Onaa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Do ogłoszenia w MP skorzystam z informacji zawartych w alegratce Łatusia: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2660277_maly_grzeczy_latus_szuka_domu.html Jeszcze tylko pytanie: czy jest wykastrowany ? Czy ma jakieś wady ? nie wiem czy to że nie umie chodzić po schodach można uznać za wadę. Quote
Onaa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 I wybierzcie jakieś ładne zdjecie. Ja próbowałam ale nie wiem które bo jest ich tyle. Na wszystkich Łatuś ładnie wygląda :). Tylko o to chodzi żeby było wyraźne. Quote
Sylwia K Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Łatuś nie jest kastrowany tak,myślę że to o schodach może być jako wada Quote
obraczus87 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Sylwio, prześlij mi w wolnej chwili w najbliższych dniach numer konta Donki. Jak uzbieramy deklaracje, wpłacę pieniążki za następny miesiąc. :) Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Sylwia K napisał(a):Łatuś nie jest kastrowany tak,myślę że to o schodach może być jako wada Latus jest malutki wiec szybko nauczy sie chodzic po schodach. Widac do tej pory nie mial okazji. :) Quote
Sylwia K Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 nikt nie dzwonił jeszcze:( Sam Łatuś to nie narzeka i cieszy się życiem u Donki:loveu: Quote
Fiks Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Nikt nie dzwonił!? :mad: A na allegro Łatuś ma obserwatora. Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Latus po Schroniskowych przejsciach odpoczywa w Kurorcie u Donki :) :) :) Quote
Sylwia K Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 mam nadzieję, że ten obserwator zadzwoni w końcu Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Czy Latus ma ogloszenia w lokalnych gazetach? Jesli nie to warto by dac,raczej nie sa drogie a duzo starszych samotnych osob czyta gazety. Quote
Sylwia K Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 nie ma żadnych ogłoszeń w gazetach postaram się mu porobić tez i takie Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Sylwia K napisał(a):nie ma żadnych ogłoszeń w gazetach postaram się mu porobić tez i takie Jestes Cudowna ! Wiem z innych watkow ze psiaki poznajdywaly domki u samotnych starszych osob wlasnie z lokalnych gazet. Starsze osoby nie maja komputerow ale z nudow duzo czytaja. Quote
Sylwia K Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Łatuś gdzie ten domek dla ciebie?? Quote
Donka5 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Jeśli chodzi o chodzenie po schodach ,to myśle,że jest to do wyłuczenia,ostatnio jak Łatusia podniosłam na jeden schodek po dłuższej chwili wahania odważył się przemierzyć kilka schodów:-) Quote
obraczus87 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Cioteczki informuję, iz zaczynamy zbierać deklaracje za miesiąc grudzień :) Quote
Ingrid44 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Deklaracje wysle jutro do kolezanki i ona wysle bezposrednio na konto. Wiem ze tak latwiej dla oburaczus87. Quote
Ingrid44 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Poprosze nr konta bo wyglada na to ze nie mam. Quote
Sylwia K Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 karma Łatkowi się już kończy, trzeba mu kupić nową... Donka mi napisała, ze jest już tylko na kilka dni... obrączuś czy ty zamówisz karmę czy ja mam zamówić? Quote
Recommended Posts