coco Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Takie powinny być wszystkie wystawy :P !!! Wystawy przez duuuże W !!! Quote
lapis Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 My na 90% niestety nie będziemy :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
Złośnica Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 My niestety na dzień dzisiejszy też nie :bigcry: finanse padły 0X Quote
fair Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 A my i owszem stawimy się! Domek już zarezerwowany! Quote
porterin Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Uwaga - zaczynamy wysylać ulotki. Ulotka znajduje się też na stronie klubu. Są tam wszystkie potrzebne adresy i telefony. Quote
fair Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Trzeci podany nr telefonu na ulotce w sprawie rezerwacji domków jest błędny. Dodzwoniłam się do sklepu spożywczego w Wamierzycach. Quote
porterin Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Numer jest prawidlowy. Facet, u którego zamawia się domki ma też sklep w Wambierzycach. W tym sklepie ma fax. A w domkach nie ma faxu. Wysylajcie rezerwacje domków do sklepu spożywczego w Wambierzycach! Quote
MSMIMI Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Trzeci podany nr telefonu na ulotce w sprawie rezerwacji domków jest błędny. Dodzwoniłam się do sklepu spożywczego w Wamierzycach. Wysylajcie rezerwacje domków do sklepu spożywczego w Wambierzycach! o o - właśnie o ten klimat mi chodzi :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
fair Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 porterin napisał(a):Numer jest prawidlowy. Facet, u którego zamawia się domki ma też sklep w Wambierzycach. W tym sklepie ma fax. A w domkach nie ma faxu. Wysylajcie rezerwacje domków do sklepu spożywczego w Wambierzycach! :lol: :lol: :lol: Trzeba było tak od razu! Ale jak odbiera panienka i mówi, że to nie ośrodek tylko sklep.... No to duchem świętym nie jestem i telepatia też mi obca.. :lol: Quote
porterin Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Powoli rusza strona wystawy http://republika.pl/bullterriershow/ Quote
MSMIMI Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 ile kosztuje rezerwacja domku i iluosobowy jest domek :question: Quote
Alojzyna Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Dostałam dzisiaj zaproszenie na wystawę - czuję się zaszczycona i zaczynam się zastanawiać nad wyjazdem, którego wcześniej nie brałam wogóle pod uwagę... Quote
AMFI Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Alojzyna napisał(a):Dostałam dzisiaj zaproszenie na wystawę - czuję się zaszczycona i zaczynam się zastanawiać nad wyjazdem, którego wcześniej nie brałam wogóle pod uwagę... Ja dokładnie tak samo - szczęka mi opadła, jak dostałam liścik! No to chiba trzeba się stawić z Buniorem, tylko jak ja przeżyję ocenę przez angola, jak na naszych krajówkach prawie mdleję z emocji...... bierzemy Alojzyna domki obok siebie? :beerchug: Quote
MSMIMI Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 no!! reklama dźwignią handlu i - jak widac- kynologii też :lol: :lol: a zachowanie z klasą i na wysokim poziomie zawsze procentuje :) :) :) :) Quote
coco Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 A ja nic nie dostałem :( . Też chcę takie zaproszenie :oops: !!! Quote
Złośnica Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 coco bo to tak już jest jak się skarby chowa w domu a niejeździ na wystawy żeby się pochwalić :lol: Przecież oni wizjonerami nie są że ty Złośnice z pięknymi piersiami w domu trzymasz 8) to po kiego grzyba mieliby ci zaproszenie wysyłać :wink: Quote
coco Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 No tak, znowu masz rację :oops: . Ale to bardzo porządni ludzie i na pewno o mnie nie zapomną :D . Poza tym, nie wiem dlaczego, ale kocham Wrocław, a to też chyba się liczy :D . Poza psami mają tam trochę gadzin, a ja - no znów nie wiedzieć czemu - też je uwielbiam :lol: . Ato wszystko znaczy, że o mnie jednak nie zapomną :wink: !!! Quote
porterin Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 COCO wyślij mi swój adres na priva, a obieuję, że dostaniesz zaproszenie. Ze specjalną dedykacją. :D To prawda - adresy pochodzą z katalogów - jeśli ktoś nie jeździ na wystawy, to może nie dostać ulotki, ale to nie znaczy, że go nie zapraszamy. :D :D :D Quote
coco Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Poszło :D ! A nie mówiłem, że to baaardzooo PORZĄDNI ludzie :D ?! Quote
MSMIMI Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 no to co- wychodzi na to ze zobaczymy wreszcie twoja biała ślicznotke coco? :) :) :) Quote
coco Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 :oops: No ona już istnieje w sieci obok naszej młodej białej gwiazdy :oops: . Na jednej z angielskich stronek :oops: . Ale jakaż z niej ślicznotka ? Złośnica jest bardzo skromna. Ot co :D . Quote
MSMIMI Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 jaka skromna jaka skromna to pan sie boczy i pokazac nie chce a sucz by sie chetnie pewnie pokazala swiatu :wink: gadaj gdzie w sieci jest hę? :question: Quote
MSMIMI Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 poza tym widzialam ja juz na fotach nieoficjalnych 8) i podtrzymuje nadal ze slicznota ot co. Quote
Recommended Posts