jest konfliktowy w stosunku do innych psów. Spragniony jest człowieka-domaga się głaskania. Potrafi zachować czystość w domu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Łatuś czeka na nowego kochającego i odpowiedzialnego pana. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Łatek jest zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT]
[/FONT]

Posted

jak dom okaze sie ok. i pani sie na niego zdecyduje to mysle ,ze trzeba by o kastracji pomyslec , tak zeby psiak juz trafil do nowego domu w full serwisie , takie jest moje zdanie , wole zeby psiaki trafialy do domow juz po kastracji/sterylizacji , bo to a ktos zapomni a przelozy na pozniej ....

Posted

NiJaSe napisał(a):
jak dom okaze sie ok. i pani sie na niego zdecyduje to mysle ,ze trzeba by o kastracji pomyslec , tak zeby psiak juz trafil do nowego domu w full serwisie , takie jest moje zdanie , wole zeby psiaki trafialy do domow juz po kastracji/sterylizacji , bo to a ktos zapomni a przelozy na pozniej ....

Swieta prawda, pozniej ludzie nie maja czasu,zapominaja albo mysla ze wszystko jest Ok i nie bede meczyc psiaka a szczeniorkow ciagle przybywa i Schrony pekaja w szwach :shake:

Posted

po rozmowie z pania narazie bym ostudzila zapaly , bo pani szuka pieska w typie rasy i z tego co z nia moment porozmawialam nie jest zdecydowana na Latusia na 100% , natomiast bardzo chetnie sie ze mna spotka i porozmawia , przeprasza ze to tak ,ale chce byc pewna swojego wyboru ...podejscie dla mnie gut , mowi wprost a to sobie cenie. Zobaczymy jak bedzie po wizycie , chcialam sie juz umowic na jutro ,ale moglabym tam byc dopiero po 19 a pani mowi ze o 18 przyjezdzaja do niej wnuki na week , a rozmawiac by wolala majac wolna glowe bo to za powazna sprawa zeby sie rozpraszac na uciszanie dzieci,
Jesli wizyta wypadnie na plus a pani zdecyduje sie na Latusia , naprawde uparlabym sie zeby pojechal juz wykastrowany

Posted

NiJaSe napisał(a):
i bardzo mnie to cieszy :)

Nie po to wyciaga sie psa ze schroniska, aby dawac szanse na szerzenie sie bezdomności. Psy i Suczki musza byc pozbawione tego i owego, aby bezdomnośc malała, a nie szerzyła sie :)

Posted

heheh nawet jak to jest ukryte jajko jak u moje tymczasowicz Nikona :D:D , biedny skrzetnie je ukrywal a ja bezczelna spwodowalam do spolki z dr marcinskim wykrycie tej skrzetnie obmyslonej kryjowki ;p;p

Posted

NiJaSe napisał(a):
heheh nawet jak to jest ukryte jajko jak u moje tymczasowicz Nikona :D:D , biedny skrzetnie je ukrywal a ja bezczelna spwodowalam do spolki z dr marcinskim wykrycie tej skrzetnie obmyslonej kryjowki ;p;p

a Nikon sobie teraz mysli - wredna baba odkryla moja kryjowke :D

Posted

haha no i sie msci ...dzisiaj na spacerze tak mnie pociagnal ze wylozylam sie jak dluga i z z 5 metrow za nim na brzuchu przejechalam ku uciesze gawiedzi ;/, cale kolana mam poscierane