Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiecie dlaczego na stronie klubowej jest nie dzialajacy link do spisu wystawców z dnia 24.08 ??? Moze był ale go zdjeli ???Moze aktualny będzie dopiero po 31.08 ???Wie ktos cuś...?:)

Posted

Noooo, popatrzyłam sobie :D :D :D :D
Moja największa rywalka Luksja będzie :evilbat:
I Penny siostrunia tysz :evilbat:
oj będzie ciekawie :D :D :D
I nareszcie zrobię sobie zdjęcie z Dziadkiem Viktorkiem :D :D :D
I już nie mogę się doczekać.

Posted

my jestesmy w domkach prywatnych, trzeci adres i numer teelfonu. musiałam jednak znowu przekonywac pana ze jednak bez dzika ten domek chcemy :lol: :P :wink:

mamy dwa wolne miejsca jeszcze w kampingu jesli ktos jest chetny. zapraszam.

nie moge sie doczekac :lol: :lol:

Posted

Ja dzisiaj w końcu wysłałam zgłoszenie :D i w stawce bullików mini jak dla mnie pojawił się staffik, bo z przydomkiem Buldożer chyba mini nie ma (czy może są :wink: )

Posted

A to możliwe po drugim spojrzeniu :wink: przepraszam szanowne Panie za zamieszanie :lol: (tak przy okazji, po wpisaniu bigfoots kennel w googlach same malamuty mi wyskakują 8) )

Posted

A nas niestety nie będzie :cry: !!! Nie ma nas kto zabrać, więc się nie zgłosiliśmy. Wszyscy wybierają genialną wystawę z równie genialną obsadą w samym sercu Radomia. Buuuuuuu :cry:

Posted

Piotr !!!!!!!!!! nie rób mi tego :bigcry: obiecałeś, że zobacze swoją imienniczke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też kombinowałam jak koń pod górę z dojazdem i jakoś dałam radę. Wystarczy, że dostaniesz się do Wrocławia PKP a stamtąd zawsze może cię ktoś podrzucić do NR.

Posted

No chyba jednak nie dam rady. Ale czy nie ujrzymy się przypadkiem w Częstochowie ? Zgłosiłem się na dwa dni, z czego na pewno będę w sobotę. A niedziela ? Hmmm - też nie jest pewna.
No, ale my już po swoim debiucie wystawowym ! Rzeszów THE BEST :lol: !!!

Posted

Oglaszam, że nijaki Scooter Buteo dolączyl do psów w klasie pośredniej. Mam go w najnowszym wykazie, ale aktualizacja na stronie dopiero w weekend. Tak, czy inaczej jest 228 zgloszeń.