Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeci podany nr telefonu na ulotce w sprawie rezerwacji domków jest błędny. Dodzwoniłam się do sklepu spożywczego w Wamierzycach.

Posted

Numer jest prawidlowy. Facet, u którego zamawia się domki ma też sklep w Wambierzycach. W tym sklepie ma fax. A w domkach nie ma faxu. Wysylajcie rezerwacje domków do sklepu spożywczego w Wambierzycach!

Posted

Trzeci podany nr telefonu na ulotce w sprawie rezerwacji domków jest błędny. Dodzwoniłam się do sklepu spożywczego w Wamierzycach.

Wysylajcie rezerwacje domków do sklepu spożywczego w Wambierzycach!

o o - właśnie o ten klimat mi chodzi :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

porterin napisał(a):
Numer jest prawidlowy. Facet, u którego zamawia się domki ma też sklep w Wambierzycach. W tym sklepie ma fax. A w domkach nie ma faxu. Wysylajcie rezerwacje domków do sklepu spożywczego w Wambierzycach!
:lol: :lol: :lol:
Trzeba było tak od razu! Ale jak odbiera panienka i mówi, że to nie ośrodek tylko sklep.... No to duchem świętym nie jestem i telepatia też mi obca.. :lol:

Posted

Alojzyna napisał(a):
Dostałam dzisiaj zaproszenie na wystawę - czuję się zaszczycona i zaczynam się zastanawiać nad wyjazdem, którego wcześniej nie brałam wogóle pod uwagę...

Ja dokładnie tak samo - szczęka mi opadła, jak dostałam liścik! No to chiba trzeba się stawić z Buniorem, tylko jak ja przeżyję ocenę przez angola, jak na naszych krajówkach prawie mdleję z emocji...... bierzemy Alojzyna domki obok siebie? :beerchug:

Posted

coco bo to tak już jest jak się skarby chowa w domu a niejeździ na wystawy żeby się pochwalić :lol: Przecież oni wizjonerami nie są że ty Złośnice z pięknymi piersiami w domu trzymasz 8) to po kiego grzyba mieliby ci zaproszenie wysyłać :wink:

Posted

No tak, znowu masz rację :oops: . Ale to bardzo porządni ludzie i na pewno o mnie nie zapomną :D . Poza tym, nie wiem dlaczego, ale kocham Wrocław, a to też chyba się liczy :D . Poza psami mają tam trochę gadzin, a ja - no znów nie wiedzieć czemu - też je uwielbiam :lol: . Ato wszystko znaczy, że o mnie jednak nie zapomną :wink: !!!

Posted

COCO wyślij mi swój adres na priva, a obieuję, że dostaniesz zaproszenie. Ze specjalną dedykacją. :D

To prawda - adresy pochodzą z katalogów - jeśli ktoś nie jeździ na wystawy, to może nie dostać ulotki, ale to nie znaczy, że go nie zapraszamy. :D :D :D

Posted

:oops: No ona już istnieje w sieci obok naszej młodej białej gwiazdy :oops: . Na jednej z angielskich stronek :oops: .
Ale jakaż z niej ślicznotka ? Złośnica jest bardzo skromna. Ot co :D .

Posted

jaka skromna jaka skromna to pan sie boczy i pokazac nie chce a sucz by sie chetnie pewnie pokazala swiatu :wink:

gadaj gdzie w sieci jest hę? :question: