kaczayiomka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 coco napisał(a):Więcej !!! Więcej fotek poproszę :D !!! Wielkie sorki za to, że jeszcze nie wstawiłam wszystkich jakie mam! Jutro dokończę, miałam przerę w pracy ;-) Quote
coco Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Oj ! Czekam bardzo niecierpliwie :D !!! Quote
coco Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Mam jeszcze skromne pytanko/prośbę :oops: - czy znajdzie się ktoś, kto posiada nadliczbowy katalog (bądź już niepotrzebny) i chciałby się go pozbyć ? Byłbym niezmiernie wdzięczny :oops: :D !!! Quote
tomo Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Justynko chyba WSZYSCY mamy ten problemik Szczerze mówiąc , właśnie się tego spodziewałam. :cry: Już mi rażniej :D :wink: Quote
kasiain Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Coco będziesz we Wrocławiu na wystawie w ten weekend? Jak tak to katalog z Nowej Rudy masz u mnie :) Quote
draka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hej!! oprocz wielkich gratulacji dla zwyciescow, pozdrowien dla wszystkich uczestnikow mam male zapytanko.. nie bylo mnie tam razem z gapcia-wiec jesli komus udalo sie jej strzelic jakas fotke to poprosze!! :oops: :wink: (bullki-suki-klasa mlodziezy) Quote
kaczayiomka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 I tu ciąg dalszy zdjęć Psy Klasa Puppy - Arvi Comer From North Bull Position ARVI PSY KLASA MŁODZIEŻY Flashpoint Inferno Pajar Masaryk's Ilegal Illia - Najlepszy Pies Młodzieży A oto i BIGOS PSY KLASA CHAMPIONÓW Blade Feira de Santa Moryc - Ex Se Natus Soprano Jedi Rainman Buteo i Scotty Pajar Scotty Pajar 1. Bullkings Mountain Might, 2. Ex Se Natus Soprano Jedi, 3. Blade Feira De Santa Najlepszy kolorowy pies Bullkings Mountain Might Rodzice i synek A za chwilkę wstawię zdjęcia suczek Quote
kaczayiomka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 SUCZKI :-) Klasa Puppy Hossa Hosanna Tridacna Rozi Bu-Am-Sti Klasa Młodzieży Etna Lakonga Etna Lakonga Jej Portret Pullera Suczki młodzież - Lokaty - Zwyc. Mł. Etna Lakonga Klasa Pośrednia Konkretna Klementyna Timar - KIKA Suczki, klasa pośrednia - lokaty Klasa Otwarta Rosmary's Baby Buteo "Julka" Anuszka Opalplast Bullet Proof Rosmary's Baby Buteo - NSwR NSwR "Julka" Lokaty SUKI KLASA CHAMPIONÓW "AUDI" Gemballa Dziedzictwo Tudora Audi AUDI Magna Morgana Tridacna Pett Pajar Lokaty BOB Bullkings Mountain Might BIS I tym miłym akcentem nasz "Szwedzio" Badzio zakończył polski Championat :-) Quote
coco Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 kasiain napisał(a):Coco będziesz we Wrocławiu na wystawie w ten weekend? Jak tak to katalog z Nowej Rudy masz u mnie :) Potwierdzenie przyszło, więc oczywiście będę we Wrocławiu :D !!! Bardzo żałuję, że zabrakło mnie w Nowej Rudzie, ale W Radomiu też w tym samym czasie i o tej samej godzinie odbywała się wystawa II i III grupy FCI, w związku z tym nikt nie jechał już dalej. Ale i tu dobrze było :wink: . KASIAIN - już teraz bardzo bardzo Ci dziękuję :oops: !!! Jestem bardzo szczęśliwy, poznając tak wspaniałych przyjaciół !!! Pozdrawiam :D !!! Quote
kasiain Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Coco, napisz do mnie maila jak mozesz to sie dogadamy. Muszę przecież wiedzieć kogo mam szukać.jakiego psiura wystawiasz :lol: katalog już przygotowany w szfce mam dla ciebie, tylko mi siostrzeniec jedna kartke czyms ubrudzil, ale mysle ze to nie problem. kasiain@poczta.onet.pl czekam na maila Quote
Aulinka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Kaczyiomka. Gratulacje dla super BiS-a Badika, a i dla Audisi również (kto ją wystawiał?). Mam nadzieję, że spotkamy się na wystawie we Wrocławiu i trochę mi pomożecie w wystawieniu Auli (bo to nasz debiut). Kto jeszce jedzie z bulikiem z klasy szczeniąt?? :D Quote
maga18 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 narazie mam jedna fotke Amstaffow psow z mlodziezy - znajomy ma mi przyslac wiecej wiec jak dostane to wstawie :D Quote
kia Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Aulinka ja ja wystawialem ;-) jakby co polecam sie ;-) hihi a jak sie Wam podobaly maluszki? buziaki dla wszystkich Krzysiek Quote
Aulinka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 HEJ KRZYSIEK :lol: Dzięki za propozycję, ale sama zmierzę się z tym wyzwaniem. Sądzę, że spotkamy się we Wrocławiu i poznasz moją Aulinkę(jedziemy razem z Elwirą). A co z bulikami z klasy szczeniąt???? Quote
MSMIMI Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 tu jeszcze pare zdjęć z wystawy : jej portret pullera: pett pajar: masaryks illegal illia, dla mnie piekny pies,przy tej głowie ma idealny zgryz!!!: Bullkings mountain might, zdjęcie typu " ohhhh really??????? for meeee?????????" :lol: : tu ćwiczymy przed przed debiutem :) juz na ringu: :D Quote
Jedi Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Zdjęcie podpisane Anuszka nie jest Anuszką , skandal. Trudno nie znać jej i z taką suką pomylić. Quote
altacarya Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Zapraszam do ogladania for z Nowej Rudy - http://www.klubterieratypubull.hg.pl/pierwsza.html . Na razie tylko cześciowe wyniki i tylko część zdjęć. Byłyśy tylko przy ringu ast więc nie mamy zdjęc z innych ringów - może ktoś dośle? pozdrawiam Marcelina Chmielecka Quote
altacarya Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 jak ma na imie bulek, ktory wygral bis baby? Quote
staff-ka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 altacarya napisał(a):jak ma na imie bulek, ktory wygral bis baby? BEZWZGLĘDNA DOROTKA z Autostrady Słońca Quote
Marta Chmielewska Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Mam czas wstawić fotki :D W Nowej Rudzie było jak zwykle przesympatycznie, ekipa świetna, poznałam np. Złośnicę, pozdrawiam oczywiście Tuffi i pysznego Bigosa (kątem oka obserwowałam zmagania :wink: ) oraz stałych bywalców wystaw :D Dostałyśmy nawet niezły opis, jak na możliwości sędziego -matematyka. Tempo było szalone, weszłam przed 15:00. :evilbat: Niezłe ciałko :wink: co tam masz szczeniaku... zaraz cię nauczę moresu ekipa w części, pilnie obserwuje ring Ewa ustawia babcię i ustawia... potem ustawiają grubaska... ciągle ustawiają... bez końca... powitanie fok Quote
Marta Chmielewska Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Niektórzy mieli dość a to młodsza siostra Penny i siostra miotowa i znowu ustawiamy, tym razem robala ustawiać, ustawiać a psy mają to w nosie :wink: odmawiam współpracy Quote
Marta Chmielewska Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 piękny ast sierotka salon salon kosmetyczny Lugera Quote
staff-ka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Świetny FOTOREPORTAZ Marto :D :D :D - usmiałam sie z relacji USTAWIANIA ciagłego Ewy :lol: :lol: A ja powracam do tego nieszczęsnego rankingu SBT :-? TOMO - nie wiem czy sie kontaktowałas w tej sprawie z prezesurą ? - ciekawi mnie CO prezes powiedział w tej kwesti (ja nie miałam sposobnosci z nim porozmawiać ,na zywo pana A.P nie spotkałam,a tel.przewaznie odbierała zona :( ) Poniewaz karty ocen były wysyłane "szmat czasu" przez moja siostre ,u niej tez zostały - ja ilośc punktów pisałam - tak z pamieci nie wiedząc dokładnie rzeczywistych :oops: . Dlatego tez odebrałam karty i policzylam punkty raz jeszcze ,aby mieć pewnośc ,ze sie nie pomyliłam(a jednak sie pomyliłam :oops: ) ,a takze obiecałam włascicielowi zwyciezkiego psiaka ,ze to uczynię - aby z kolei On nie czuł sie niepewnie ,ze został Jego pies najwyzej wyrózniony - a nie należało sie Jemu na przykład . Dirty Dancing - jest Zwyciezcą ZASŁUZONYM :D - aby ktos sobie nie pomyślał,ze było coś nie fer w tym kierunku ze strony własciciela - jest wszystko w jak najlepszym porządku - jedynie władze Klubu dały"czadu" :-? Rapid byłby za Dirty ,który nie wiadomo :roll: - punktów nazbierał 1162 w rzeczywistosci .. Torrida byłaby na pewno za Black Lady (na której lokacie ,nie mam pojęcia ,bo przecież nie wiemy komu jeszcze psiaków nie ujeli w ranking :-? ) (a pieniażki na xero kart ocen i znaczki wydalismy :wink: ) Przepraszam za wszelakie omyłki w tym temacie ,ale zdenerwowałam sie wtedy nie na żarty tym wszystkim - teraz juz jest OK - ranking pan prezes odczytał - jest cool :wink: - na przyszły rok - może :wink: będzie miał wiecej rankingowców :wink: :lol: Pozdrawiamy :) Quote
tomo Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Oczywiście mój małżonek kontaktował się z prezesurą ( on lubuje się w takich sprawach , ja zazwyczaj jestem zbyt zdenerwowana ), niestety ze skótkiem takim samym jak u Ciebie Staff-ko ! Szkoda i przykro mi bardzo że nas tak nieładnie potraktowano. Ja zgłaszałam do rankingu w lutym !!! Pisząc że LADY miałaby wygrać ranking nie miałam na myśli w żadnym wypadku jej całkowitej wygranej , tylko myślałam że ewentualnie wygrałaby w stawce suczek. Ale tego nie wiem , bo nie znam całej punktacji. Policzyłam ponownie punkty LADY i miała ich dokładnie 706 . Więc chyba była przed Torisią i Lolą ? Chyba że jeszcze jakaś suczka była zgłoszona :-? Doskonale orientuję się ile i jaki pies jest wystawiany i jakie zdobywa tytuły , więc ze swoim mężulkiem Dirty Dancing DY ( zwycięzcom rankingu), oraz tatulkiem Rapid Shot B, Lady nie ma najmniejszych nawet szans :lol: W KAŻDYM RAZIE BĘDZIE NAM BARDZO MIŁO JEŻELI PREZESURA ZREFLEKTUJE SIĘ , ODNAJDZIE NASZE ZGŁOSZENIA I UWZGLĘDNI , PRZYNAJMNIEJ NA STRONIE INTERNETOWEJ KLUBU FAKTYCZNE WYNIKI RANKINGU :lol: pozdrowionka :) Quote
staff-ka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 W KAŻDYM RAZIE BĘDZIE NAM BARDZO MIŁO JEŻELI PREZESURA ZREFLEKTUJE SIĘ , ODNAJDZIE NASZE ZGŁOSZENIA I UWZGLĘDNI , PRZYNAJMNIEJ NA STRONIE INTERNETOWEJ KLUBU FAKTYCZNE WYNIKI RANKINGU - zgadza się Tomo :D - byłoby BARDZO FEEERRRR z ich strony ..... Oczywiscie ja tez miałam na mysli ranking PSY/SUKI osobno - tez wydaje mi sie,ze Lady byłaby na tych najbardziej czołowych :wink: lokatach w rankingu :D :drinking: Pozdroooofffkii :drinking: Quote
Recommended Posts