Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam jeszcze skromne pytanko/prośbę :oops: - czy znajdzie się ktoś, kto posiada nadliczbowy katalog (bądź już niepotrzebny) i chciałby się go pozbyć ?
Byłbym niezmiernie wdzięczny :oops: :D !!!

Posted

hej!!

oprocz wielkich gratulacji dla zwyciescow, pozdrowien dla wszystkich uczestnikow mam male zapytanko..

nie bylo mnie tam razem z gapcia-wiec jesli komus udalo sie jej strzelic jakas fotke to poprosze!! :oops: :wink:

(bullki-suki-klasa mlodziezy)

Posted

I tu ciąg dalszy zdjęć

Psy Klasa Puppy - Arvi Comer From North Bull Position

ARVI

PSY KLASA MŁODZIEŻY

Flashpoint Inferno Pajar

Masaryk's Ilegal Illia - Najlepszy Pies Młodzieży

A oto i BIGOS

PSY KLASA CHAMPIONÓW

Blade Feira de Santa

Moryc - Ex Se Natus Soprano Jedi

Rainman Buteo i Scotty Pajar

Scotty Pajar

1. Bullkings Mountain Might, 2. Ex Se Natus Soprano Jedi, 3. Blade Feira De Santa

Najlepszy kolorowy pies

Bullkings Mountain Might

Rodzice i synek

A za chwilkę wstawię zdjęcia suczek

Posted

SUCZKI :-)
Klasa Puppy

Hossa Hosanna Tridacna

Rozi Bu-Am-Sti

Klasa Młodzieży

Etna Lakonga

Etna Lakonga

Jej Portret Pullera

Suczki młodzież - Lokaty - Zwyc. Mł. Etna Lakonga

Klasa Pośrednia

Konkretna Klementyna Timar - KIKA

Suczki, klasa pośrednia - lokaty

Klasa Otwarta

Rosmary's Baby Buteo "Julka"

Anuszka Opalplast Bullet Proof

Rosmary's Baby Buteo - NSwR

NSwR "Julka"

Lokaty

SUKI KLASA CHAMPIONÓW

"AUDI" Gemballa Dziedzictwo Tudora

Audi

AUDI

Magna Morgana Tridacna

Pett Pajar

Lokaty

BOB

Bullkings Mountain Might

BIS

I tym miłym akcentem nasz "Szwedzio" Badzio zakończył polski Championat :-)

Posted

kasiain napisał(a):
Coco będziesz we Wrocławiu na wystawie w ten weekend? Jak tak to katalog z Nowej Rudy masz u mnie :)

Potwierdzenie przyszło, więc oczywiście będę we Wrocławiu :D !!! Bardzo żałuję, że zabrakło mnie w Nowej Rudzie, ale W Radomiu też w tym samym czasie i o tej samej godzinie odbywała się wystawa II i III grupy FCI, w związku z tym nikt nie jechał już dalej. Ale i tu dobrze było :wink: .
KASIAIN - już teraz bardzo bardzo Ci dziękuję :oops: !!! Jestem bardzo szczęśliwy, poznając tak wspaniałych przyjaciół !!!
Pozdrawiam :D !!!

Posted

Coco, napisz do mnie maila jak mozesz to sie dogadamy. Muszę przecież wiedzieć kogo mam szukać.jakiego psiura wystawiasz :lol: katalog już przygotowany w szfce mam dla ciebie, tylko mi siostrzeniec jedna kartke czyms ubrudzil, ale mysle ze to nie problem.

kasiain@poczta.onet.pl
czekam na maila

Posted

Kaczyiomka. Gratulacje dla super BiS-a Badika, a i dla Audisi również (kto ją wystawiał?). Mam nadzieję, że spotkamy się na wystawie we Wrocławiu i trochę mi pomożecie w wystawieniu Auli (bo to nasz debiut). Kto jeszce jedzie z bulikiem z klasy szczeniąt?? :D

Posted

HEJ KRZYSIEK :lol:
Dzięki za propozycję, ale sama zmierzę się z tym wyzwaniem.
Sądzę, że spotkamy się we Wrocławiu i poznasz moją Aulinkę(jedziemy razem z Elwirą).
A co z bulikami z klasy szczeniąt????

Posted

tu jeszcze pare zdjęć z wystawy :

jej portret pullera:

pett pajar:

masaryks illegal illia, dla mnie piekny pies,przy tej głowie ma idealny zgryz!!!:

Bullkings mountain might, zdjęcie typu " ohhhh really??????? for meeee?????????" :lol: :

tu ćwiczymy przed przed debiutem :)

juz na ringu:

:D

Posted

Mam czas wstawić fotki :D
W Nowej Rudzie było jak zwykle przesympatycznie, ekipa świetna, poznałam np. Złośnicę, pozdrawiam oczywiście Tuffi i pysznego Bigosa (kątem oka obserwowałam zmagania :wink: ) oraz stałych bywalców wystaw :D
Dostałyśmy nawet niezły opis, jak na możliwości sędziego -matematyka. Tempo było szalone, weszłam przed 15:00. :evilbat:
Niezłe ciałko :wink:

co tam masz szczeniaku...

zaraz cię nauczę moresu

ekipa w części, pilnie obserwuje ring

Ewa ustawia babcię

i ustawia...

potem ustawiają grubaska...

ciągle ustawiają...

bez końca...

powitanie fok

Posted

Świetny FOTOREPORTAZ Marto :D :D :D - usmiałam sie z relacji USTAWIANIA ciagłego Ewy :lol: :lol:

A ja powracam do tego nieszczęsnego rankingu SBT :-?
TOMO - nie wiem czy sie kontaktowałas w tej sprawie z prezesurą ? - ciekawi mnie CO prezes powiedział w tej kwesti (ja nie miałam sposobnosci z nim porozmawiać ,na zywo pana A.P nie spotkałam,a tel.przewaznie odbierała zona :( )
Poniewaz karty ocen były wysyłane "szmat czasu" przez moja siostre ,u niej tez zostały - ja ilośc punktów pisałam - tak z pamieci nie wiedząc dokładnie rzeczywistych :oops: .
Dlatego tez odebrałam karty i policzylam punkty raz jeszcze ,aby mieć pewnośc ,ze sie nie pomyliłam(a jednak sie pomyliłam :oops: ) ,a takze obiecałam włascicielowi zwyciezkiego psiaka ,ze to uczynię - aby z kolei On nie czuł sie niepewnie ,ze został Jego pies najwyzej wyrózniony - a nie należało sie Jemu na przykład .
Dirty Dancing - jest Zwyciezcą ZASŁUZONYM :D - aby ktos sobie nie pomyślał,ze było coś nie fer w tym kierunku ze strony własciciela - jest wszystko w jak najlepszym porządku - jedynie władze Klubu dały"czadu" :-?
Rapid byłby za Dirty ,który nie wiadomo :roll: - punktów nazbierał 1162 w rzeczywistosci ..
Torrida byłaby na pewno za Black Lady (na której lokacie ,nie mam pojęcia ,bo przecież nie wiemy komu jeszcze psiaków nie ujeli w ranking :-? ) (a pieniażki na xero kart ocen i znaczki wydalismy :wink: )

Przepraszam za wszelakie omyłki w tym temacie ,ale zdenerwowałam sie wtedy nie na żarty tym wszystkim - teraz juz jest OK - ranking pan prezes odczytał - jest cool :wink: - na przyszły rok - może :wink: będzie miał wiecej rankingowców :wink: :lol:

Pozdrawiamy :)

Posted

Oczywiście mój małżonek kontaktował się z prezesurą ( on lubuje się w takich sprawach , ja zazwyczaj jestem zbyt zdenerwowana ), niestety ze skótkiem takim samym jak u Ciebie Staff-ko ! Szkoda i przykro mi bardzo że nas tak nieładnie potraktowano. Ja zgłaszałam do rankingu w lutym !!!
Pisząc że LADY miałaby wygrać ranking nie miałam na myśli w żadnym wypadku jej całkowitej wygranej , tylko myślałam że ewentualnie wygrałaby w stawce suczek. Ale tego nie wiem , bo nie znam całej punktacji. Policzyłam ponownie punkty LADY i miała ich dokładnie 706 . Więc chyba była przed Torisią i Lolą ? Chyba że jeszcze jakaś suczka była zgłoszona :-?
Doskonale orientuję się ile i jaki pies jest wystawiany i jakie zdobywa tytuły , więc ze swoim mężulkiem Dirty Dancing DY ( zwycięzcom rankingu), oraz tatulkiem Rapid Shot B, Lady nie ma najmniejszych nawet szans :lol:

W KAŻDYM RAZIE BĘDZIE NAM BARDZO MIŁO JEŻELI PREZESURA ZREFLEKTUJE SIĘ , ODNAJDZIE NASZE ZGŁOSZENIA I UWZGLĘDNI , PRZYNAJMNIEJ NA STRONIE INTERNETOWEJ KLUBU FAKTYCZNE WYNIKI RANKINGU :lol:
pozdrowionka :)

Posted

W KAŻDYM RAZIE BĘDZIE NAM BARDZO MIŁO JEŻELI PREZESURA ZREFLEKTUJE SIĘ , ODNAJDZIE NASZE ZGŁOSZENIA I UWZGLĘDNI , PRZYNAJMNIEJ NA STRONIE INTERNETOWEJ KLUBU FAKTYCZNE WYNIKI RANKINGU

- zgadza się Tomo :D - byłoby BARDZO FEEERRRR z ich strony .....

Oczywiscie ja tez miałam na mysli ranking PSY/SUKI osobno - tez wydaje mi sie,ze Lady byłaby na tych najbardziej czołowych :wink: lokatach w rankingu :D :drinking:

Pozdroooofffkii :drinking: