pokusa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 , byla niaktualna. ale... chcialam mieć galerie NOWĄ AKTUALNĄ.. ale bym naruszyła regulamin. AKTUALNE : foto w trakcie tworzenia [FONT=Trebuchet MS]Witamy, w galeri.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Galeria posiada bohatera :[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Max[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Wybrałam go gdy posiadał 1 tydzień.:loveu:[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Spełnienie marzeń, napoczatku rozrabiaka nie szanując mnie..[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]teraz szanuje mnie. ;) zrozumiałam, że psy mają uczucia..[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]że pod są sierścią kryje się coś innego.. Teraz Kocham go najmocniej [/FONT] [FONT=Trebuchet MS]na świecie..[/FONT][FONT=Trebuchet MS] Nie isnieje pies który bym się zamieniła.. [/FONT] [FONT=Trebuchet MS]mocny i potężny 2 letni malamut. Urodzony 15.O2.2OO8roku.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Angelika[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Tak mnie zwą, kocham fotografie.. mieszkam w Pomorzu z Maxem.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Mam chłopaka i 2 braci. Kube i Michała <3 starszy michu młodszy kuba.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]nie wiem co powiedzieć :lol: Interesuję się rysowaniem oraz matmą..[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Fotki Maxa :[/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] Quote
wiki4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Bloody :angryy: Ty chcesz zginać śmiercią tragiczną :mad: Quote
sunshine Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Siemka. On jest piękny:) Super jaskinia :D Quote
pokusa Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 sunshine napisał(a):Siemka. On jest piękny:) Super jaskinia :D iiii, mi to mówisz? :multi: Quote
bianka19 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Cześć my wpadamy z rewizytą Śliczny Maksiu , on jest piękny [FONT=Trebuchet MS][/FONT] Czekamy na następne zdjęcia ;) Quote
halgre Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Witamy Śliczny Maxiu ! U mnie też malamuty ... Quote
Daga&Maks Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ja wpadam z rewizytą zawsze miałam słabość do malamutów :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wpadamy z rewizytą. Piękny Maxio < 3 Chcemy więcej zdjęęc no! I zapraszamy do nas :* Quote
Ciapkowa. Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Chcemy zdjęcia pięknego malamuta! < 3 Quote
pokusa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 hejooo. nie mam fot, ale jutro coś pstryknę.. Quote
sunshine Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cześć mamuty:D ja bym sobie zdjęcia poogladała:D Quote
Ciapkowa. Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cześć malamuty! No własnie gdzie zdjęcia?! Quote
Korciaczki Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Pozdrowienia od Kory i Mecenasa : ) Quote
pokusa Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 emmm, teraz jestem. mam fotki tylko jutro szczęlę.. Quote
pokusa Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 coś tam mam :diabloti: na po czątek mo je stare, ale ulubione : z dzisiaj : :multi: * * * * * Quote
sunshine Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 śliczne te fotki:D a on ci się na tych szelkach nie poddusza? One są do pulki chyba:P Quote
Daga&Maks Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 piękne fotki :) a jakim sprzętem focisz? Quote
Recommended Posts