Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agus5839 napisał(a):
Śliczne psiaki:loveu:

Tyko czegoś tu nie rozumie...oddałaś Tinke bo masz kare????:razz:
To Fifi mozesz sie opiekować,a Tinką nie?
Dziwne to trochę:shake:

A bo to taka długa historia trochę. Tinka jest we Wrocławiu, bo ja mam karę, a Fifi jest tylko u mnie dlatego, że mama się zgodziła, a gdyby była Tinka w mnie w domu, to byłoby już dawno po Fifi !

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuuus napisał(a):
Może Twoi rodzice nie wiedzą co to rodowód. :roll: Coś ściemniasz, takie bajki to nawet ja moge pisać, że niby mój pies ma rodowód. A nie do Twoich rodziców,bo to z Tobą piszę. I skoro rodowodu na oczy nie widziałaś, to skąd wiesz jaka hodowla i że w ogóle ma?

Zdaje mi się, że piesek z pseudo. Bo nie ma dowodów, że rasowy, a o hodowli ja także nic nie znalazłam..

I właśnie, jak to jest.. dostałaś kare na psa? :hmmmm:

Bo ta hodowla nie ma strony internetowej. Być może to pseudo, nie wiem dokładnie. Najwyraźniej rodzice coś " namieszali " lekko mówiąc. Być może oszukują mnie, że Tina ma rodowód, bo moim marzeniem było zawsze mieć psa radowego, no wiecie r=r .

Posted

[quote name='cockermaister']Zrobiła jeszcze taki

na wieczór zrobie inny bo teraz nie mam za bardzo czasu

Może jak zacytuję to coś pomoże, nie wiem ;) . Dzięki, że mi wytłumaczyłaś COCKERMAISTER :loveu: .

Posted

ZAWIESZAM !!
Mam karę na kompa, będę niestety rzadko :-(:-( . Ale będę wklejała fotki psiaków kiedy tylko będę mogła usuąść na komputer :cool3::evil_lol: .
Pozdrawiam :p .
P.S Czy ktoś wreszcie powie mi krok po kroku jak wkleić ten banner ? :mad:

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
Po jakich rodzicach jest spanielka?
I dlaczego gdy wpisuje w neta ta niby nazwe hodowli nic totalnie nie wyskakuje??
Cos mi sie wydaje ze to rasowa bez rodowodu;/

hodowla ta nie ma strony internetowej, a gdzieś poniżej pisałam " jaka jest sytuacja " .
I możliwe, że spanielka jest z pseudo, jak mówi Izuus, bo może rodzice nie chcą się przyznać, że moja suczka to ' kundelek ' .

Posted

ZAWIESZAM !!
Mam karę na kompa, będę niestety rzadko :-(:-( . Ale będę wklejała fotki psiaków kiedy tylko będę mogła usuąść na komputer :cool3::evil_lol:
Życzymy szybkiego powrotu na komputer :evil_lol:

Posted

paulina11175 napisał(a):
A bo to taka długa historia trochę. Tinka jest we Wrocławiu, bo ja mam karę, a Fifi jest tylko u mnie dlatego, że mama się zgodziła, a gdyby była Tinka w mnie w domu, to byłoby już dawno po Fifi !

Dobra nie bede wnikać,Twoja sprawa!

śliczniuteńkie te Twoje psiaki:p

Odp.na Twoja prośbe:
skopiuj link z podlinkowanego bannera i wklej w edytuj sygnaturę i będzie ok :p - ja tak zrobiłam i zadziałało;)

pozdrawiam

Posted

Troche to zdeka bezsensu po co miałaby udawać???
Chyba,że tak jak napisała Izuuus "dziecku sie nudzi" jeżeli tak to troche to smieszne żeby wymyslac takie głupoty:shake:

Posted

Jakie wsparcie?!
Jakim prawem wklejasz tu zdjęcia nie swojego psa?!
Albo nie, nie wiem czuy Tinka to Twój pies, ale skoro nie to co, kradniesz zdjęcia komuś i wstawiasz jako swojego? Jeszcze piszesz, że nie ma jej przy tobie bo to kara? Czegoś tu nie rozumiem. :shake:

Posted

Izuuus napisał(a):
Nie rozumiem. Czyli Tinka to nie jest pies paulina11[..] ?
Mam rozumieć dziecku się nudzi? :shake:

Mi się nudzi .. ? No chyba nie! Zazdrościłam psa i trochę mnie poniosło z tymi fotkami wklejonymi... Kiedyś miałam spanielka Tine, niestety w bardzo młodym wieku (niecały rok) wpadła pod samochód. Fotki były z tych "starych" aparatów, więc jak zeskanuje z drukarki do kompa, to je dodam!
Może jedna będzie ze mną jak byłam mała :loveu: .

Posted

Izuuus napisał(a):
Jakie wsparcie?!
Jakim prawem wklejasz tu zdjęcia nie swojego psa?!
Albo nie, nie wiem czuy Tinka to Twój pies, ale skoro nie to co, kradniesz zdjęcia komuś i wstawiasz jako swojego? Jeszcze piszesz, że nie ma jej przy tobie bo to kara? Czegoś tu nie rozumiem. :shake:

Izuuus, wszystko mas napisane w tamtym poprzednim poście co i jak. Moja poprzednia spanielka wpadła pod auto :-( .

Posted

paulina11175 napisał(a):
Izuuus, wszystko mas napisane w tamtym poprzednim poście co i jak. Moja poprzednia spanielka wpadła pod auto :-( .

To wcale nie jest powód do kopiowania cudzych zdjęć i wymyślania bajeczek.
Poza tym, teraz skoro się okazało, że jednak nie masz spaniela, tak galeria jest w niewłaściwym miejscu. ;)

Posted

Izuuus napisał(a):
To wcale nie jest powód do kopiowania cudzych zdjęć i wymyślania bajeczek.
Poza tym, teraz skoro się okazało, że jednak nie masz spaniela, tak galeria jest w niewłaściwym miejscu. ;)

Tak, tak wiem, ale nie znam się na DGM. Umiem tylko dawać posty i wklejać fotki. Nawet bannerku nie umie wkleić taka ciapa ze mnie :roll: . Jak się nauczę i popytam to dam na west highland white terrier galerię ;) .
Pozdro :p .

Posted

Kaya93 napisał(a):
Heh :D
Tak Izuuś, coraz więcej nudzących sie dzieci mamy :cool1:

Ale Fifi - śliczna :loveu: ;)

Dzięki Kaya93 . A jak już mówiłam, mi się nie nudzi. Fotki " Tiny " zostały wszystkie usunięte, tylko nie wiem, jak tytuł galerii zmienić :roll: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...