Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klubowa Terierów Typu Bull - 18.09.05 - Nowa Ruda
Sędziowie:
American Staffordshire Terrier – Mrs. Pamela Perdue - “Blue Chip Farm” (USA), Mr. Frank Alhino (USA)

Bull Terrier (standard and miniature) - Mr. Eric Stanley – “Aricon”(GB)

Staffordshire Bull Terrier – Mr. Alan Hedges – “Ramblix” (GB)

Więcej informacji już wkrótce na stronie:
http://republika.pl/bullterriershow

Dorota

Ps. Przy okazji chcę dodać, że staffiki i bule we Wroclawiu będzie sędziować Les Aspin "Scarthwaite" (GB), a Amstaffy Sylviane Tompousky (F)

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tego jeszcze nie wiemy. Klub się podobno o to stara. Dobrze by bylo.

Grupa ludzi, którzy to postanowili zorganizować myślala bardziej o "porządnej" wystawie niż o dużym CWC.

Posted

Gromkie :klacz: dla tej grupy ludzi i wszystkich, którzy przyczynili się i przyczyniają do organizacji tej wystawy !!!
Tak trzymać !!! :ylsuper:
A inne oddziały - naśladować !!!

Posted

Jesteśmy grupą "ponadoddzialową", ale rzeczywiście najbliżej nam do Wroclawia. Stąd lokalizacja wystawy. Nowa Ruda - w pobliżu Walbrzycha i Radków 20 km od Nowej Rudy. Radków - może przypominać Zaniemyśl Tam też są domki, ale w zdecydowanie lepszym stanie. I jest zalew. Zawsze można kogoś utopić jak się zblaźni.

Posted

[quote name='coco']Gromkie :klacz: dla tej grupy ludzi i wszystkich, którzy przyczynili się i przyczyniają do organizacji tej wystawy !!!
Dokładnie! I wyrazy uznania! :modla:

[quote name='porterin']Grupa ludzi, którzy to postanowili zorganizować myślala bardziej o "porządnej" wystawie niż o dużym CWC.
Wierzę! Absolutnie wierzę! ... Tylko w sumie ostatnio to ja się troszkę w tych klubowych/krajowych pogubiłam ... A duże CWC? to przecież chodzi o prestiż wystawy, pawda?

[quote name='porterin']Jesteśmy grupą "ponadoddzialową", ale rzeczywiście najbliżej nam do Wroclawia
No, tego to się domyśliłam. Brawo dolnośląska stolica polskich staffików!!!

Trzeba jechać! Choć to i na samym końcu świata...:lol:

Posted

i my bedziemy napewno!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

w nowej rudzie dzieje sie akcja jednej z moich ulubionych powiesci. moze zwiedze i miastko :lol: :lol: :lol:

Posted

Miasto sprawia wrażenie "zapomnianego" i jest raczej zaniedbane, ale w okolicy znajduje się wiele atrakcji turystycznych. Blisko do Wambierzyc i calej Kotliny Klodzkiej.
No i w "Romantice", w Nowej Rudzie można zjeść dzika w borowikach. :D

A dla tych, którzy chcą jechać potem do Wroclawia okazja na krótkie wakacje. Na Wroclaw można przecież poczekać w Radkowie. I zwiedzić okolicę.

Posted

Miasto sprawia wrażenie "zapomnianego" i jest raczej zaniedbane,

no wlasnie o to chodzi, o ten klimat, "romanica" i te sprawy, sladami bohaterow :fadein: :angel: :angel:

do zobaczenia w nowej rudzie!!

Posted

Dorotko, zapraszasz do siebie na bulliadę w ogrodzie? :wink: :lol: Właścwie tak myślałam, najpierw Nowa Ruda, potem skoczę odwiedzić rodzinę do Kudowy, wszak to wszystko blisko, a potem rodzinę we Wrocławiu i zahaczę o wystawę :D Muszę wygrać w totka, szykuje mi się niezły wyjazd :lol: :lol:
SZUKAM SPONSORA :wink: :D

Posted

Jakby ten rzeczony sponsor miał jeszcze troszkę kasy na zbyciu, to może podzieliłby się :D ?
No ! To szykuje się najazd ! Na pysznego dzika i :drinking: !!!