porterin Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Klubowa Terierów Typu Bull - 18.09.05 - Nowa Ruda Sędziowie: American Staffordshire Terrier – Mrs. Pamela Perdue - “Blue Chip Farm” (USA), Mr. Frank Alhino (USA) Bull Terrier (standard and miniature) - Mr. Eric Stanley – “Aricon”(GB) Staffordshire Bull Terrier – Mr. Alan Hedges – “Ramblix” (GB) Więcej informacji już wkrótce na stronie: http://republika.pl/bullterriershow Dorota Ps. Przy okazji chcę dodać, że staffiki i bule we Wroclawiu będzie sędziować Les Aspin "Scarthwaite" (GB), a Amstaffy Sylviane Tompousky (F) Quote
coco Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Oby częściej zapraszano takich sędziów !!! :D :P :D Quote
coco Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 I bardzo słusznie !!! :D Tak trzymać !!! :P Gratulki dla wszystkich, którym to zawdzięczamy !!! :D Quote
porterin Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Ja robię to tylko i wylącznie dla dzika. :eating: Quote
porterin Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Ipreza "Pod Kotwicą" nad zalewem w Radkowie. Pelen luz. Żadnych krawatów. Wiem, bo bylam i sprawdzilam. Quote
coco Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='porterin']Pelen luz. Żadnych krawatów. Wiem, bo bylam i sprawdzilam. Uff ! Na całe szczęście :lol: !!! Quote
sortis Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='porterin']Klubowa Terierów Typu Bull - 18.09.05 Naprawdę wreszcie prawdziwa :evilbat: klubowa? Taka z dużym CWC? Quote
porterin Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Tego jeszcze nie wiemy. Klub się podobno o to stara. Dobrze by bylo. Grupa ludzi, którzy to postanowili zorganizować myślala bardziej o "porządnej" wystawie niż o dużym CWC. Quote
coco Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Gromkie :klacz: dla tej grupy ludzi i wszystkich, którzy przyczynili się i przyczyniają do organizacji tej wystawy !!! Tak trzymać !!! :ylsuper: A inne oddziały - naśladować !!! Quote
porterin Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Jesteśmy grupą "ponadoddzialową", ale rzeczywiście najbliżej nam do Wroclawia. Stąd lokalizacja wystawy. Nowa Ruda - w pobliżu Walbrzycha i Radków 20 km od Nowej Rudy. Radków - może przypominać Zaniemyśl Tam też są domki, ale w zdecydowanie lepszym stanie. I jest zalew. Zawsze można kogoś utopić jak się zblaźni. Quote
coco Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 :thumbs: :ylsuper: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ylsuper: :thumbs: Quote
sortis Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='coco']Gromkie :klacz: dla tej grupy ludzi i wszystkich, którzy przyczynili się i przyczyniają do organizacji tej wystawy !!! Dokładnie! I wyrazy uznania! :modla: [quote name='porterin']Grupa ludzi, którzy to postanowili zorganizować myślala bardziej o "porządnej" wystawie niż o dużym CWC. Wierzę! Absolutnie wierzę! ... Tylko w sumie ostatnio to ja się troszkę w tych klubowych/krajowych pogubiłam ... A duże CWC? to przecież chodzi o prestiż wystawy, pawda? [quote name='porterin']Jesteśmy grupą "ponadoddzialową", ale rzeczywiście najbliżej nam do Wroclawia No, tego to się domyśliłam. Brawo dolnośląska stolica polskich staffików!!! Trzeba jechać! Choć to i na samym końcu świata...:lol: Quote
porterin Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Jeśli chodzi o prestiż wystawy - to akurat nasza grupa nie zapracowala na jej prestiż. I presitiż poprzednich też nie. Quote
porterin Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Naprawdę, mówię wam, dzika za sześć dych tak latwo nie jest dostać. Wlaśnie sprawdzilam Quote
Marta Chmielewska Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 No, na tą buliadę to może i ja sie skuszę, chociaż to kawał drogi i tylko tydzień przed wystawą we Wrocławiu, kasa pójdzie jak nic... :roll: Quote
MSMIMI Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 i my bedziemy napewno!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: w nowej rudzie dzieje sie akcja jednej z moich ulubionych powiesci. moze zwiedze i miastko :lol: :lol: :lol: Quote
porterin Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Miasto sprawia wrażenie "zapomnianego" i jest raczej zaniedbane, ale w okolicy znajduje się wiele atrakcji turystycznych. Blisko do Wambierzyc i calej Kotliny Klodzkiej. No i w "Romantice", w Nowej Rudzie można zjeść dzika w borowikach. :D A dla tych, którzy chcą jechać potem do Wroclawia okazja na krótkie wakacje. Na Wroclaw można przecież poczekać w Radkowie. I zwiedzić okolicę. Quote
MSMIMI Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Miasto sprawia wrażenie "zapomnianego" i jest raczej zaniedbane, no wlasnie o to chodzi, o ten klimat, "romanica" i te sprawy, sladami bohaterow :fadein: :angel: :angel: do zobaczenia w nowej rudzie!! Quote
Marta Chmielewska Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Dorotko, zapraszasz do siebie na bulliadę w ogrodzie? :wink: :lol: Właścwie tak myślałam, najpierw Nowa Ruda, potem skoczę odwiedzić rodzinę do Kudowy, wszak to wszystko blisko, a potem rodzinę we Wrocławiu i zahaczę o wystawę :D Muszę wygrać w totka, szykuje mi się niezły wyjazd :lol: :lol: SZUKAM SPONSORA :wink: :D Quote
coco Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Jakby ten rzeczony sponsor miał jeszcze troszkę kasy na zbyciu, to może podzieliłby się :D ? No ! To szykuje się najazd ! Na pysznego dzika i :drinking: !!! Quote
Recommended Posts